Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
У вівторок, 11 листопада, польські націоналістичні організації, проходячи маршем повз посольство Російської федерації у Варшаві, почали кидати у будівлю петарди і фаєри. Міністерство закордонних справ Польщі засудило такі дії і висловило співчуття. Речник польського МЗС Марцін Войцеховський заявив: "Немає виправдання для хуліганів. Ми засуджуємо порушення Віденської конвенції".

На сайті МЗС Росії станом на ранок середи не було жодних коментарів щодо ситуації із дипвідомством у Польщі. Учасники маршу, зупинившись біля посольства РФ у Варшаві окрім "вогняного шоу" ще й заспівали пісню "Руска курва", чим висловили своє ставлення до політики Кремля.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Руська курва і в Польщі курва, а виправдання для хуліганів є - вони не порушували Людську конвенцію.
 

Syava70

Мисливець
AndriyJaremko писал:
У вівторок, 11 листопада, польські націоналістичні організації, проходячи маршем повз посольство Російської федерації у Варшаві, почали кидати у будівлю петарди і фаєри.


Чувствуется рука мастера!


Андрій Дещиця



Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі

Нині на посаді​
 

Syava70

Мисливець
Нельзя не согласиться

В. Суворов - цитата
Я решительно не согласен с термином «антитеррористическая операция», не согласен. Что такое операция? Операция - это какие-то действия, связанные единым замыслом и планом. Захватили какие-то враги, захватили самолет, террористы какие-то - освободить самолет - это антитеррористическая операция. Не может операция продолжаться полгода, не имея единого плана, единого замысла - там что-то произошло, тут что-то произошло и т.д. Это не операция, это война Украины за свою независимость. Древние китайцы говорили, самое главное правильно назвать. Вы скажите, это почему? А потому что, правильно назвать означает правильно понять. Пока мы называем это какая-то там антитеррористическая операция, какие-то там террористы и т.д., если мы назовем это Великая отечественная война украинского народа за свою независимость, «братцы, паны, мы воюем за свою независимость и сейчас должны ее отстоять». Вот тогда, если мы правильно это назовем, и будет другой результат, будет другое отношение к тем ребятам, которые проливают свою кровь, к правительству, которое принимает непопулярные решения, к милиции, которая защищает общественный порядок, к тем проходимцам, которые ведут войну против Украины. Будет совсем другое отношение. Ведь это Великая отечественная война украинского народа за свою независимость.
 

ulven

Мисливець
Організації ОБЄСПОКОЄННИХ націй присвячується:

ЄВРОПА МОВЧАЛА
Коли Україна за право життя
З катами боролась, жила і вмирала,
І ждала, хотіла лише співчуття,
Європа мовчала.
Коли Україна в нерівній борьбі
Вся сходила кров'ю і слізьми стікала
І дружної помочі ждала собі,
Європа мовчала.
Коли Україна в залізнім ярмі
Робила на пана і в ранах орала,
Коли ворушились і скелі німі,
Європа мовчала.
Коли Україна криваві жнива
Зібравши для ката, сама умирала
І з голоду навіть згубила слова,
Європа мовчала.
Коли Україна життя прокляла
І ціла могилою стала,
Як сльози котились і в демона зла,
Європа мовчала.
Олександр Олесь
22.08.1931
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Парни пока мы сами не отстоим свою свободу,независимость и не построим страну в которой счастливо будут жить наши дети и внуки ни какая Европа,Америка нам в этом не поможет,мы им нахрен не нужны.
 

Syava70

Мисливець
Подниму настроение.
Предлагаю вашему вниманию песню "Москва,почем звонят твои колокола..." в исполнении бойцов Правого сектора.
 

ulven

Мисливець
Monya;231354 сказав(ла):
Парни пока мы сами не отстоим свою свободу,независимость и не построим страну в которой счастливо будут жить наши дети и внуки ни какая Европа,Америка нам в этом не поможет,мы им нахрен не нужны.
Ось і я про це. Хто б це ще нашим керманичам у голову вклав?
 

ABBAT

Мисливець
Да брати, Василь Стус буб правий на всі відсотки що є на землі.

" ЯРІЙ ДУШЕ ЯРІЙ , А НЕ РИДАЙ,
У ЧОРНІЙ СТУЖІ СОНЦЕ УКРАІНИ"!!!!
 

ulven

Мисливець
Копатыч писал:
как Вы думаете, фотошоп?


