Ми тільки на хвильку, ми тільки подивитись. Шепнуло щось в середині! Здоровий глузд замислився і відповів, що краще іншим разом!
Ноги попрямували до м‘ясних рядів! Здоровий глузд обурився, але якось в‘яло!
Вдома дивлячись на те, що хотіли подивитись, зрозумів, треба готувати!
І трішки поросячої печінки!
Пів години пішло на те, щоб обрати що готувати!
І м‘ясо перекочувало до схрону )))
Печінка, просто посмажити? Можна, але… зробимо щось інше!
Прошерстив холодильник, подумав.
Шаурма!? Буріто!?
Та хто його знає, щось вийде!
Отже так!
Взяв печінку, промив, порізав на смужки в перерізі 1х1 см.
Гарненько посолив і в сторону!
Взяв пательню, налив олію, робимо "витяжку"!
Це я так називаю! По науці… не знаю!
Отже, нагріваємо нашу олію, кидаємо перець горошком чорний (10 шт.) і духмяний (2 шт.), беремо 3 зубочки часнику, роздавили і теж на пательню!
Відразу пішов гарний аромат, далі додаю спецій на свій смак і звичайно паприку!
Притишуємо щоб не горіло!
І швиденько ріжемо цибулю півкільцями не тонко!
З пательні витягуємо перець і часник, вони вже не потрібні! Масло отримало свій смак!
Закидуємо нашу цибулю!
І жаримо до такого стану! І в сторону, нехай чекає!
Додаємо вогню, розігріваємо пательню і нашу печінку, попередньо обкатану мукою, жаримо! Жаримо гарно. Я не підтримую ідею вживання напівсирої печінки!
Тому прожарюю добре!
Скажете, буде тверда!
Почекайте.
Печінку досолюємо, спеції і вже коли вона готова, додаємо нашу обсмажену цибулю!
Дійсно коли печінку пережарюєш, вона стає жорстка, але просмажена цибуля соковита і печінка цей сік тягне на себе і стає м‘якішою!
Ще хвилин 10 і можна в сторону!
Їсти? Можна і їсти, але я пішов іншим шляхом!
Послав сина до пекарні купити тонкий лаваш!
Поки він бігав, я обсмажив ще й картоплі!
Прибіг посланець і приніс такі млинці! Ну такі той такі!
Далі кетчуп, майонез!
Картопля!
Капуста, синя цибуля сира!
І наша обсмажена печінка!
Додав маринованого гіркого перцю домашнього!
І ось!
Смачно! Прийде літо додам свіжих овочів!
Смачного!