Спасибо Толя!!!Я часть козы тоже оставил....Гарне блюдо!
А я залишив декiлька шматочкiв на шурпичку!
Спасибо Толя!!!Я часть козы тоже оставил....Гарне блюдо!
А я залишив декiлька шматочкiв на шурпичку!
а я вимочую в холодних водах, щоб кров зійшла. а останній раз 100 г оцту на 5 л води десь такПривет Артур!!!!Мясо не вымачивал,просто перед заморозкой и в последствии перед приготовлением хорошенько промыл его.
Согласен с тобой на все сто процентов.......Но я эту козу добирал ножом лично....(А ты знаешь как это происходит в таких случаях с козами),кровь вся и стекла,поэтому смысла в вымачивании мяса в данном случае не было.Осталось только хорошенько промыть мясо...а я вимочую в холодних водах, щоб кров зійшла. а останній раз 100 г оцту на 5 л води десь так
та в будь-якому випадку тобі видніше - деякі взвгвлі вважають що вимочувати дичину є велике зло і від цього вона втрачає свій неповторний смак! а з приводу шашликів - спосіб я тут описував уже раніше.Согласен с тобой на все сто процентов.......Но я эту козу добирал ножом лично....(А ты знаешь как это происходит в таких случаях с козами),кровь вся и стекла,поэтому смысла в вымачивании мяса в данном случае не было.
Так у нас же не спор а интересный разговор на кулинарную тему, а именно что и как мы готовим.Это нормально!!!та в будь-якому випадку тобі видніше - деякі взвгвлі вважають що вимочувати дичину є велике зло і від цього вона втрачає свій неповторний смак! а з приводу шашликів - спосіб я тут описував уже раніше.
ото ж бо й воно! я не сперечаюсь, а цікавлюсь. до речі в цьому році почали додавати до м"яса копитних розмарин - дуже цікаві смакові відтінки!Так у нас же не спор а интересный разговор
Мова - ДНК нації.
Е, братіку, то рибний суп із сьомгою!!! і пробач за відвертість - юшкою там не пахне!!! юшка - на кострі, юшка з 100 г горілки та з обпеченим поліном! а сьому ти збавив! треба було з нею варити потрійну юшку (уху - єдять кацапи! бо вони "ухуїли"!) і сьомгу вже третім рейсом туди завантажувати! того назвемо трою страву непонятним і красівим словом - буябез! таки супчик дуже помічний на другий день після застілля, май совість і набери в баночку літрову та Андрію Яремку передай, йому саме назавтра край треба!.(Уха из Семги)
Та согласен я что уха или юшка на костре ,а не на газу.....Ну не разрешает мне Леся в квартире костер разводить,пробовал уже.Е, братіку, то рибний суп із сьомгою!!! і пробач за відвертість - юшкою там не пахне!!! юшка - на кострі, юшка з 100 г горілки та з обпеченим поліном! а сьому ти збавив! треба було з нею варити потрійну юшку (уху - єдять кацапи! бо вони "ухуїли"!) і сьомгу вже третім рейсом туди завантажувати! того назвемо трою страву непонятним і красівим словом - буябез! таки супчик дуже помічний на другий день після застілля, май совість і набери в баночку літрову та Андрію Яремку передай, йому саме назавтра край треба!
та хато то - херня, головне погріб не спали!Ну не разрешает мне Леся в квартире костер разводить,пробовал уже.
Вот это точно....Тогда и жить дальше незачем.та хато то - херня, головне погріб не спали!
це точно! а точніше не буде де, бо в тому погрібі можне 2 мірових пережити!Тогда и жить дальше незачем.
Вбыв!непонятним і красівим словом - буябез
а воно таки є!!! але по правді, я жодного разу не їв юшки з морської риби
Треба спробувати! Однозначно!жодного разу не їв юшки з морської риби
Причем наповал!!!