а з якого дива їм взятись? чи я щось не так сказав про МВС? навіть не буду уточнювати, що звичайно є винятки і все таке, навіть у місцевих відділках та відділеннях вся верхівка має все вищеописане, а їх підлеглі мріють те мати. і навіть вірити не хочу, що десь є один чесний, який мріє очистити структуру та піде проти системи - таке вже навіть в кіно не показують!
а у верховного керівництва думка як нічого не робити, але щоб все було та як ще краще нагнути тих же водіїв та власників зброї, які й так як на белебені. нащо шукати нелегалів - краще ї..ти тих, хто на виду та сам до них ходить.
колись мав випадок, коли нам виставили хату, викликали поліцію, все описали і потім ми їм показали, хто виставив та вказали навіть співучасників (сусід з товаришем, які по п'нці самі то розпи..ли) і де збули. і маючи всю цю інформацію, справу не розкрили!!!! ми ще там пробували ще щось зробити, але коли серед білого дня за кілька місяців після мого випадку, виставили хату начальника відділу поліції і не розкрили справу, то я вже не став нічого робити. слідчі мінялись і лиш просили щось там написати, що ми не маємо типу претензій чи ще щось.
то яке в мене має бути відношення до цього контингенту?