у кого нет колектива

Статус
Закрита.

Alexxes

Новачок
КИЕВ у кого нет колектива и не с кем охотиться,давайте обьединяться.
 

СССС

Мисливець
Це називається "голодранці гей до купи" або "пролетарі всіх країн об'єднуйтеся"
Вам би краще приєднатися до якогось колективу так буде набагато більше користі для Вас з точки зору становлення Вас як МИСЛИВЦЯ, так як в устакненому колективі є якісь традиції правила яких Ви не знаєте та взнаєте, а в колективі зібраному з таких самих як Ви без досвіду і традицій нічого доброго не буде
 

Доцент

Мисливець
Но не будет ведь и ничего плохого,если такие-же как и он создадут свой коллектив к которому может быть примкнут и пару охотников со стажем да и направят их на путь истенный.
 

СССС

Мисливець
Дядя Вася;30639 сказав(ла):
Да не могу с Вами согласиться. Как то попался мне один "Уникум"... В мае купил себе ружье, в заднице кортит на охоту, дотерпел до июля... Когда подъехали и стали спрашивать , чего то он тут творит, ответ убил НАПОВАЛ. " Я читал Аксакова, ОН ОХОТИЛСЯ КРУГЛЫЙ ГОД. Все охотники должны брать с НЕГО( Аксакова) пример, так как он настоящий охотник"...
на практиці я не зустрічав таких щоб аж такі перли видавали, за то зустрічав інші, скромніші, але не вірити дяді Васі підстав не має.
я ось про то
 

Боцман

Новачок
СССС, кого це Ви обзиваєте голодранцями і пролетаріатом? Запросили б краще у Краівку, та розповіли б які лемкі файні мисливці!
Топикастер не питав бендерівців, що йому робити. Отаке)))
 

vityastas

Мисливець
Боцман, а при чому тут бендерівці і лемки? ми ніби не говоримо ні про етнічні питання ні про історико-політичні. деколи зачепаєм політику але лише в контексті мисливства.
а, до вашого відома, вислів "голодранці всього світу гей до купи!" є безобразним, а про пролетарів думаю взагалі всім відомо, просто треба дещо знати про висловлювання і так би мовити "крилаті фрази", потім уже думати чи "приміряти" їх на себе буквально, а ображати та обзивати інших членів форуму взагалі не гарно.
 

vityastas

Мисливець
по темі скажу, що нічого поганого не бачу в тому, що поодинокі мисливці скооперуються для проведення полювання, але девчому згідний і з ССС, що було б дуже добре щоб були серед них мисливці зі стажем, зі знанням техніки безпеки, методів і способів проведеня полювання, мисливських угідь та й мисливських традицій на кінець. а зазвичай такі люди не поодинокі за стільки років полювання.
також скажу, що мисливці крім полювання об"єднують і інші спільні інтереси (робота, дружба, бізнес..), то можливо як варіант пошукати мисливців серед друзів і знайомих, я думаю на полюванні із знайомими людьми швидше знайдете спільну мову, ніж з незнайомими, а це не мало важливо на полюванні, тай почуватися будете впевненіше і вільніше, як то кажуть "в своїй тарілці", хоча звісно все заежить від комунікабельності людей.
 

Боцман

Новачок
Вище написане мною - то з гумором))). Нікого нехтів образити!
Стосовно полювання, то перші кроки у цій справі краще робити з досвідченними мисливцями, долучитись в існуючий колектив.
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Я не згідний з СССС тому що люди шукають підтримки в охоті, а тут тобі на обізвали голодранцями,(забули які самі були).
 

Очкарик

Новачок
Alexxes;30812 сказав(ла):
КИЕВ у кого нет колектива и не с кем охотиться,давайте обьединяться.
Здрасьте, неравнодушные! Решил откликнуться на призыв, потому как сами с товарищем вдвоем, вот и весь коллектив. В прошлые сезоны изредка удавалось примкнуть к устоявшимся компаниям да и то все по копыту. А я так соскучился по утиной охоте!!! Впереди сезон, может попробуем приготовить "сборную солянку" или "царскую уху"? (Мы еще и рыбаки по-совместительству)Будем рады новым знакомствам!
 

Chasseur

Новачок
Alexxes;30812 сказав(ла):
КИЕВ у кого нет колектива и не с кем охотиться,давайте обьединяться.
Зравструйте, тоже решил откликнуться на ваш призыв. Я - с Киева. У меня пока нет коллектива. Рад буду познакомиться
 

Боцман

Новачок
vityastas;33531 сказав(ла):
може в Києві немає мисливців)))))
Да є багато. Тільки не всі дядьки мають інет (нажаль), по-друге - це не єдиний сайт мисливців. Є дуже давно розвинуті такі теми, де бахури об"єднуються, зустрічаються, і вже не один сезон полюють разом.
 

СССС

Мисливець
4580dry;31324 сказав(ла):
Я не згідний з СССС тому що люди шукають підтримки в охоті, а тут тобі на обізвали голодранцями,(забули які самі були).
Ви не згідні? почитайте цю тему http://www.uoor.com.ua/forum/messages.php?page=0&theme=3519 як полював Dorra з колективом чисельністю - десять молодих людей, я не говорю що Дорра ці десять погані хлопці, я впевнений в тому що вони просто припустилися помилки та не було рядом нікого з більш досвідчених хто би міг вчасно підказати, такі і інші помилки, серед молодих зустрічаються дуже часто, про нанесені збитки не буду говорити і так це ясно. будуть далі своїм Богом все робити будуть надалі помилки наприклад льоху завалять і т.п. можу продовжувати, та не буду.
4580dry-Ви за таке полювання?
 
Статус
Закрита.
Зверху