Нашел в чера очень интересное видео,кто что думает по этому поводу?

слон

ветеран форуму
надійна команда
AndriyJaremko;105892 сказав(ла):
Але не можна любити Україну і кричати що россія нам старший брат
Хіба я Вам це говорю ????Я особисто невдоволдоний діями Россії ,коли вимагають гроші за недобір газу-вважаю що це зовсім не по сусідські,або коли Путін замість очікуваної зустрічі з президентом України (який би він не був ),зустрівся з байкерами. Це зневажливо до всієї країни і громадян.Але хіба ми про це ?Я не махаю перед вами червоним прапором ! Я Вас запитую Чому Ви мене вважаете скотиною якщо я розмовляю російською ????В Бельгии ,кстати ,4 государственних языка !
 

YURA 3

Новачок
Друже розмовляйте якою хочете мовою,вам ніхто не забороняє але моя думка така:ми живем на УКРАЇНІ і кожен хто поважає себе, свою країну повинен володіти її мовою знати історію,традиції.Нам не треба дивитись на Америку,Бельгію і інші країни там нема на що дивитись.Чотири мови,чотири царі це так як чотири рулі на велосипеді-далеко не заїдем!
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
BOGUN;105899 сказав(ла):
Ви помиляєтесь. Помирали русини(українці) і русини(українці)....мордували їх московити...
В чому ж я помиляюсь ? В тому що триста років тому не було Української мови??????Чи Донські козаки розмовляли на Українській?
BOGUN;105899 сказав(ла):
Мова моїх дідів для мене святе. Інші мови завжди другорядні і не дай Бог будуть шкодити українській
А тепер після цих слів СКАЖІТЬ МЕНІ ЧОМУ ВИ РОЗМОВЛЯЮЧИ НА МОВІ СВОЇХ ДІДІВ ,ТАК ЗНЕВАЖЛИВО СТАВИТЕСЬ ДО МЕНЕ ЗА ТЕ ЩО Я РОЗМОВЛЯЮ МОВОЮ СВОЇХ.Богун !!!! Чому ви ввжажаєте себе більшим Українцем чим я.Сусіднє село було засновано 800 років тому (с Закітне Краснолиманського р ну Дон обл)-засноване КОЗАКАМИ.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
YURA 3;105931 сказав(ла):
Друже розмовляйте якою хочете мовою,вам ніхто не забороняє але моя думка така:ми живем на УКРАЇНІ і кожен хто поважає себе, свою країну повинен володіти її мовою знати історію,традиції.
Согласен !!! Но нельзя взять в руки автомат и заставить уважать Украинский язык.

YURA 3;105931 сказав(ла):
Друже розмовляйте якою хочете мовою,вам ніхто не забороняє але моя думка така:ми живем на УКРАЇНІ і кожен хто поважає себе, свою країну повинен володіти її мовою знати історію,традиції.
 

NASA

Слідопит
Ребята, не ссорьтесь, пожалуйста! Пока Вас отвлекают такими моментами как Українська мова (принципиально важными для многих, я бы сказал большинства людей), порожняки с луценко и тимошенко и т.д. - посмотрите что они творят в этот момент! Оглянитесь вокруг!
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
слон;105932 сказав(ла):
В тому що триста років тому не було Української мови??????
Була. Просто вона мала інші назви.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_мова
слон;105932 сказав(ла):
Чи Донські козаки розмовляли на Українській?
Розмовляли руською мовою, яка з впливом часу русифікувалася. Зверни увагу на прізвище українофоба - Дем'янеко - нічого не нагадує?
вікі;105932 сказав(ла):
Сьогодні Донське козацтво загальновідоме своїми українофобськими настроями. Так у 2008 році за активного сприяння донського козацтва було встановлено пам'ятник московській імператриці Катерині II у Севастополі. Також з боку лідерів Донців та самих козаків неодноразово лунали заклики, що суперечать положенням Державного сувернітету України.[1]

Донське козацтво України, що проживає у своїй більшості на території Донецької та Луганської областей, відзначилось під час охорони московського патріарха Кирила, коли той відвідував Україну в 2009 році.
У жовтні 2009 СБУ заборонила в'їзд до України отаману Донецького округу Донських козаків Віктору Дем'яненку. Причиною заборони стало намагання створити Донцями на території України незаконного парамілітарного формування, що суперечило б національному законодавству та міжнародним зобов'язанням країни. На той час депутат Державної Думи РФ, отаман Всевеликого війська Донського, козачий генерал Віктор Водолацький також вважався персоною нон-ґрата для України.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Донські_козаки




