Іж 57 Очима власника

Hunter 79

Слідопит
:) як міг так і порівняв :D
Якщо докладніше то :
57й стволи деміблок - 58й муфти
57й стволи цілносверлені - 58 ротаційна ковка.
Кому буде цікаво , то нехай почитають що є що , що цінується в зброярному виробництві в світі , а що є ознаками дишевизни і примітивності . Це не моя думка ...:) А загально визнані факти !

shpak

Мисливець
Знову ці чергові байки про шкіру та кістки))
І що в 1957 все збирали вручну а в 1959 році вже верстатами з програмуванням, трохи вище було точно зазначено чому 57 перестали випускати, не придумайте легенд там де їх немає))
Не видумуйте нових казок! Причина,чому перестали випускати іж-57- є і була одна і вона не змінна… Через специфічне виробництво іж-57,не можна було маштабувати виробництво,налагодити великі серії випусків,цієї моделі гладкоствольної зброї!

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Через специфічне виробництво іж-57,не можна було маштабувати виробництво
Тобто ракети будувати і відправляти в космос могли. А "лєгєндарні" кармультукі іж57 незмогли бо то специфічне виробництво?

Останнє редагування:

Hunter 79

Слідопит
Тобто ракети будувати і відправляти в космос могли "лєгєндарні" кармультукі іж57 незмогли бо то специфічне виробництво?
А для чого і для кого ??? :)
Льоня полював з Cosmi
Спртсмени з МЦ-6 , МЦ-8
А для пролетаріату і ІЖ-43 ,,СОЙДЁТ,,
Воно ж з Вашої логіки саме ,,технологічне і надійне ,, бо його сотворили після 58 го :D

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Воно ж з Вашої логіки саме ,,технологічне і надійне ,,
Я Вам чесно скажу радянський ширпотреб взагалі неповажаю ВЕСЬ без виключення. Хоч і починав з ТОЗ-34 але це через відсутність можливості придбати щось нормальне. Багато чую дмок людей, які як з автомобілями " а вот волга ото була машина" не те що оті ваші вольксвагени рено і т д. Так і з зброєю........

tyrist 1945

Тигр
Хлопці, я скажу таке... Іж 57 добра рушниця. Тяжковата, але добра. Чому її перестали випускати зараз вже ніхто не скаже. Совдеп...

Varjag229

Снайпер
Не розказуйте свої дурниці людям! За липову бумажку, та ще і в 50х роках, можна було розрахуватися життям. Тоді система і з більш видатними людьми розбиралася швидко і за набагато простіші бумажки!

Так з цього і треба було починати..... Ви звичайний неук! Не знаєте, що таке "чорні" стволи, для чого їх і по нині випускають, а чистка таких стволів, для вас буде вища математика.

Не нажаль, а на щастя для цієї зброї! Краще ходіть з хромованими іжами і не псуйте нормальну зброю!
Мабуть я дійсно невіглас, раз не знаю такого великого зброяра, як Коваленко Толік. Проте, чомусь фірма Меркель стала виготовляти гладкостволки з хромованими стволами. Мабуть на Меркель вже теж керують невігласи.

Hunter 79

Слідопит
Мабуть я дійсно невіглас, раз не знаю такого великого зброяра, як Коваленко Толік. Проте, чомусь фірма Меркель стала виготовляти гладкостволки з хромованими стволами. Мабуть на Меркель вже теж керують невігласи.
При всій повазі про Маркель такого не чув .
Хром це - не є добре :(

kef

Зброяр
Тут є тема про ІЖ 57 яка затихла вже давно. Навіщо вести ще одну ?
Хто в змозі з модераторів - приєднайте цю до основної .

kef

Зброяр
Хлопці, я скажу таке... Іж 57 добра рушниця. Тяжковата, але добра. Чому її перестали випускати зараз вже ніхто не скаже. Совдеп...
Добра але так і залишилася назавжди у тому 1957 році. Ви як власник багатьох різних рушниць та знаєтесь на зброї. З якими мод.можете порівняти ІЖ 57 ,з Зімсоном 235 ,Зауером 8 ? І чи взагалі доречно їх порівнювати ?

tyrist 1945

Тигр
Добра але так і залишилася назавжди у тому 1957 році. Ви як власник багатьох різних рушниць та знаєтесь на зброї. З якими мод.можете порівняти ІЖ 57 ,з Зімсоном 235 ,Зауером 8 ? І чи взагалі доречно їх порівнювати ?
Ні. Порівняння рушниць то взагалі не вірна тема))) я собі шукаю Іж 57 але на то є деякі причини.

Hunter 79

Слідопит
Думаю , що по стволах не дорчно порівнювати , не той діаметр каналу стволів , не та кнцепція принципу чокових звужень , не та довжина стволів , тай хромовані .
По колодці мені 57Ш асоціюється з Simson 74 , хоча вони й абсолютно різні :)

Ангел

ветеран форуму
надійна команда

shpak

Мисливець
57й стволи цілносверлені - 58 ротаційна ковка
Друже,гаряча ротаційна ковка почала застосовуватись тільки в кінці 60-их-початку 70,а до того всі іжі були виготовлені з гарячого прокату,методом глибокого свердління ;) По суті:різниці по бою,не повинно бути.

Останнє редагування:

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Друже,гаряча ротаційна ковка почала застосовуватись тільки в кінці 60-их-початку 70,а до того всі іжі були виготовлені з гарячого прокату,методом глибокого свердління ;) По суті:різниці по бою,не повинно бути.
Не псуйте легенди)
Більше скажу, ніхто тут з присутніх навіть не відрізнить різницю в пострілі з іжевських стволів виготовлених методом ротаційної ковки або глибокого свердління, але сам факт ☝ присутності глибоко свердління повинен суттєво впливати на формування ціни.
Ось і вся суть полеміки))

Зверху