Дрібна риба - так. Крупна риба - не повністю, особливо хребет.
Але всю рибу, як малу так і велику попередньо легенько підсмажую на сковородці,
Попередньо підсмажена риба, дає неперевершений смак. І це дійсно так.
Далі, відділяю рибу від кісток, після смаження, і наповнюю банку, шарами.
Шар риби - шар соусу, шар риби - шар соусу, і так до самого верху.
Приготування соусу.
Інгридієнти.
Цибуля, морква, сіль, перець, цукор, лавровий лист, олія, томатна паста чи томатний соус. питна вода.
Беремо сковороду (велику) наливаємо олію, і нарізаємо цибулю напівкільцями, і починаємо смажити.
Далі додаємо моркву і смажимо до готовності, після чого додаємо томатну пасту чи соус, і додаємо 1 склянку води.
Кількість води залежить вже від Ваших вподобань, якої конститенції Ви хочете отримати приправу (соус)
Далі додаємо, сіль, лавровий лист, перець горошком (може бути і мелений) і на завершення кладемо цукор.
Кількість цукру, на Ваш смак. Я кладу 2 столових ложки на порцію приправи для 4 банок
Тобто, у Вас має бути сковорода об`ємом, з розрахунку приготування соусу, на 4 банки 0.5л.
Готуємо також 2.5 години, після чого скороварка остигає, і все...перед Вами мирова страва, чи гостинець для дітей в місто.
І на завершення, підсмажена риба в скляній банці виглядає, а головне смакує, просто - шикарно.
Удачі всім в приготуванні.