Мужикі вибачайте якщо про когось забув бо приватні повідомлення засипані вже голова крутиться мені страшно вже заходити на форум.
Трудности рисует только наше воображение!!!Мужикі вибачайте якщо про когось забув бо приватні повідомлення засипані вже голова крутиться мені страшно вже заходити на форум.
Сильно сказано!!!Трудности рисует только наше воображение!!!![]()
Ви даєте комерційне оголошення без згоди Адміна! Адміну в приват напишіть він все поясне.Адмін поясніть будь ласка,я подаю оголошення,а воно постійно зникая.Текст оголошення такій:Надам послогу по перевезеню щенків по Україні можливо в Білорусію!!чі я не те щось пишу???
вверху страницы,справа, возле вашего ника( serega190284) есть кнопочка "Вхідні",по ней и щелкайте,-попадете в меню личных сообщений.як найти ту лічку???
В этом-же разделе находите аватар администратора,нажимаете левой клавишей мыши на ник "Админ", открывается его профиль и находите "почати листування",нажимаете левой клавишей миши и админ в вашем распоряжении!!!як найти ту лічку???
дякую зрозумівВ этом-же разделе находите аватар администратора,нажимаете левой клавишей мыши на ник "Админ", открывается его профиль и находите "почати листування",нажимаете левой клавишей миши и админ в вашем распоряжении!!!![]()
Можна вияснятись чіткіше! Тут не "битва екстрасенсів" я не вмію читати думок принаймі на відстанібув нік - кей - тепер Микола ?
Решта інформації про вас вірна ?Як на мене то битва.В мене був нік кей.Довго не міг зайти на сайт( мабуть не зовсім дружу з компютером).Були якісь бали,повідомлення.Після сотої спроби зайшов - Микола?Щось не дуже зрозумів.