Ягдтер'єри

YuraG

Новачок
Шановний Fox, у мене зараз є ягд йому 9 місяців, перший раз я водив його у ліс у 4 місяці. Випадково піднявся заєць він подавав голос до тих пір поки його бачив. Були і інші зустрічі із звіром але собака звіра не бачив, йшов по сліду без голосу. Чи можливо, що ягд подає голос коли бачить звіра.
У мене був ягд-терєр,то робив по тому шо тільки бачив,качок з води виносив,плавав за мною коли я бродив,було таке що тонув від втоми,або судом від льодяної води,приходилось виносити на руках з води та закривати у машині,та і так бігав по болоту за лисицею,за зайцями у полі,та в лісосмугах,косулі ,кабани,лисиць з нори виганяв.звали його Джек,прозвали потошитель)),пес скажу як робот,лайки,гончаки вже без ніг,а цей плигає та скаче.Ганяв завжди з голосом по сліду свіжому,та в зрячку,одне що може в зрячку далеко підти за звіром,гукай чи ні,він дзяволить та хекає так що ні чого не чує).Робив до 12 років,був вже майже сліпий та глухий,та ще була травма,попав під постріл,але і це не відбило у нього бажання полювати,та не лякався після того пострілу.
Я не жалкую що мав такого друга та майстра полювання,та душу мисливської компанії,про нього навідь вірші наш місцевий поет-мисливець складав!
 

JAGDUNIVERSAL

Мисливець
В субботу 4 ноября 2017 года во время охоты на копытных в Кировоградской области в Александровском районе (Николаевка, Розумивка, Подлесное), потерялась сука ягдтерьера. Могли забрать грибники или охотники. Собака была в оранжево-красном ошейнике на липучке. На ошейнике указан мой номер телефона.
Собак имеет клеймо в паху. И электронный чип.
Нашедшему или за информацию - вознаграждение!



Телефоны:
+380675203374 - Viber - Киевстар
+380994456131 - WhatsApp - Vodafone (МТС)
 

Роман В.

Новачок
Здравствуйте! Мой охотник не подает голос когда берет свежий след и когда преследует дичь. Подскажите пожалуйста как действовать чтобы исправить. Собаке 2 года.
 

.юра

Новачок
Добрий вечер в мене ягдтерьер 7 місяців агресивно відносиця до людей підскажіть що робити
 

Кайзер

Мисливець
Спершу,спробувати соціалізувати.Якщо не допоможе,знайдіть файне дерево....
 

JAGDUNIVERSAL

Мисливець
Каждая собака по своему индивидуальна. Если не отдает голос по следу, надо побольше тренировать. Водить. Добывать зверя. Если не поможет, значит эта проблема. Так бывает. На норной охоте этого не надо. Будете использовать его с учетом его особенностей.

А если собака относится агрессивно к людям, то максимально социализировать. И охотится больше одному с собакой.

Собак с обеими пороками дальше не желательно использовать в разведении.
 
Зверху