Рецепти від Петренка!

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Ми стикаємося з проблемою, як відмити казан чи каструлю!

Для себе цю проблему рішив!
У жінки поцупив рудину для миття духовки!
Обробив і на 25-30 хвилин!
Далі під холодну воду!
Результат!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Ми стикаємося з проблемою, як відмити казан чи каструлю!

Для себе цю проблему рішив!
У жінки поцупив рудину для миття духовки!
Обробив і на 25-30 хвилин!
Далі під холодну воду!
Результат!
Толя ты волшебник!!!
 

Leodr

Снайпер
Всех с праздником, сегодня были с семьей на природе, ловили карася, варили уху. Карасей поймали 31 шт. Мерного.
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Щось давно не писав!
Сиджу дома, прийшла ідея, а може приготувати перець фарширований!?

Тому...
ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ!
Нам необхідно:
1. М'ясо - в моєму випадку лопатка (1.1 кг);
2. Перець - я взяв 2 десятка;
3. Рис - два пакетика для варіння;
4. Цибуля;
5. Морква;
6. Помідори або томат;
7. Спеції, сіль...

М'ясо помив і порізав щоб легше було молоти.


Молов на крупну решітку. Щоб відчувалась фактура м'яса.


Щоб м'ясо не "стріляло" по всій кухні я надіваю на горловину П/Е пакет.


Вийшло так!

Фарш відставляємо і робимо наступні підготовчі роботи...
Ставимо варити рис, воду трішки присолюю. Чим подобається рис в пакетиках, не треба розраховувати кількість води! )))

І рис туди! І хай вариться. Рис готуємо практично до готовності, трішки недоварений.


Беремо перець чистимо його від внутрощів. Кришечки я не викидую. Вони нам знадобляться!

Я про ці кришечки писав!


Чистимо моркву і цибулю. Шинкуємо для зажарки в фарш, а також для підливи!




Щоб м'ясо та перець були сочніші я використовую декілька прийомів!
Перший- додаю до фаршу невелику кількість сирої цибулі.


А подруге, я додаю до фаршу гарячий рис і гарячу зажарку.
Зажарку роблю на олії.



Посолили, поперчили інші спеції за смаком.
Ретельно перемішали і можна фарширувати перець. Доки готується підливка, яку ми не забуваємо помішувати.


Перець складаємо у підходящу ємність, таким макаром.


Зажарка для підливи майже готова. Пам'ятаєте про кришечки? Їх ріжемо мілко і до зажарки. Аромат буде дужа насичений.
Тепер помиті помідори, перемелюємо і додаємо до нашої зажарки.

До підливки необхідно додати цукру, паприки, чорного перцю, солі. Інше по бажанню та за смаком.
Коли підливка готова, заливаємо нею наш перець і ставимо на невеличкий вогонь. І до повної готовності.
[/URL]

Забув сказати. Щоб перець не підгорав, іноді вистилаю дна каструлі вишневими гілочками.


СМАЧНОГО!
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Останнє редагування:

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
В середу вдалося добути голубів, стало питання що з них приготувати?
В голові крутнулась думка супчику з домашньою локшиною, тушковані голуби, смажені на пательні, мариновані та смажені на мангалі!??
І десь далеко шепнуло, а може паштету???

Паштет з голубів!
Нам знадобиться:
1. Голуби - 7 штук, з трьох зварив супчику, не витримав!
2. Сало - 100 грам (взяв свіже);
3. Морква - дві середніх;
4. Цибуля біла - 4 середніх;
5. Цибуля синя - 2 середніх;
6. Гриби - взяв печериці, лежали в холодильнику;
7. Масло верхкове - 70-100 грам;
8. Овочі, сіль та спеції за смаком.

Голубів вимочити в холодній воді, періодично її міняємо, щоб небуло крові!

Далі беремо підходящу ємність наливаємо води, кидаємо за смаком горошок чьорний та душистий, дві цибулини сині!

Вкладуємо голубів та додаємо ратунду і якщо хочете овочів, це додасть смаку, присолити, поперчити, додати спеції за смаком!

Шум збираємо!
Нехай м`ясо вариться доки не можна буде його відділити від кісток!
Коли голуби відварились, їх дістаємо, а бульйон в сторону!
Основна його частина піде на три невеличкі порції супу, а частина нам знадобиться для приготування паштету!


Для паштету я взяв лише груднину!

Окорочка пішли на суп :) :) :)


Далі я беру глибоку пательню!

Викладую м`ясо, цибулю, сало, моркву і гриби!

Цибулю, сало та моркву порізати!

Доливаємо бульйону і на вогонь під кришкою! Досолити, додати спеції!

І варимо все це на маленькому вогні! Вода повинна випаритися повністю, але не дайте підгоріти нашій страві!

Далі я роблю так!
Все перекидую до банки, додаю масла і ручним блендером!

І робимо паштет!

До холодильника, після охолодження можна спробувати!

СМАЧНОГО!
 

kef

Зброяр
Щось схоже я робив тільки із заячого м"яса,тільки більше масла і чуть топленого сала та смаженої з морквою цибулі+ спеціїї.
-Вибачте за мої дописи у вашій темі.
 
Зверху