Гм. Складне запитання. Якщо не вспливе десь оригінал, то ми й не взнаємо істини. Та й то не факт! А може й дійсно у хлопців вже від перенапруження "дах зносить" (як деякі роги на зразок вікінгів до касок вішають), а може підстава сепаРАСТів, ціль якої дискредитувати сили АТО в очах тих, хто ще не зватився від киселю мозку. Можна зробити певний аналіз, але він нічого не дасть. Для прикладу: фотка має дуже малу роздільну здатність, але при збільшенні ділянки прапору довкола голови крайнього з права (домовимось, що право-ліво на фотці називаємо так, як ми на неї дивимось, тобто права частина фотки виходить там, де прапор зі свастикою) у середньому ряду хлопця (маю на увазі контур каски зверху - момент переходу фону каски у фон за каскою), то виникає враження що в оригіналі він фоткався на світлому (білий, жовтий) фоні, але ніяк не на фоні червоного. 2-й момент: Хлопець крайній зправа у верхньому ряду аж сперся локтем на прапор (наче він із чогось твердого...). Але діло не в цьому - від такого перегину утворився перегин тіла прапора (помітний із лівого верхнього кута). Але, від цього мало би зігнутись і зображення на тлі прапора. Так, смуги вигнулись догори, а от свастика ніяк від цього не спотворилась: чорний лівий "хвіст" не потоншав, а відстань між лівим і верхнім хвостами (білий фон між ними) також ніяк не зменшилась у напрямку догори, хоча при такому згині мала б. 3-й момент: кольори прапора такі насичені, наче він щойно із фабрики: насиченіший чорний на усій фотці тільки у привідкритому вікні у бризенті камаза, та й то від того, що там темінь; ну і замальовки очей, але ми знаємо точно, що вони зроблені штучно. 4-й момент - червоний фон прапора має інші відтінки під пахвою і біля підборіддя 2-го хлопця справа у середньому ряду. 5-й - свастика чомусь сильно зміщена у верхню частину прапора, а не по центру, так ніби щоб глядач точно вбачив у цьому саме свастику, а не вигини незрозуміло чого. Та й узагалі, хлопці позують так, що майже заступили символіку Азова, а от щоб свастику було видно - добряче розступились, а від цього найперше в очі кидається із всього, що на фоці - саме вона: рівненька, майже не затуляна, чітко підкреслена білим фоном... Навіть трохи нахилили її вперед (чи що?) для затінення, щоб кольори не сильно висвітлювались на фотці, як от прапор азова - майже весь якийсь ясний, кольори - бляклі. Чи може фотожопер не вгадав із кутом падіння світла, на який вказують і прапор Азова, і каски хлопців, і близькість до фону неба (що при фотографуванні дає свій відбиток на чіткість кольорів)? Можна й ще привести кілька моментів. Але, нажаль, це лише припущення. Скільки сиджу в інтернеті - стільки переконуюсь, що вірити всьому, що у ньому викладають - себе обманювати. Ось, для прикладу кілька фотожаб. Усі вони наче фотографовані із оригіналу, хоча ми ж знаємо, що це штучна доробка! І ціль її одна - показати те, що бачить розум, але до чого сліпі очі.
 

Вкладення

Копатыч

Зброяр
ulven;233233 сказав(ла):
Можна зробити певний аналіз, але він нічого не дасть.
В том то и дело, что Вы обратили свое внимание, только на "свастику", и так красиво все написали. Я не эксперт и Вы не эксперт, но парень с лева, с "вытянутой рукой", на фоне Камаза?
ulven;233233 сказав(ла):
А може й дійсно у хлопців вже від перенапруження "дах зносить"
Есть такая поговорка: "Что у трезвого на уме, то у пьяного на языке".
 

Russ

Мисливець
Копатыч;233478 сказав(ла):
ulven писал:
Можна зробити певний аналіз, але він нічого не дасть.

