ДОПОМОГА ПРИ КУПІВЛІ ЗБРОЇ

vitmah

ветеран форуму
надійна команда

ROSOLOVSKIY RUSLAN

Новачок
От дивіться,для прикладу в якому розділі можна запитати що я знайшов рушничку яка мені подобається,але на даний час я не можу поїхати і подивитись,але хочу дати завдаток і не хочеться залишитись обманутим,на рахунок грошей чи рушниці!І де просити допомоги?Де когось шукати?
 

betman

Мисливець
Ідея досить хороша. Но потрібно все в окремій темі систематизувати по областях та районох з моб тел бажаючих і Ф.І.О та без обговорень в даній темі щоб не ганяти по сторінках в пошуках бажаного. Щоб зайти туди глянути люлину яка проживає в потрібному регіоні і звязатись із нею.
 

XXL

Снайпер
. А как быть с оценкой состояния?
Наше дело описать и указать на подводные камни или на то ,что не засек снимок.А решать уже потенциальному покупателю+покупатель в телефонном режиме так сказать Экперта наводит на те моменты и детали которые его интересуют.
 

betman

Мисливець
Доброго дня. Потрібна допомога в м. Дніпропетровськ із купівлею рушниці в магазині i-shop. мій тел. 0985987884 Ярослав.
 

mulyavchik

Снайпер
Олексій, Вінницька обл. м.Козятин.0968229517. Звертайтесь чим зможу допоможу.Завжди Радий спілкуванню з новими та приємними товаришами по улюбленій справі.
 

betman

Мисливець
От і є перші плоди даної теми. Дай бог здоровя і його дітям створювачу даної теми, та людям які приймають в цьому участь. Особливо спасибі Віталію vitmah, за приділений час по вибору рушниці, а то б якби не він то впарили мені б фігню (при чому покупку здійснював у магазині, а не зрук). ще раз велике спасибі.

Кому потрібно глянуть Тернопільська обл. Гусятинський, Чортківський, Теребоволянський район звертайтесь. 0985987884 Ярослав.
 

ROSOLOVSKIY RUSLAN

Новачок
Нарешті дочекались результату.Надіюсь це важливий доказ того що ця тема має право на існування,а якби був би ще такий розділ було би взагалі супер!!!!!!!!!
 
Зверху