А що все так погано?Здравствуйте, коллеги! Хочу купить себе полуавтомат(первый), присмотрелся к бюджетному Кобальту.
Отпишитесь пожалуйста владельци или те кто видел ружье в работе. Заранее благодарю!
Вот реальный покупатель на кобальта. Постреляет, а там может и что то получше купит.А що все так погано?![]()
Ви читаєте те що пишете?Кучність на 5. Ложить дроб чуть нижче центру і лівіше
Это 12 бальная система оценки. Сейчас такая практически во всех учебных заведениях. Декомунизация! )))))Ви читаєте те що пишете?![]()
Кучность на 5 метров от мишениВсе правильно написав, дріб лягає на 5-ту годину.....![]()
Це лотерея.. Я маю це чудо. Перезаряжає добре, але дробом до нулів б"є паршиво. Куля летить добре і з циліндра і з 0.5. Нулі летять на трієчку.... Для полювання по перу рахую цей витвір турецької індустрії непригодним. А по лісі тягати півавтомат безглуздо. Якось так. Питання чому купляв закрию відразу. Мені віддали нову за безнадійний борг.Купил в прошлом году перед открытием, хорошо что оказалось бракованным, не перезаряжало никак. Сдал в магазин, доплатил, и взял инерционку.
Обычно каждый хвалит то что имеет а ты Игорь как есть так и сказал.+++Це лотерея.. Я маю це чудо. Перезаряжає добре, але дробом до нулів б"є паршиво. Куля летить добре і з циліндра і з 0.5. Нулі летять на трієчку.... Для полювання по перу рахую цей витвір турецької індустрії непригодним. А по лісі тягати півавтомат безглуздо. Якось так. Питання чому купляв закрию відразу. Мені віддали нову за безнадійний борг.
А погратись з набоями не пробували?Це лотерея.. Я маю це чудо. Перезаряжає добре, але дробом до нулів б"є паршиво. Куля летить добре і з циліндра і з 0.5. Нулі летять на трієчку.... Для полювання по перу рахую цей витвір турецької індустрії непригодним. А по лісі тягати півавтомат безглуздо. Якось так. Питання чому купляв закрию відразу. Мені віддали нову за безнадійний борг.
Після стрільби залишалась металева стружка,
тріснув клин затвора
оказалось бракованным, не перезаряжало никак
До чего дошел прогресс!Нулі летять на трієчку.... Для полювання по перу рахую цей витвір турецької індустрії непригодним.
Чтобы вообще рассыпалось?А погратись з набоями не пробували?
Отож бо воно, за такі гроші придбати Тулку у відмінному стані, і оримувати задоволення від полювання, тим більше для молодого починаючого мисливця.Даже если упустить процент брака и количество поломок (лотерея), я бы все равно не советовал никому покупать это изделие. По причине сомнительного конструкторского решения, и качества обработки деталей (тоже стружка сыпалась из ствольной коробки). 6-7 тыс. грн. как бы тоже деньги, за которые можно в регионах купить вполне живого ИЖа или Тулку.
Шановний Єгор777, так справа в тому, що більшість молодих починаючих мисливців цієї прописної істини не розуміють, або не хочуть розуміти. Ти їм доказуєш, тикаєш носом - що турецька зброя - гі..но , а вони вперто доказують протилежне. Ну що тут поробиш. Зараз яйця стали розумніші за курей.Отож бо воно, за такі гроші придбати Тулку у відмінному стані, і оримувати задоволення від полювання, тим більше для молодого починаючого мисливця.
Ну бачите яка справа, з новим турком зробити селфі тож круто, і те що стружка з нього летить то неважно, головне понти.... а ще із зайчиком в руках, ну то ващє... але з роками то все пройде.... ну хотілося б щоб так булоШановний Єгор777, так справа в тому, що більшість молодих починаючих мисливців цієї прописної істини не розуміють, або не хочуть розуміти. Ти їм доказуєш, тикаєш носом - що турецька зброя - гі..но , а вони вперто доказують протилежне. Ну що тут поробиш. Зараз яйця стали розумніші за курей.