Вік71
Снайпер
Шурпа по-італійськи
Чому по-італійськи? А тому,що складників там,як на мене,трохи забагато,і навчив мене іі готувати мій добрий товариш,який не мисливець,і не рибак-але куховарити вміє добре.Має навіть власне невеличке кафе в Італіі.Прошу не рахувати за рекламу!
Правда,"нафіга" в шурпі "цвітна" капуста-до сих пір не розуміюАле смачно,хочете перевірити-попробуйте!
І так,поіхали-на 10 л води:
-картопля-1 кг
-морква велика-2шт
-цибуля велика-2шт
-перець болгарський -2шт
-капуста цвітна-1 невелика тарілка
-мясо косулі-1.5кг(я давав ребра),можна і більше-гірше не буде!
-свинина-0.8 кг(давав також ребра)
-помідори в власному соці або томатна паста-0.5 л
-часник дрібно порізаний-3 зубці
-перець гострий(чілі),можна свіжий або висушений- до смаку,але не переборщіть!!!
-сіль і чорний перець- до смаку
Пі.Сі. :Мясо кози вимочую на протязі 1 доби в холодній воді без додавання оцту,воду міняю 2-3 рази!
Чому по-італійськи? А тому,що складників там,як на мене,трохи забагато,і навчив мене іі готувати мій добрий товариш,який не мисливець,і не рибак-але куховарити вміє добре.Має навіть власне невеличке кафе в Італіі.Прошу не рахувати за рекламу!
Правда,"нафіга" в шурпі "цвітна" капуста-до сих пір не розуміюАле смачно,хочете перевірити-попробуйте!
І так,поіхали-на 10 л води:
-картопля-1 кг
-морква велика-2шт
-цибуля велика-2шт
-перець болгарський -2шт
-капуста цвітна-1 невелика тарілка
-мясо косулі-1.5кг(я давав ребра),можна і більше-гірше не буде!
-свинина-0.8 кг(давав також ребра)
-помідори в власному соці або томатна паста-0.5 л
-часник дрібно порізаний-3 зубці
-перець гострий(чілі),можна свіжий або висушений- до смаку,але не переборщіть!!!
-сіль і чорний перець- до смаку
Пі.Сі. :Мясо кози вимочую на протязі 1 доби в холодній воді без додавання оцту,воду міняю 2-3 рази!