Полювання на Рівненщині

Статус
Закрита.

tyrist 1945

Тигр
Тепер ти розумієш як себе почував Квентін Тарантіно після провального показу свого фільму в Каннах:D:D:D
 

Sahno_Bogdan

Слідопит
ця камера коштує почті штуку баксов якість у якій зняте відео фотмат 4к , щоб передати всю повноту відео треба дивитись на сферичному екрані тоді всі обєкти будуть на своїх місцях !
 

Sahno_Bogdan

Слідопит
МСК Сокіл як завжди все на висоті !!! Цікавий звіт особливо сподобався козлик " попригунчик " ! І запамятався вираз обличчя Романа Михайловича коли підійшли до цапка , а він встав і побіг !:eek::eek::eek::D:D:D як завжди весело ! Молодці хлопаки з полем !
 

ForestDGB

Мисливець
я чого так здивувався , коли козлик стартонув Артем скинувся і жав на курок , а коли вже втік тільки тоді зарядив карабін))) буває в сумотосі
 

Hovarf

Слідопит
Дякую, колего, за відеозвіт про полювання на самця козулі. Знято цікаво, повчально, з певною долею гумору. Переглянув з великим задоволенням. Склалося відчуття, що сам з Вами побував на тому полюванні.
 

ATIS

Снайпер
Пополював трохи зранечку. Качки дуже мало,пішла на линьку. Взлітала спілкування собаки дуже не охоче, одна взагалі ледь злетіла, чуть собака не зловив. Спостерігав великі зграї припутня, можливо вже в стаї збивається до відльоту . Коли він відлітає? Хто підкаже?
 
Статус
Закрита.
Зверху