Аналогичная историяЦе тільки в мене при перегляді форуму ,показує тільки першу і останню сторінку?
І я вас вітаю.Дійсно,роботи,-непочатий край.Ну а зміна мила та паролю,-само по собі.Вітаю. Тільки сьогодні відновив пароль. Тут ще адмінам роботи і роботи. Побажаємо їм терпіння.
в мене тежЦе тільки в мене при перегляді форуму ,показує тільки першу і останню сторінку?
Доброго дня Роман все нормально я на місці просто детально вивчаю інтерфейс тестую різні можливості ну і роботи трохи є на форумі.А де модератор Андрій Яремко, щось я його після оновлення не бачив, бо щось починаю переживати за нього. Адміністратор, якщо вам відомо що з Андрієм все гаразд то дайте знати.
хтось підкаже чи буде виправлено цей глюк з сторінками, першу видно і збоку пише ... ще стільки-то повідомлень,в мене теж
Админ большое спасибо дата и год рождения изменены.Приветствую всех форумчан!!!Прошу Админ или Модераторов сменить дату и год моего рождения,сам я это сделать не могу.Писал Админу в ЛС но ответа нет,я понимаю много роботы на обновленном форуме.Дата моего рождения 20.09.1973г.С Уважением Дмитрий.