Допомога користувачам форуму (Запитання - Відповідь)

Nikita

Мисливець
Зайдите в раздел "продам запчасти",там уже полным ходом идет комплектация левых стволов.А потом возмущаемся,что уровень браконьерства высокий.
 

Hovarf

Слідопит
AndriyJaremko;218696 сказав(ла):
Буду допомагати з складностями котрі виникли при користуванні форуму! Завантаження відео, фото, файли, відкриттям випадково закритої теми, тощо.
Скажіть будь ласка, як мені до свого ніку, який вже створений на даному форумі, добавити аватару. Чи це взагалі можливо?
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Звичайно що можливо! Аватар можна встановити в Кабінеті (верхня панель) заходите в кабінет зліва меню находите встановити аватар і встановлюєте!
 

СУДЖА

Мисливець
ошибочное отключение темы
В открытой теме постоянно пополняю предложение по продаже ( продам для интерьера) после продажи первого по списку лота, нажал продано после первого текста объявления , отключилась вся тема . Как восстановить тему или открыть заново.
СУДЖА
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
BOGUN;241688 сказав(ла):
Не відкривається остання сторінка теми Український Гірський Гончак
У мене також не вiдкривається! Можливо це звязано з технічними проблемами (прернос інформації на новий форум). Потрібно звязатись з Адміном.


Gutsul;241715 сказав(ла):
Зроблено!
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Поясніть, як зробити. щоб як топ.АКСАКОВ в темах про продаж нарізної і гладкої зброї завжди бути вгорі теми, хоча його оголошення місячної давності.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму


На фото видно в квадратику є маленька (майже незамітна) буква к це означає що дана тема комерційна. Вона автоматично прикріплюється але строго через дві звичайні. Тобто якщо в розділі є декілька комерційних тем, то вони будуть стояти таким чином, спершу 2 теми звичайні, одна комерційна, потім знову 2 звичайні і одна комерційна. Вони також падають в низ але тільки по дві сходинки. Якщо в розділі є тільки одна комерційна тема то вона висить завжди як у випадку з AKSAKOV вона там тільки одна комерційна. А в розділі "Приспособлення спорядження" їх декілька ось розташування комерційних тем.



Як зробити свою тему комерційну?

Такі повноваження тільки в Адміна.
 

Толяныч63

Мисливець
Подскажите, почему сообщения от Админа висят как не прочитанные, хотя их не однократно открывал? И удалить их не могу! Что делать?!
 
Зверху