Іж 57 Очима власника

Hunter 79

Слідопит
Толя , а для чого і з якою метою ,,тролити,, людей , які волдіють і до війни полювали з рушницями ТОЗ та ІЖ ? Ну не подобаються вам ці рушниці , ну непотріб це у вашому розумінні , ну подобаються вам прогресивна зброя , універсальна зброя , спортивна зброя - тай Бог з Вами.
Створіть собі тему - ,,Турецька зброя очима власників ,, , чи ,,Італійська зброя очима власників,, ну щось на кшталт цього , тай спілкуйтеся на здоров,я ! :)

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Толя , а для чого і з якою метою ,,тролити,, людей , які волдіють і до війни полювали з рушницями ТОЗ та ІЖ ?
Ти не приписуй сюди всіх власників Іжів і Тозів - це в більшості порядні, гарні люди! До речі в мене теж Іж є :D Я писав про Вас двох фанатиків, Хоча смішний фанатик - це більше Север, ти більш хитрий. Ти для чого цю тему з Іж-57 знову підняв і почав розхвалювати? Бо в барахолці виставив свій від реставрований 57. Таки наука Ігоря Петровича не пройшла для тебе даром:D:D:D

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Зрозуміло.
Скажіть (якщо це не таемниця) яка в вас зброя в користуванні?
Немає ніякої тут таємниці. Італійська, Турецька і звісно правильно зроблений ІЖ:)
Просто цікаво, що треба мати щоб відчути таку велику різницю між рушницями.
Мати свою, власну думку і досвід!

Visioner

Слідопит
Немає ніякої тут таємниці. Італійська, Турецька і звісно правильно зроблений ІЖ:)

Мати свою, власну думку і досвід!
Власна думка в Вас е, це видно в усіх постах.
А от чи дозволяе досвід мати таку категоричну власну думку?
Досвідчені мисливці тут е, їх знають, але вони не висловлюють таких різких власних думок що до ІЖів та їх власників.
Може треба трохи самокритичнійше до себе та свого досвіду і поважнійше до думок і досвіду інших?

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Досвідчені мисливці тут е, їх знають, але вони не висловлюють таких різких власних думок що до ІЖів та їх власників.
Небачу ніде щоб хтось тут ображав власників радянської зброї! Тому не шукайте конфлікту там де його немає!

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Ти не приписуй сюди всіх власників Іжів і Тозів - це в більшості порядні, гарні люди! До речі в мене теж Іж є :D Я писав про Вас двох фанатиків, Хоча смішний фанатик - це більше Север, ти більш хитрий. Ти для чого цю тему з Іж-57 знову підняв і почав розхвалювати? Бо в барахолці виставив свій від реставрований 57. Таки наука Ігоря Петровича не пройшла для тебе даром:D:D:D
Та немає там ніякої реставрації окрім докупленого тильніка))
https://reibert.info/threads/prodam-rushnicju-izh-57-16-kal.1207677/

Сніжок

Новачок
Як скажите але здається мені непереведуться фанати радянської зброї. Тут вон на форумі мій земляк іжа 27мого 94р.в продає за 850 доларів :cool::cool::cool: а саме головне настріл дві пачки патронів ;) і повірте найдеться покупець на цю "лєгендарну зброю"
Люди ТОЗ БМ продають за 100000, і не встидаються, той Іж не такий і дорогий)

kef

Зброяр
Люди ТОЗ БМ продають за 100000, і не встидаються, той Іж не такий і дорогий)
ТОЗ БМ це сила і міць. В товариша така з 1958 року. Клепана.наварені автоматом гаки.рамка. Можна гарно відшліфувати до дзеркального стану метал. Поворонити і поновити дерево + гравіровку - 'аля дубове листя та доски в арабесках з птахами та зайцями'...Як мінімум можна просити 150 т.грн. Це вам не якись там іж 57 чи 54 . А тоз бм !
- кожна річ має свою реальну ціну а не ту за яку багато хто з продавців мріє отримати
- Ціни реальні на іжи та този знають майже усі . Але ж так хочеться доплюсувати декілька сотень дол.
А коли пояснюєш, що той іж 57 чи 54 коштує в дуже хорошому стані максимум 500 дол. Усі власники верещать бути цього неможе ! Як мінімум 700 чи 1000 дол. І створюють культ цих рушниць. Як було це ,ще десяток років тому так зараз .Тим самим штучно накручували та накручують ціну -/бо таких уже не буде/ навіть на рушниці з реальними вадами . Роблячи цим медвежу послугу собі ж. Бо коли захочеться придбати того ж іжа 54 чи 57 го то ціна буде в тищу і вище дол. А не такою як має бути. Зараз вибір зброї дуже великий. Навіть іжи 58 мі які ще декілька років тому 'тулили' по 400 та 500 дол. Зараз максимум 250 - 300 дол.

old hunter

Снайпер
А коли пояснюєш, що той іж 57 чи 54 коштує в дуже хорошому стані максимум 500 дол. Усі власники верещать бути цього неможе ! Як мінімум 700 чи 1000 дол. І створюють культ цих рушниць
Ну чому Ви так?
Я от продаю ІЖ-54 за 500 дол.
Не верещу за 1000, навіть не скиглю за 700:D
Культ не створював, писав завжди що надійна рушниця массового виробництва.
Черги поки немае, одна надія на цю тему:D

kef

Зброяр
Ну чому Ви так?
Я от продаю ІЖ-54 за 500 дол.
Не верещу за 1000, навіть не скиглю за 700:D
Культ не створював, писав завжди що надійна рушниця массового виробництва.
Черги поки немае, одна надія на цю тему:D
Ви подали на продаж гарний товар. Раніше у вашій темі вже був би 'резерв'.

Арго

S-Moderator
Команда форуму
П.С. До речі, принципово не вживаю українською термін "цівка" замість цевйа. Тому що "цівка" в українській мові означає зовсім іншу частину рушниці, а саме - ствол (дуло)!
А даремно!!!Слово цівка має приблизно десять значень.Для його цільового примінення необхідно умовно додавати, в обов'язковому порядку, вид де воно буде застосовуватись.Наприклад: Цівкапередня частина ложа рушниці, ручного кулемета, або цівка — правильна українська назва на позначення ствола рушниці або іншої вогнепальної зброї Тим і багата українська мова, що вона своєю багатогранністю закриває всі мови світу.І не треба зациклюватись на моментах повторювання назви в різних ракурсах.Чогось в російській мові не існує слово-цівка, а лише цевье.Раджу в таких випадках забувати старе, хоч і проторене і тоді нове буде приживатись безболісно, корисно , а головне безповоротно.

kef

Зброяр
А даремно!!!Слово цівка має приблизно десять значень.Для його цільового примінення необхідно умовно додавати, в обов'язковому порядку, вид де воно буде застосовуватись.Наприклад: Цівкапередня частина ложа рушниці, ручного кулемета, або цівка — правильна українська назва на позначення ствола рушниці або іншої вогнепальної зброї Тим і багата українська мова, що вона своєю багатогранністю закриває всі мови світу.І не треба зациклюватись на моментах повторювання назви в різних ракурсах.Чогось в російській мові не існує слово-цівка, а лише цевье.Раджу в таких випадках забувати старе, хоч і проторене і тоді нове буде приживатись безболісно, корисно , а головне безповоротно.
Є ціла тема за 2020 рік . Де було надано інформацію форумчанами та вами, відносно тлумачення слова - ЦІВКА-

Зверху