Закон про зброю

Статус
Закрита.

Охотник77

Снайпер
Тему можна далі "розвивати". Взяти автомат в руки і показувати пісюн сусіду сила духу є. А підти з цим же автоматом і показати пісюн буряту - можемо далеко не всі
Скажу більше після повно маштабкі маю таку думку що сцикунів серед мисливців ще більше чим серед не мисливців ! До речі не виключаю і себе з цього списку)

Охотник77

Снайпер
Вже обговорювалося не раз, не два навіть тут. В перші дні війни роздали десятки тисяч автоматів. Під чесно слово, на список в зошиті
Було діло а вечором в барі деякі фраєри вже розмахували тими автоматами і гранатами) це в нас було таке,Череігівська оласть!

У украинцев на руках может быть от миллиона до пяти миллионов единиц трофейного оружия

Речь идет не о короткоствольном оружии, а об автоматическом, гранатах, минах и др. Об этом рассказал глава МВД Игорь Клименко в интервью "Единым новостям" .

Он отметил, что Рада в первом чтении уже приняла закон о так называемом трофейном оружии. Он предусматривает, что в течение 90 дней после окончания режима военного положения, это оружие должно быть сдано в органы Национальной полиции. Сейчас, пока идет война, каждый у кого на руках есть такое оружие, должен зарегистрировать его в органах полиции. Переглянути вкладення 878320
а ракет та снарядів не має?

HOWA

Слідопит
Про 5 млн одиниць зброї... Це як у Лулу Сільва - який нещодавно заявив що у Газі загинуло 12,3 млн дітей. Сказано було : "Але перш за все потрібно віддати шану майже 12,3 мільйона дітей, які загинули в секторі Газа, розбомбленому Ізраїлем у божевільній війні проти людства").( с)

Останнє редагування:

VS1975

Снайпер
Про 5 млн одиниць зброї... Це як у Лулу Сільва - який нещодавно заявив що у Газі загинуло 12,3 млн дітей. Сказано було : "Але перш за все потрібно віддати шану майже 12,3 мільйона дітей, які загинули в секторі Газа, розбомбленому Ізраїлем у божевільній війні проти людства").( с)
Клименко взагалі таке городить, що ні на яку голову не налазить. Йому б зустрітися з Учайкіним. Ото був би роз..об :D:p.

Igor_pol

Мисливець
Учайкін би його як таргана - загнав би под плІнтус
МВС як і його голова геть непотрібна структура (у нинішньому вигляді, це місце з заробітку грошей, кришування і корупції)

VS1975

Снайпер
Учайкін би його як таргана - загнав би под плІнтус
МВС як і його голова геть непотрібна структура (у нинішньому вигляді, це місце з заробітку грошей, кришування і корупції)
Я про це і кажу :) :D. Цікава була б дискусія.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
так це завжди так було - комбайни, камази, фури, нелегальний обробіток землі, оредна ставків без договорів оренди, позичання грошей під проценти - ось далеко не увесь перелік діяльності наших ментів, з цих питань вони можуть давати семінари та читати лекції європейським колегам. думаю ті оху.... ох як зрадіють!

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Артур, а в тебе взагалі про це життя є якісь добрі думки? :)

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Артур, а в тебе взагалі про це життя є якісь добрі думки? :)
а з якого дива їм взятись? чи я щось не так сказав про МВС? навіть не буду уточнювати, що звичайно є винятки і все таке, навіть у місцевих відділках та відділеннях вся верхівка має все вищеописане, а їх підлеглі мріють те мати. і навіть вірити не хочу, що десь є один чесний, який мріє очистити структуру та піде проти системи - таке вже навіть в кіно не показують!
а у верховного керівництва думка як нічого не робити, але щоб все було та як ще краще нагнути тих же водіїв та власників зброї, які й так як на белебені. нащо шукати нелегалів - краще ї..ти тих, хто на виду та сам до них ходить.
колись мав випадок, коли нам виставили хату, викликали поліцію, все описали і потім ми їм показали, хто виставив та вказали навіть співучасників (сусід з товаришем, які по п'нці самі то розпи..ли) і де збули. і маючи всю цю інформацію, справу не розкрили!!!! ми ще там пробували ще щось зробити, але коли серед білого дня за кілька місяців після мого випадку, виставили хату начальника відділу поліції і не розкрили справу, то я вже не став нічого робити. слідчі мінялись і лиш просили щось там написати, що ми не маємо типу претензій чи ще щось.
то яке в мене має бути відношення до цього контингенту?