В том то и дело, что Вы обратили свое внимание, только на "свастику", и так красиво все написали. Я не эксперт и Вы не эксперт, но парень с лева, с "вытянутой рукой", на фоне Камаза?
ulven писал:
А може й дійсно у хлопців вже від перенапруження "дах зносить"

Есть такая поговорка: "Что у трезвого на уме, то у пьяного на языке".
Т.е. Вы хотите сказать, что батальон "Азов" воюет под свастикой?
 

ulven

Мисливець
М-да! Сильний аргумент! Хлопець і витягнутою рукою. Все, Копатич, Ви мене переконали. Я тепер твердо впевнений... у тому, що на фотці не сепарасти, а дійсно хлопці задіяні в АТО. Чому? Та хоча б тому, що якби це екранізація була, то вони б усі 19 чоловік стояли із задертими руками. А може б і не з одною, а кожен одразу із двома...для надійності.
Та бачив я цього хлопця, але акцент виставленої в неті фотки, а відповідно Вами тут на форумі, саме у свастиці. Я навіть не беру до уваги цього моменту, бо якби то були справді фашисти, то його сусід (крайній зліва середній ряд) би не ржав із такого жесту, що аж фотку для себе спортив! Вони б усі тоді по стійці "струнко" стояли та зіги (якщо ви це слово хочете почути) викидали. Та й сам би зігувальник не либився! От мені аргумент - пацан руку підняв. А може він привіт передає? Я і сам рукою махаю при зустрічі із хорошими друзями на вулиці, якщо вони знаходяться не близько, і є ймовірність що "добрий день" вони з такої відстані не почують, а кивка голови не побачать. Впевнений, що в певний момент здійснення цього жесту та, в залежності від кута зору прохожих, комусь може здатись (а тим більше тому, кому кругом ввижаються фашисти), що я "зігую". То що, я нацик, фошіст? Чи ж Ви самі в таких випадках рукою на рівні пупка махаєте? Впевнений, що головна задумка того, хто викинув фото у мережу - щоб усі звернули увагу на прапор! Ще скажіть, цю фотку ви випадково побачили, що її хтось зумисно на сайти із масою відвідувачів виставляє? А на якусь фотку із хлопцем із піднятою рукою ніхто б і не глянув. Так-що, не шукаєте тюльпанів в Арктиці!
Ось вам пару фоток із того, що найперше гугл видав "нагора". То що, який висновок?
 

Вкладення

ulven

Мисливець
А ще краще, давайте оцих дівчат-танцюристок звинуватимо та покараємо, бо вони не тільки рукою, а ще й ногою зіг тягнуть... :)
 

Вкладення

ulven

Мисливець
Russ;233509 сказав(ла):
Т.е. Вы хотите сказать, что батальон "Азов" воюет под свастикой?
Ні, лише аналізуємо виставлену фотографію, бо ніхто з нас вживу цього моменту не бачив. А оскільки таке фото - мрія всіх власників ватно-кісєльного мозку для заспокоєння своїх збочених фантазій, то я особисто дуже сумніваюсь у справжності всіх зображених елементів. Моя думка - фотка редагована у фотошопі (чи його аналогах). Свої аргументи я навів вище.
 

Копатыч

Зброяр
Russ;233509 сказав(ла):
Т.е. Вы хотите сказать, что батальон "Азов" воюет под свастикой?
На глупые вопросы, отвечать не буду. Если бы думал, то так бы и написАл.
ulven;233537 сказав(ла):
М-да! Сильний аргумент! Хлопець і витягнутою рукою. Все, Копатич, Ви мене переконали.
Вы правильно сказали, что нет "оригинала", и выяснить было это или не было, нет возможности. А что то доказывать, без доказательств, это не по Закону, да и не по Душе.
http://www.uoor.com.ua/forum/messages.php?theme=31444 Тоже фотошоп?
Все, спасибо, остановимся на мысли, что но фотке - фотошоп, убедили.
 

ulven

Мисливець
Копатыч;233650 сказав(ла):
Та ні, це забанене провокативне м*дило. Навіть якщо цей "прикид" для зйомок якогось історичного чи пригодницького фільму (а-ля актор) - треба бути безмозким, щоб зараз таким хизуватись!
 

Russ

Мисливець
Если не глупый, то зачем выставлять такое фото? С разрешением этой фотки, с каким вы выставили, там людей сложно узнать, а не определить ее подлинность. Вы же несете себя неглупым человеком, а значит понимали, что ответа на свой вопрос не услышите? Тогда вопрос , с какой целью вы ее выставляли? Вам "Азов" чем не угодил?(Интересно просто)))
 
Статус
Закрита.
Зверху