как проводится отстрел хищных и вредных животных

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Никаких секретов там нет,надо знать у кого спрашивать. В Бершадской зоне взяли 4штуки, сколько ушло неясно, в Джулинской только одну. Болото после дождя не давало возможности переездов, неопавшее листья и трава тоже внесли свою лепту. И собаки от почти двухгодичного сидения дома тоже не особо блистали. Надо хотя бы несколько выходов тогда придет процесс востановления навыков. Посмотрим дальше. С ув.
дякую, та я й не думав зразу питати, чи не шукав в кого - думав, що навпаки учасники поділяться враженнями від полювання та недоліками, які мали місце (ну Ви якраз це вказали), а Бершадь та Джулинка то від мене 12 та 38 км. у нас поки інтриги хто має бути присутнім та запрошеним, я як неплативший внески 2 роки навіть і не притендую, але цікаво спостерігати за формуванням команди - скоро певне на дитячі рахувалочки перейдуть :D :D :D

mulyavchik

Снайпер
Вінницька область вчора стріляла лиса, шо нікого з форумчан не запросили, щоб поділився як то відбувається? чи там така організація заходу, що беруть підписку про нерозголошення держтаємниці і 5 років потому ніззя за кордон виїздити?
Я мав йти але невключили в наказ бо пизно здав контрольку на обмен.Але голова запевнив що на наступний раз, як буде, нас вкл. всих.Хоча е надия що ще щось мае бути. Хоча Борзов сказав один день, Вси хто хоче постреляти на схид.От якось так

валентин 65

Мисливець
Я лично оплатил лесхозовскую карточку(она определяет охотник ли ты) ,а там видно будет. По погоде. Не всеже у нас д---ы. Нам только эпидемии бешенства для полноты всего не хватает. С ув.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
бо пизно здав контрольку на обмен.
а нахрін там контрольна картка, якщо це просто захід по зменшенню кількості хижака, а не полювання... просто така відмазка чого не включили, бо треба було якогось ментьонка приклеїти чи прокуроського холуйчика, або синка якогось с/г виробника...
відповідати не треба, то риторичне питання...

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
41 бригада - орієнтовно 800 чоловік, всього 101 лис, 1 лис на 8 чоловік... не густо. то це вже перемога над лисом чи ше нє? чи зменшили до зазначеної норми 1/1500 га? та точно що ні, ця чисельність по факту перевищена в разів 10, а то й більше. і це тільки лиси, а бродячі коти собаки зустрічаються на польових дорогах майже скрізь. зараз чомусь знаходять в угіддях багато мертвих борсуків, без ознак насильницької смерті - видно теж якась чумка, або той самий сказ.
це до того, що у нас будь-який захід прикритий благими намірами перетворюється а очковтирання, а підрахунок добутого здійснюється в кращих традиціях таксації - на папері середньопотолочне значення. імхо.
відстріл хижака має бути системним заходом і цілорічним, і хижак це не тільки лис - а всі бродячі тварини, в т.ч. коти та пси, яких в містах уже зграї по десятку та більше голов, а харчуються вони там же де й скажені лиси - на помийках і смітярках, а потім йдуть в місто чи село. там уже комунальники мають вживати заходів а не мисливці. І як би там "зелені" не верещали і не кастрували бродячих собак в містах, але притулки для тварин ситуації не вирішать - тільки відстріл і навіть в містах, на окраїнах.

