Членські внески по областях на 2023р?

old hunter

Снайпер
Так прогрес на місці не стоїть. Але ви задумайтесь скільки це " переобладнання УТМР" коштуватиме ???!!! Тим паче що більшість єгерів з IT технологіямі зовсім ну ніяк. Потрібно буде заключати договори, обслуговуючий персонал. Це гарна думка, але вона поки що...
Згоден.
Бачив як бухгалтер в УТМР на рахівни́ці рахував.
index.jpg
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
рахівницю тоже в ДІЮ!
Вже не треба)) Вона одна з перших перекочувала в гаджети
Можна і інший варіант. Посвідчення мисливця має бути як id карта. На ній буде вся інформація про мисливця.( Внески, від стрілочні картки, путівки, штрафи). Контролюючий орган зупинив мисливця, за допомогою ПК зчитав інформацію з картки і бачить хто перед ним, порушник чи добропорядний громадянин. І мисливцям можно буде сплачувати внески, брати картки онлайн, а не стояти в чергах . Я теж не дуже довіряю електронним носіям, але потрібно пристосуватися, прогрес на місці не стоїть.
Все правильно! Основне обов'язкове правило, щоб мисливець надав для перевірки в угіддях документи! Так, як полювання проходить далеко в полях, лісах, чи плавнях, де є проблеми не тільки з інтернетом, а із стільниковим зв'язком, то Starlink йому на спину в поміч:D
 

old hunter

Снайпер

томка

Снайпер
Дніпропетровська обл. 1000,0гр.Пенсіонери 500,0гр. це тільки внески..ще й "внески добровільні"
 

Altay1972

Снайпер
Так вот УООРу уже более 100! лет, и переживает он вторую войну... Интересно как было в УООРе в первую войну, 1941-1945 годов, по положениям относительно войны, по взносам, по льготам и т.д. Никто нигде не встречал какую либо информацию с точки зрения функционирования УООРа? Так для общего развития возник интерес...
 

old hunter

Снайпер
Під час голоду 1932–33 років рушниця допомагала вижити і мисливцю, і його сусідам. Згадувала про ті часи Надія Щока (1902 р. н., c. Єрковиці, Київщина): «Недалеко від нас була хата діда Чіпки – мав рушницю. А рядом на великих тополях жили ворони. Ото раненько вранці вийде, вистрелить: раз – і три-чотири ворони впаде. Завжди ділився з нами. Я ту ворону бігом обпатраю від пір’я, поріжу і в печі у горшку зварю суп. Добавляла туди трохи борошняного пилу та коріння лободи. Частину м’яса витягувала, солила – і в полотняну торбинку, ховала на чорний день, хоча вони усі були чорні. Людей у селі мерло дуже багато».

Згідно з політикою Кремля, українцям особливо й не треба було виживати, чи то гуртуватися, та ще й з рушницями – у 1933 році Всеукраїнська спілка мисливців і рибалок була ліквідована. Для частини спілчан це навіть було добре, бо чекісти почали у свої сфабриковані справи тягти ВУСМР. Так було щодо міфічної «повстанської організації в заповіднику Асканія-Нова». Головним «призначили» професора Володимира Станчинського. За версією «заплєчних дєл мастєров», він з колегами-вченими готували до повстання загони з членів ВУСМР та замах на Молотова і Ворошилова.

Починаємо знову з І з’їзду

В 1947 році у Києві Українське добровільне товариство мисливців і рибалок продовжило свою діяльність знову з І з’їзду, вже післявоєнного. Ухвалили Статут, вибрали голову Республіканської ради УТМР – фронтовика Радчука В.В. Матеріальна база – кілька майстерень з ремонту рушниць та 21 магазин з продажу мисливських та рибальських товарів. Кількість членів Товариства – 41 тисяча осіб.
 

Altay1972

Снайпер
До моего ведома был доведен такой документ...
20230311_111833.jpg

и как бы мне стало непонятно, если не проплатил взносы до 01.07, то нужно платить взнос, в моем случае 900 грн по Харьковской области, и плюс вступительный взнос 1500! грн, так порешили в Киеве, итого 2400 грн...или на 01.07 я считаюсь выбывшим, и получается что далее просто плачу 1500 грн, и становлюсь заново полноправным членом УООР (это вроде как более похоже на адекватность 900 взнос и пол взноса 600 грн вступительных), они как то прописали не объясняя некоторых нюансов, а это сегодня достаточно существенно...
 

Олексій К

Новачок
В нас хто не проплатив за 2022 рік вважається вибувшим. Далі вступні 1500 + 800 внески за 2023рік.
 

Altay1972

Снайпер
В нас хто не проплатив за 2022 рік вважається вибувшим. Далі вступні 1500 + 800 внески за 2023рік.
Там так написано что вступительные 1500, а про годовые нет упоминания...почему и возник вопрос...как правильно: вступительные 1500 и все, или все же вступительные 1500 и плюс годовые???
 

Олексій К

Новачок
Вступні 1500 + внески 800 (за 2023рік), це якщо немає проплати внесків за 2022. Якщо 2022 проплачено тільки внески 800.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Саме вузьке місце в цій хитрій схемі
... найвужче і найтонше (навіть тонше за член комара) - то "встановити економічно обгрунтовані річні внески на 2023-й рік", а то може бути ого-го як обрунтовано!!!
Вступні 1500 + внески 800 (за 2023рік), це якщо немає проплати внесків за 2022. Якщо 2022 проплачено тільки внески 800.
все куди ми зараз платимо чи платитимемо - в нікуди! просто утримання "хворого в комі на апараті ШВЛ", який рано чи пізно відімкнуть.
 
Зверху