на чому тримається Утмр?

Genry

Снайпер
Чим більше буде ГРАМОТНИХ-КУЛЬТУРНИХ людей (як з нашої (мисливців) так з їхньої (єгерів та інших пер)). служб), тим більше буде ПОРЯДКУ та взаєморозуміння., але таке чудо буде ЗОВСІМ НЕ скоро!!!!.

Тепер моя видумана історія).
Полюю я з товаришем з собаками (гончими;)) вирішили напустити собак у такий-собі "колгоспний" ліс гектарів десь біля 100(у якому дозволено полювання!! ) . Значить домовились, я ведучий з собакою, товариш по тихеньку (без крику,шуму) рухається на номер. Розійшлися .. я напустив собаку і потихеньку підбадьорюю іти в полаз... все прекрасно і чудово, гонча зникла з поля зору, зараз повинен бути підйом, але чую кричить несамовито)) щось товариш, ну думаю - дурак)), домовились ж тихенько, щоб собака попрацювала нормально, та ще й на зло тел. в машинні забув, але думаю пес)) з тобою як ти дурний то кричи і гопай)), та не звертаючи у ваги на ті "гопання та крики" йду в очікуванні гону!!!, йшов собі йшов, на жаль собака так і нічого не підняла((, вийшов на край лісу, дивлюсь товариш на номері, питаю- ти чого кричав та гопав??, домовлялись ж тихенько??, у відповідь чую що не кричав він і не гопав)), а спокійно стояв собі на номері... А ж нарешті бачу біжать двоє, ломляться як лис з під стаї гончих )) через гущі та крепості, лиця червоні). Виявляється перевірка з лісгоспу, (ну звичайно, а чому б і ні на район дали 5 виходів, відстрілки лімітовані, відсотків напевне, я так думаю 60-70 - члени товариства котрі мали проплачені членські внески трудоучасть і тп, просто фізично, за не хваткою не отримали ті ж відстрілки, так нарахували на таксації, але то таке то друга мова. От і хлопці виконують ПЛАН, дорога з області супер -нова)), та й катаються..., то теж таке)), така в них робот, особисто нічого не маю проти, лише проти ПЛАНОВО-ПОКАЗНИКОВОЇ роботи ). Далі хід розмови !!! Цитую - "Добрий день, перевірка, тири-пири), хлопці ви кози стріляєте???" Я завмер ну думаю((( - дурне, або п'яне)), також хотів його спитати чи займається він вибачте мастурбацією))), думаю, а чому ні - яке питання така відповідь... Але Геннадій Юрка розумніший, ну врешті показав себе з більш розумнішої сторони, про інтим не питав, відповів цитую "ЧАСОМ)))". Ну думаю хлопці "на приколі", піду їм на зустріч, кажу "Во наТЕ документи, перевірте, будь ласка, швидко і до побачення!!!", але козаки не поспішали (вони ж на роботі куди їм спішити), щось бовкотіли про допуск собаки до полювання, на що я їм процитував зміни в Законі!!!. Врешті кажуть ті козаки -"Гаразд хлопці щасливо", ну думаю не все так погано, помилився нормальні люди..., але фраза яка пролунала далі, мене "вбила" - "Хлопці старайтесь уникати таких місць (Лісу), бо тут кабани кози, можете застрелити!!!!" . Але ж Геннадій я тримаю себе в руках, просто покручую пальцем, кажу до побачення та йдемо далі!!!.

Так що чомусь воно якесь таке))) - Грамотні-культурні людині можна і рюкзак відкрити, але .... на жаль мало таких людей...
Запах часнику був в них???
Як ні, то це не перевірка!)))
 
А тепер серйозно. Якби, не дай Боже зацепило, то отримали б страхівку чи ні ? Якщо ні, то нафіг потрібна ця страхівка для власників зброї ?
Ну, страховка погасит стоимость убитой Вами коровы, или частично покроит ущерб нанесенный Вами с приминением вашего оружия, третьему лицу, пока Вы будите находиться под следствием.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
А тепер серйозно. Якби, не дай Боже зацепило, то отримали б страхівку чи ні ? Якщо ні, то нафіг потрібна ця страхівка для власників зброї ?
Дело в том, что существуют разные виды страховки. Та, что мы платим при перерегистрации оружия, дает нам, владельцам этого оружия, возместить в какой-то мере ущерб, который мы можем нанести другим лицам своим оружием. Это папа того пацана мне мог от такой своей страховки что-то выплатить. А я в то время, как госинспектор, страховался моим работодателем - государством, как сотрудник, выполняющий работу, связанную с опасностью для своего здоровья и жизни. Я, слава Богу, такую страховку не получал (не представилось случая), а некоторые коллеги при моей работе таки получали. Я помню пару случаев в областях. Но лучше, думаю, когда до такого не доходит! :)
 

Виталий ...

Новачок
Добре , іду я з бригадою по полю , зустрічає мене інспектор по екології , требує доки на полювання і доззвіл на руж ??[/QUO
Добре , іду я з бригадою по полю , зустрічає мене інспектор по екології , требує доки на полювання і доззвіл на руж ??
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0290-02 Тут все сказано))!
 

Respekto

Мисливець
Вы много делаете это очень хорошо. И благодаря этому дичь у Вас должна быть. Собственно делаете это для себя в первую очередь.

Это не всё... Выше сами перечислили, что есть ещё зп, бензин и не забывайте о аренде и там затрат ещё хватает(
Вы же не занимаетесь ремонтом здания УТМР того же, а не исключено что там крыша провалилась от старости или что угодно ещё... В любом хозяйстве хватает их...
Підтримую ваш допис. Займаюсь господарством, грошей треба вагон. Дуже складно.
 
Зверху