VS1975

Снайпер
Я лично оплатил лесхозовскую карточку(она определяет охотник ли ты) ,а там видно будет. По погоде. Не всеже у нас д---ы. Нам только эпидемии бешенства для полноты всего не хватает. С ув.
Оплата контрольної картки, в часи коли полювання закрите, не є показником того, мисливець ти чи ні. Тим більше не є вирішенням проблеми поширення сказу.
Розшифруйте для всіх оте д----ьІ. Цікаво, яким словом ви назвали мисливців що не поміняли контрольну картку. Бо тут більшість таких ( якщо не всі ). Я також.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
лесхозовскую карточку(она определяет охотник ли ты) ,а там видно будет.
при всій повазі - не картка обліку добутої дичини є ознакою мисливця, вона лише додаток до посвідчення мисливця, і то терміном на 1 сезон.
та й 11,80 грн ну не геть страшенні гроші
Розшифруйте для всіх оте д----ьІ
дармоїди, долбой..би, дятли ... та як хоч - вибирай! :D :D :D

VS1975

Снайпер
при всій повазі - не картка обліку добутої дичини є ознакою мисливця, вона лише додаток до посвідчення мисливця, і то терміном на 1 сезон.
та й 11,80 грн ну не геть страшенні гроші

дармоїди, долбой..би, дятли ... та як хоч - вибирай! :D :D :D
Та я розумію, що варіантів багато. Так цікаво як саме він " охрестив " нас - тих, хто не поміняв ККО.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Та я розумію, що варіантів багато. Так цікаво як саме він " охрестив " нас - тих, хто не поміняв ККО.
та на Бога! хай буде як є! сказу від того не поменшає. і ще раз - не стомлюсь повторювати - дайте ціну на рівні держави 350-400 грн за "хвіст" і ситуація з лисом стане на мірку протягом 2-х сезонів. як то станеться на форумі казати негоже, але всі розуміють про що я. зараз головне результат - відсутність сказу.

валентин 65

Мисливець
Уважаемые! Д---ы, это определение, тех кто там, на верху принимает решение,что и как нам делать. А им проще перестраховаться, чем сказать-да, надо делать. Деньги на белую карточку начали брать у нас только в октябре. Так-что никого обижать я не собирался, увы,отсутствие оной чревато. Добавлю-ушло промазали до десятка особей. Проверяли все кому не лень, и лесхоз, и менты, и ветлечебница. По чистой случайности проверки попали на время "принятия пищи".

VS1975

Снайпер
Уважаемые! Д---ы, это определение, тех кто там, на верху принимает решение,что и как нам делать. А им проще перестраховаться, чем сказать-да, надо делать. Деньги на белую карточку начали брать у нас только в октябре. Так-что никого обижать я не собирался, увы,отсутствие оной чревато. Добавлю-ушло промазали до десятка особей. Проверяли все кому не лень, и лесхоз, и менты, и ветлечебница. По чистой случайности проверки попали на время "принятия пищи".
Цікаво що перевіряли. Ті самі мєнти. Розкажіть, якщо маєте час та бажання. Скільки людей було, скільки добули і т. д. Бо зараз, коли немає полювання, цікаво все.

Останнє редагування:

валентин 65

Мисливець
Приежжающие ничего не проверяли, посколько с бригадой целый день был инспектор с розрешительной,а также работник ветслужбы-который брал кровь с убиенных в пробирку,а также отрубывал у них головы. Приежжали скорее всего ,что-бы показать служебное рвение:). Отстрел проводился только в окресностях одного села-Вовчка. А всего по области отстреляли 101 лисицу. С ув.

2209

Мисливець
https://consumerhm.gov.ua/3525-shch...5Wu-aZJiMsb6xgPnxE3BR59I6la1QA-OOFRfTpJD4TeFo

Але є нюанс!!! Відстріл дозволили лише єгерю в присутності поліцейського та представника громади.
В УТМР плюються...
Як завжди все через 5 точку.
Скільки єгерів по штату і в наявності?

VS1975

Снайпер
https://consumerhm.gov.ua/3525-shch...5Wu-aZJiMsb6xgPnxE3BR59I6la1QA-OOFRfTpJD4TeFo

Але є нюанс!!! Відстріл дозволили лише єгерю в присутності поліцейського та представника громади.
В УТМР плюються...
Ще б у присутності представників ТЦК. ДНО....

old hunter

Снайпер

В УТМР плюються...
А зі сторони лисиць кого пропонують запросити, чи тільки родичі?

Зверху