Закон про зброю

Статус
Закрита.
Повертаюся до питання Закону , чи відсутності його . Впевнено можу сказати що майже всі до медкомісії при продовженні відносимося халатно, пробіглися по кабінетам , рахунок оплатили та і все . Про інструктаж та навчання я взагалі мовчу . При купівлі рушниці через форум чи дивлячись на інтернет сайтах магазинів біткаємося що неможна переслати новою поштою і т.д.
До чого я веду то того що коли приймуть Закон який би навіть нам сподобався але потрібно буде робити всі процедури чесно і законно , то знову буде нам все не так і мєнти будуть знову" нєгадяї"
Спецзвязок відправляє))

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Якщо зовсім все сумно, через всю Україну проїхати на плацкарті 150-200 грн. Новою поштою вийде не дешевше :)

Вкладення

HOWA

Слідопит
Допишу, а то людська пам'ять вона коротка. То потом з'явилося куча кацапських лозунгів. А почалося все з будівлі сбу в луганську. І кричали ті обдовбані теж саме, що я тут читаю від декого - "система прагнила", "силавики беспределят". Нічого нікому не нагадує???
Згоден. Нагадує. А ще у деяких можновладців на устах були "пси Авакова" але не було "собак Захарченка"... Мені доводилось їх бачити, собак. Думаю модератори почистять тему. Але напишу це... На добраніч колеги.

Степанович 2

Снайпер
"Любителям самозахисту" у нас , типу від різного бидла і т.п. варто послухати з 54 хвилини відео і не мріяти після цього, що з зброєю я буду безпечно крутий і захищений. Зброя це відповідальність, зброя це останій аргумент до якого не потрібно доходити і завжди вміти обходити його.
Якщо це розуміння буде в суспільстві і власників зброї, тоді її можна і дозволити ... до культури поводження з нею потрібно дорости.

Igor_pol

Мисливець
"Любителям самозахисту" у нас , типу від різного бидла і т.п. варто послухати з 54 хвилини відео і не мріяти після цього, що з зброєю я буду безпечно крутий і захищений. Зброя це відповідальність, зброя це останій аргумент до якого не потрібно доходити і завжди вміти обходити його.
Якщо це розуміння буде в суспільстві і власників зброї, тоді її можна і дозволити ... до культури поводження з нею потрібно дорости.

32.40
У вас є зброя? Ви доросли до культури поводження?
Ніхто не каже продавати зброю як пиріжки......
Буде відповідний адекватний закон, буде все... І тири, і навчання, в культура поводження і володіння.....

Охотник77

Снайпер
нею потрібно дорости
Якщо це розуміння буде в суспільстві і власників зброї, тоді її можна і дозволити ... до культури поводження з нею потрібно дорости
Я Вас поважаю як людину і мисливця,Вашими постами з дебільшого захоплювався але тут не погоджуюсь з Вами взагалі на жаль бо володіння гладкостволом і нарізним показує на практиці зовсім інше і дозволи на короткоствол ні чого в цій ланці не порушить на мою думку взагалі бо людина яка офіціально купила за гроші можливо не тількі дозвіл а й мед комісію буде в любому стані памятати свою відповідальність

Степанович 2

Снайпер
...людина яка офіціально купила за гроші можливо не тількі дозвіл а й мед комісію буде в любому стані памятати свою відповідальність...

Хотів би, щоб так було і я, і це було б чудово. Але стан суспільство такої надії і віри мені чомусь не дає.

VS1975

Снайпер
Я Вас поважаю як людину і мисливця,Вашими постами з дебільшого захоплювався але тут не погоджуюсь з Вами взагалі на жаль бо володіння гладкостволом і нарізним показує на практиці зовсім інше і дозволи на короткоствол ні чого в цій ланці не порушить на мою думку взагалі бо людина яка офіціально купила за гроші можливо не тількі дозвіл а й мед комісію буде в любому стані памятати свою відповідальність
Також читаю і дивуюсь: наче дорослий чоловік, мисливець ( а отже власник зброї ). А позиція щодо володіння короткостволом якась плебейська ( вибачте ).
Отже, Литва, Латвія, Естонія та Молдова ( колишні республіки срср ) доросли до володіння короткоствольною зброєю ще у 90 - х, а Україна досі озирається на рашку. Та ця війна була неминучою. Інакше і бути не могло. Маємо наслідки.

VS1975

Снайпер
...людина яка офіціально купила за гроші можливо не тількі дозвіл а й мед комісію буде в любому стані памятати свою відповідальність...

Хотів би, щоб так було і я, і це було б чудово. Але стан суспільство такої надії і віри мені чомусь не дає.
А який стан суспільства ? Ви про що ? Бо ми про зброю.

Статус
Закрита.
Зверху