Приїхав до батьків! Батько заядлий рибак!
В холодильнику було виявлено рибу, БАГАТО!
Одразу закрутилась думка по приготуванню!
Щось по типу концерви, але дуже спрощенний рецепт!
Тому ось що вийшло!
Взяв рибки, не всю! )))
Розморозив!
Перемив вийшла невеличка така гірка! )))
Далі необхідно відрізвти всі пера, хвіст, плавник та голову!
Спочатку взяв ножа, але виходило дуже повільно! Бо розмір карасиків був не дуже крупний!
Тому взяв ножиці і діло пішло набагато швидше!
Все що відрізав, не викидую, потім можна буде в марлю і буде чудовий навар для ухи!
Вийшло так! Рибку присолили гарненько, дали їй настоятися!
Далі беремо пательню, олію! Нагріваемо і обжарюємо всю нашу рибку без муки до золотистого кольору!
Потім я взяв ось таку скороварку, майже автоклав! ))) Якщо нема такої, в звичайну каструльку, але час приготування зросте втричі!
Складаємо туди нашу рибку!
Додаємо води, солі, перцю горошком (чорний, духмяний) інші спеції за смаком!
Закриваємо та на вогонь!
Після того як закипіло і почало шипіти через збросник зайвого тиску, притишуємо!
Дві години! Відставили, почекали доки остигне!
І можна куштувати!
Кістки перемліли, смакота!
Смачного!
Більш складний рецепт буде пізніше!