В'ячеслав Гасан
Новачок
З якого Ви міста? Як з вами можна зв'язатися?
Яка ціна і в якому магазині?Добавлю. Этот экземпляр стоит в нашем магазине. С ув.
від мене 47 кмГ. Бершадь. Цену уточню. С ув.
Дійсно, цікава пропозиція. Але, при умові. П.С. Мене, особисто, не влаштовує напрочуд кучний бій. Для окремих полювань- лисиця, з підходу, русак, в кінці сезону, припутень, на перельоті і т.д.- автоген! Для стрільців, які вміють стріляти. І- попадати!!! Для інших- проблемна рушниця, ІМХО.Зганяй, глянь)))
Ви писали що 'сестра' іжа 54 то є супер рушниця /іж 57/. Потім вже планка міжствольна типу пів муфти схожа на 'француза' і не є хорошою .А це вже 'автоген' про який Ви згадували кільканадцять років тому . Взагалі Ви були власником даної моделі ? Полювали на пух.перо ? Чи так просто начитавшись сторінок з літератури чи з тем форуму. Доречі, чокові звуження стандарт для іжів 57 -58- 43 -12- 27 - х моделей /0.5 - 1 мм./.В тому ж числі іж 58 перших випусків з 75 см.ств.парою. Різниці по результатах стрільби між даними моделями немає взагалі.Дійсно, цікава пропозиція. Але, при умові. П.С. Мене, особисто, не влаштовує напрочуд кучний бій. Для окремих полювань- лисиця, з підходу, русак, в кінці сезону, припутень, на перельоті і т.д.- автоген! Для стрільців, які вміють стріляти. І- попадати!!! Для інших- проблемна рушниця, ІМХО.
Кучність можна відрегулювати підібравши правильно рецепт набоїв, не такі вже там і "чокнуті" звуження.Дійсно, цікава пропозиція. Але, при умові. П.С. Мене, особисто, не влаштовує напрочуд кучний бій. Для окремих полювань- лисиця, з підходу, русак, в кінці сезону, припутень, на перельоті і т.д.- автоген! Для стрільців, які вміють стріляти. І- попадати!!! Для інших- проблемна рушниця, ІМХО.
Мені, як багаторічному власнику, не треба розказувати, що і як можна з нею робити. Бо знаю це краще за Вас. Просто висловив свою думку. 16 калібр з довгими трубами і чоками має свою специфіку. І бажано їх використовувати за призначенням, а не пристосовувати під щось. Для цього є інші рушниці. А з приводу порівняння з ІЖ,-58, то воно недоречне. ІЖ-57 на голову вище по конструкції і надійності. 58, як не крути, це спрощення заради здешевлення процесу виготовлення. Декілька кроків назад, у порівнянні з 54/57. Хоча полювати можна з будь- якою рушницею.Кучність можна відрегулювати підібравши правильно рецепт набоїв, не такі вже там і "чокнуті" звуження.