ИЖ 54 глазами владельца

север

ветеран форуму
надійна команда
Очень сомневаюсь, что ружье 1950-х гг. выпуска ( именно в таком сохране и состоянии).
Остаюсь при своем мнение, что это современная реанимация ружья прошлого века!
ЦКИБ таким занимается в наше время.
И у россиян это в тренде.
На Ганзе, по-моему, проскакивали подобные "полуноводелы"- глубокая реанимация, с восстановлением насечки, гравировки, заменой отдельных узлов, деталей и даже стволов.
Да и ЦКИБ уже далеко не тот.
Здесь о представленном экземпляре:
как я и предполагал- полуноводел.
http://guns.allzip.org/topic/112/1245300.html
А вот еще один "позднеЦкибовский" красавец:
http://guns.allzip.org/topic/112/1842327.html
Вывод: кто последним переделывал, тот его и клеймил, после всех своих"марафетов".
И в этом нет ничего удивительного: ведь есть же всякие "зауэры-будапешты-лефоше" с массой клейм разных стран!
 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Про що може йти суперечка....ІЖ 54 як , як 49 ..як .був копією вісімки зауеровської так і залишився шматком металу.Чому !? А тому що зрівняйте оригінал з копією...
Весь той супер бій перекриває проста іномарка. ..Кажу як як власник різних моделей....У реальному та в минулому.ТОМУ що шукав ту єдину модель рушниці. ...І прийшов до висновку ,що то все марення божевільного закоханого в ту чи іншу модель. .. Всі вони мисливські і не треба падати в запаморочення від її назви...
Бо то все є дурістю і марнотратство....Кожен полює і знаю сво власну зброю на що вона придатна! !!!
 

kef

Зброяр
Доречно було запитати скільки є власників що мають цю модель. ..І напевно доречно знати скільки їх у минулому...

Я до речі один з тих хто мав різні моделі 54 іжа...Але на даний час полюю з 58 -м у 12к. ..Все що відчув. то лише вагу рушниці. ..
 

Sahno_Bogdan

Слідопит
Мав і я 54 експортне в чудовому стані прополював сезон конкретно нічого видатного в ньому не помітив добути якийсь трофей , не добув качок мазав як новачок ! В порівнянні з 58-м 12к перевагі не відчув ! Да болт грінера це великий плюс ! Але патрони більш як 32г не роблю ! Важаю то лишнє ! Придбав два тоза 66х один єкспорт другій штучнік так в порівнянні з 54 бой този впевненно виграють ! 58 мені більше подобається за 54 ку ! Просто 54 розрекламували чотко ! Враження про рушницю нічого особливого ! Якості бою я швидше патроном доб‘юся , а не рушницею ! Стріляю дуже багато за сезон 1000 набоїв вистрілюю , а то і більше ( полюбляю по тарілочках побахкать плюс ще 1000 ) такщо іжак 54ий приблизно біля 1000-1500 вловив так і я з ним розпрощався !
 

paliy65

Слідопит
С Тоз-34 охотился с 90года, в 2018 приобрел Иж-54 на утку с ним не ездил, а по копыту на первой же охоте взял две козы(пулей).
Хотя Тоз как то привычней.
 

old hunter

Снайпер
Зверху