слон;105932 сказав(ла):
СКАЖІТЬ МЕНІ ЧОМУ ВИ РОЗМОВЛЯЮЧИ НА МОВІ СВОЇХ ДІДІВ ,ТАК ЗНЕВАЖЛИВО СТАВИТЕСЬ ДО МЕНЕ ЗА ТЕ ЩО Я РОЗМОВЛЯЮ МОВОЮ СВОЇХ
Я не маю до Вас жодних претензій. Розмовляйте мовою своїх дідів. Якщо я маю претензії, то тільки до тих, хто забув мову своїх дідів...
 

Крук

Мисливець
BOGUN;105981 сказав(ла):
Розмовляли руською мовою, яка з впливом часу русифікувалася.


Для чого нам українцям та москальська матюклива мова? Де б Ви коли бачили щоб москаль заговорив по українськи? Шануйте свої традиції, свою культуру, мову. Інакше в нас ніякого доброго майбутнього не буде :(
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Крук;106154 сказав(ла):
Для чого нам українцям та москальська матюклива мова?
Москальська матюхлива нам ні до чого ,а от російська мова потрібна щоб прочитати "Тарас Бульба "- Гоголя,або твори Т.Г.Шевченка написані російською мовою. Особисто мені російська мова подобається ,я прочитав багато творів на російській мові і не вважаю її "матюхливой".В Россії живе мій брат ( Ви не повірите ,але він не винен в репресіях і.т.д.) , в Польші-товариш, в Білорусії -друг дитинства,в Германії ,Казахстані і Грузії є знайомі - наша спільна мова -Російська.Чи Ви вважаєте що ми спілкуємося за допомогою матів ?
Особисто для Андрія-уривок з передмови до "Гайдамаків " (мені здається що ці слова Великий Кобзар написав для Вас):"..... весело подивиться на сліпого кобзаря, як він собі сидить з хлопцем, сліпий, під тином, і весело послухать його, як він заспіває думу про те, що давно діялось, як боролися ляхи з козаками; весело... а все-таки скажеш: «Слава Богу, що минуло», — а надто як згадаєш, що ми одної матері діти, що всі ми слав’яне. Серце болить, а розказувать треба: нехай бачать сини і внуки, що батьки їх помилялись, нехай братаються знову з своїми ворогами. Нехай житом-пшеницею, як золотом покрита, не розмежованою останеться навіки од моря і до моря слав’янськая земля....".
 

Димон

Мисливець
читаешь это и понимаешь что 90% людей просто чокнулись из-за языка, не понимают что главное понимать друг друга и уважать хоть немного, а не выносить свое я выше всех, а насчет Росси я бы под ней ходил под своими соседями, а не под долбаным евро союзом которому мы и в хрен не торохтели. и вспомните ВОВ когда ваши ессесовсы ОУН-УПА били наших собратов, я не хочу вам перескакивать историю которую учат еще в школе, СКАЖУ ОДНО ВАШ НАЦИОНАЛИЗМ ПАЛКУ ПЕРЕГИБАЕТ!!!!!! мое личное мнение можете не согласиться ваше право, со Слоном согласен на все 100%
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Ув.димон

Хоч я і писав шо ця тема для мене закрита! Але не витримав!
Ось і прорізалась Ваша натура! ( а насчет Росси я бы под ней ходил ) Без образ! =) хочете прогинатись? Прогинайтесь під ким хочете! і підставляйте свою ... кому хочете Ваша справа!!!

Тільки запамятайте одне Особисто Я!!! прогинатись ні під кого нехочу. Ні під москаля ні під Європейця!!! Я хочу жити в Вільній Незалежній і Сильній Державі! Тільки от проблема... з такими як Ви котрі хочуть ходити під москвою (БЕЗ ОБРАЗ ВАШІ СЛОВА) держави непобудуєш! Розмовляйте хоть Китайською головне щоб Ви поважали Україну як державу в цілому!
+ Мене завжди цікавить одне питання до всієї східної України загалом і Вас включно якщо Ви так любите росісісію то чого туди не поїдите жити? Розумію зараз скажите земля батьків корні! Референдум треба Проголосуйте Обрубаємо Україну по Збруч приєднаєтесь до росії і буде Вам добре!