VS1975

Снайпер
а з якого дива їм взятись? чи я щось не так сказав про МВС? навіть не буду уточнювати, що звичайно є винятки і все таке, навіть у місцевих відділках та відділеннях вся верхівка має все вищеописане, а їх підлеглі мріють те мати. і навіть вірити не хочу, що десь є один чесний, який мріє очистити структуру та піде проти системи - таке вже навіть в кіно не показують!
а у верховного керівництва думка як нічого не робити, але щоб все було та як ще краще нагнути тих же водіїв та власників зброї, які й так як на белебені. нащо шукати нелегалів - краще ї..ти тих, хто на виду та сам до них ходить.
колись мав випадок, коли нам виставили хату, викликали поліцію, все описали і потім ми їм показали, хто виставив та вказали навіть співучасників (сусід з товаришем, які по п'нці самі то розпи..ли) і де збули. і маючи всю цю інформацію, справу не розкрили!!!! ми ще там пробували ще щось зробити, але коли серед білого дня за кілька місяців після мого випадку, виставили хату начальника відділу поліції і не розкрили справу, то я вже не став нічого робити. слідчі мінялись і лиш просили щось там написати, що ми не маємо типу претензій чи ще щось.
то яке в мене має бути відношення до цього контингенту?
Тим більше знаючи їхні " подвиги" після початку повномасштабного вторгнення. Одних Мамонів вже достатньо.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Вільна людина в вільній країні :)
А був би закон прийнятий - дали б випивку, бо чоловік прийшов би в магазин законно з законною зброєю :)
Screenshot_2024-04-15-21-07-54-137_org.telegram.messenger.jpg

ПС: якого хєра поліція лізе не в свої справи. Точно видно кришують цей магазин :)

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Тільки про одну вільну людину написав, тут чергова новина. Ще двоє вільних людей непорозумілися
Screenshot_2024-04-15-21-29-58-443_org.telegram.messenger.jpg

Хтось скаже, звідки в 23-річної дівчини травматичний пістолет???

Igor_pol

Мисливець
Тільки про одну вільну людину написав, тут чергова новина. Ще двоє вільних людей непорозумілися
Переглянути вкладення 878727

Хтось скаже, звідки в 23-річної дівчини травматичний пістолет???
І офіційний? Купити травмат не проблема, переробляють з шумових .. нелегальної зброї прірва....

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
І офіційний? Купити травмат не проблема, переробляють з шумових .. нелегальної зброї прірва....
Я не в курсі таких тонкощів :)
Але суть, ту що я хотів донести, ви не впіймали. Не було б в руках тої дівчини нічого, ні законного, ні незаконного - жила б далі.
Я про це завжди говорю, коли чую що хтось хоче чи думає купити зброю, любу, для самооборони. Без зброї більше шансів зберегти життя.

Igor_pol

Мисливець
Я не в курсі таких тонкощів :)
Але суть, ту що я хотів донести, ви не впіймали. Не було б в руках тої дівчини нічого, ні законного, ні незаконного - жила б далі.
Я про це завжди говорю, коли чую що хтось хоче чи думає купити зброю, любу, для самооборони. Без зброї більше шансів зберегти життя.
Не факт.... Жінка коли свариться до рук багато що може взяти....

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Не факт.... Жінка коли свариться до рук багато що може взяти....
Нічого не маю проти, тим більше якщо "багато що" - це чоловічий ... :)
Я про "наших баранів", тобто про закон про зброю, точніше про зброю взагалі. Не можна суспільству (добавлю - громадянському, цивільному), тим більше "хворому" від війни і всіляких потрясінь, з хворою психікою, давати в руки зброю. Не готові ми.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Вільна людина в вільній країні :)
А був би закон прийнятий - дали б випивку, бо чоловік прийшов би в магазин законно з законною зброєю :) Переглянути вкладення 878726

ПС: якого хєра поліція лізе не в свої справи. Точно видно кришують цей магазин :)
Тільки що отримав нові подробиці. В цього чоловіка було при собі два пістолети. Травмат і бойовий. Звісно нелегальні. Доречі, продавець з сусіднього господарського магазина, я раз-два в місяць бував в тому магазині за різною мілкотою :)

Статус
Закрита.
Зверху