Не повіриш.Навіть жінки,які при словах,,сире м'ясо" робили ,,фе" Потім їли з задоволенням.Ще й рицепт запитувалиА я думал что я людоед,тоже очень люблю такое мясо.
Вовка ты в конкурсе...Не повіриш.
Не пробовали так с мясом зайца или косули?Не повіриш.Навіть жінки,які при словах,,сире м'ясо" робили ,,фе" Потім їли з задоволенням.Ще й рицепт запитували
З дичиною не ризикую...Гельмінтоз.Риба...Рибу ,,хе" робив...Відмінна закускаНе пробовали так с мясом зайца или косули?
Не редко строганину делаем с форели или лосося без предварительного приготовления. Мясо с морозилки, смесь соли и черного перца. Тонко нарезал и все готово
Та й з дичини є багато інших варіантів...Просто в данній темі не прийнято виставляти рецепти без фотоНе пробовали так с мясом зайца или косули?
Не редко строганину делаем с форели или лосося без предварительного приготовления. Мясо с морозилки, смесь соли и черного перца. Тонко нарезал и все готово
Чекай...МаринуєтьсяНапомню!!!
Объявляю конкурс,на лучший рецепт который будет выставлен с сегодняшнего дня и до конца 2018г. Этот рецепт будет выбран форумчанами.А победитель этого кулинарного конкурса получит от меня небольшой поощрительный приз.
\
Блин а куда делся мой пост???Чекай...Маринується
Вовка все супер и с душой!!!Зачиться так...,,Рулька"
Було купа рецептів,тепер в моїй інтерпретації....
Інгредієнти: Рулька свиняча-добута з допомогою любві ласки і шаблі -1шт
Мед,купований 2 ст. ложки.
Сіль 2 ч.ложки
Соус соєвий,класичний 100 мл.
Приправа до шашлику 2 ст.ложки
Пиво темне 1 стакан +-250мл.... Приготування: Рульку миєм,робимо декілька поперечних надрізів.Для кращого просочування всими інгредієнтами...
Мед,сіль,приправу,соєвий соус,змішуємо.До повного розчинення меду,та солі...Заливаєм цією сумішшю рульку...І йдемо займатися своїми справами...Не забуваючи час,від часу перевертати рульку,й обмазувати її маринадом... Переглянути вкладення 422859 Через деякий проміжок часу.Не менше 2х годинПоміщуємо рульку в ,,рукав" заливаєм залишившийся маринад,і стакан темного пива... Переглянути вкладення 422860 Забуваєм за рульку,і йдем допивати пиво...Бо ,,видихається" буде не смачне.Прийшли,поставили рульку в духовку,на 250° ,на 2 години...
По закінченні цього часу ,дістаєм рульку з духовки...І пробуєм ,як ми зіпсували м'ясо Переглянути вкладення 422861 Приємного аппетиту!!!.Вибачте за непрезентабельні фото...Це не мій ,,коньок"
Брат свиные ушки отваривает в пиве а потом маринует в соусе, вкусно получается.Готую майже аналогічно,але перед запіканням відварюю в пиві!
Совісті не мають!Садисты!!!
"На ушки только литр"Брат свиные ушки отваривает в пиве а потом маринует в соусе, вкусно получается.
Но суть в том что он на весь этот процесс он берет около 6 литров пива, на ушки идет только 1 литр)))).
На ушки да,а с ушками в разы больше..."На ушки только литр"