А ты шо, "отстрелки" на окорочка, продаешь .......взагалі-то перед приготуванням треба було в них вистрелити...
нє, то дикість! я на них баконьєрю...А ты шо, "отстрелки" на окорочка, продаешь .......
Саме просте це картопля по селянськи. Миєш картоплю не чистиш, ріжеш на четверо обжаруєш до готовності та золотого кольору, заправляєш сметаною свіжим кропом або іншою зеленню по вкусу та видавленим часником. В піст можна і без сметани.Парни сейчас Великий Пост...Может кто то поделится своими знаниями о необычных и вкусных постных блюдах,было бы очень интересно узнать их рецепты.
Хороший и необычный рецепт!!!Если будет такая возможность сфотографируйте это блюда в готовом виде.Обязательно попробую приготовить.Чи це блюдо буде надзвичайне,не скажу ,але всеж таки щось в ньому є.Беремо капусту, чистимо,вирізаємо середину качана ,велику розрізаємо на дві,чотири частини,малу можна цілою,.Відварюємо в кастрюлі в підсоленій воді.
Після готовності виймаємо ,але щоб капуста була не м,якою і не зовсім твердою.Викладаємо в дечку абу іншу термостійку посуду ,тільки не високу ,капусту чуть змащуємо олією і ставимо в розігріту духовку щоб зарум,ялилась.
Спостерігаємо,щоб не підгоріло листя ,поливаючи соком,що виділяється,капуста так би мовити (мліє) .На рахунок часу і температури не скажу, так як визначаю це в ході процесу.Виймаємо підготовлену капусту і складаєм в глибоку посуду,потім заливаєм розсолом (консервація томатів).Солим ,перчим , часник тертий або чавлений ,коротко кажучи,добавляємо різні спеції,за смаком ,хто,що болюбляє.Таким чином капуста деякий час маринується.Можна також полити її ріпаковою олією.Правду кажучи ,якби була сільська піч,то смак страви був би зовсім інший.
Також добре смакує свіжий,ще гарячий чорний хліб з підсоленою ріпаковою олією.Правда купити якісну олію на ринку не завжди вдається.Смачного!
Дякую Вам!!!При нагоді фото будуть .
Очень аппетитно выглядит
Спасибо Парни!!!Еще есть много всяких идей...Только осталось найти время.Гарно вийшло!
Діма це не Парень - DjuliaСпасибо Парни!
Спасибо Артур!!!Прошу прощения не обратил внимания.Діма це не Парень - Djulia
на цьому форумі певне тільки Іван та я розрізняємо форумчан та форумчанокСпасибо Артур!!!Прошу прощения не обратил внимания.
Не льстіть собі так!!!на цьому форумі певне тільки Іван та я розрізняємо форумчан та форумчанок
Хвали мене моя губонькона цьому форумі певне тільки Іван та я розрізняємо форумчан та форумчанок
Ти ба .... конкуренти появилисяна цьому форумі певне тільки Іван та я розрізняємо форумчан та форумчанок