П.С. (Долбаному) Євросоюзу ми непотрібні ми для них мавпи котрі на деревах живуть! дивує чому не рівнятись на краще а рівнятись на російське гімно! Невже ви такі сліпі? Дивились як пан Путін вів журавлів Для чого ??? Що це за культ особистості Сталін? чи що? Журавлі тисячі років якось без путіна літали а тут блін без нього ну ніяк! зате країна бідує сибір де газу завалісь замерзає зимою Таку країну Ви хочете так вона вже в нас є!?


Вибачте Якшо образив! з повагою!
 

Вкладення

Крук

Мисливець
димон

Изменено: 31.01.2013, 21:09
Причина: убрал мат
-------------------------------
А я що казав? :)
Без образ.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
слон;106300 сказав(ла):
Москальська матюхлива нам ні до чого ,а от російська мова потрібна щоб прочитати "Тарас Бульба "- Гоголя,або твори Т.Г.Шевченка написані російською мовою.
Ой не побачив а Ви знаэте скільки М.Гоголю заплатили щоб він на російські мові писав!? Царство йому небесне!
+ Про Славянську землю! Росіяни не словяни! Вони помісь татарів! Для розвитку прочитайте книгу І.Каганець Арійський стандарт!
+ Читайте на здоровя російських классиків Чи я ж Вам шось казав!?
 

Крук

Мисливець
димон;106338 сказав(ла):
и вспомните ВОВ когда ваши ессесовсы ОУН-УПА били наших собратов, я не хочу вам перескакивать историю которую учат еще в школе,
Такої історії ніхто в школі не вчить, це поперше. По друге ви краще згадайте скільки українського народу ваші "собратья" закатували в тюрмах, знищили в конц-таборах, а скільки ешеланів вивизли на Сибір.
І Ви ще далі хочете грати під їхню дудку?
Прошу пробачення якщо когось образив.
 

Димон

Мисливець
обижайтесь сколько хотите, я всегда знал что националистов и бендер хрен переубедишь,
для меня тема точно закрыта я сказал все
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
AndriyJaremko;106373 сказав(ла):
Ой не побачив а Ви знаэте скільки М.Гоголю заплатили щоб він на російські мові писав!? Царство йому небесне!+ Про Славянську землю! Росіяни не словяни! Вони помісь татарів!
Так Вам скільки не заплати ,а написати подібне не зможете-Гоголь гордість Полтавщини !!!! Вам же плювати про що писав Гоголь ,головне що він писав на ворожій мові.І плювати Вам на слова Шевченка -" що ми одної матері діти, що всі ми слав’яне."Звісно! що Шевченко не знає хто такі слов,яни,а хто такі татари,це знає ВЕЛИКИЙ КАГАНЕЦЬ-людина яка закінчила інститут нафти і газу . Щоб прочитати працю Каганця потрібен час,тому прошу поділитися враженнями і висновками.
 
всем здрасте я хоть и новый человек но свои 5 копеек в суну. о том что националисты хуже фашистов знают все кроме западной, и почему все молчат про
димон;106338 сказав(ла):
ОУН-УПА били наших собратов,
????? а они ведь тоже были за национализм, и к чему пришли?
 

Димон

Мисливець
Крук;106375 сказав(ла):
Такої історії ніхто в школі не вчить, це поперше.
не учат???? да у меня супруга учитель истории и географии и я каждый день смотрю как она конспекты пишет. То что Вы в школе "СКУРИЛИ" учебник из истории еще не о чем не говорит. БЕЗ ОБИД
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Крук;106375 сказав(ла):
. По друге ви краще згадайте скільки українського народу ваші "собратья" закатували в тюрмах, знищили в конц-таборах, а скільки ешеланів вивизли на Сибір.
Це трагедія не тільки українського народу. В таборах були і росіяни ,і татари ,і грузини.

Крук;106375 сказав(ла):
І Ви ще далі хочете грати під їхню дудку?
Особисто я ні ,я хочу щоб ми були добрими сусідами і поважали культуру і мову .Крук ! Погодся зі мною що кров в усих красна і яка там помісь не видно.Можливо і в моїх жилах тече татарська кров -то й що ???? Яке вам діло ? Піду я хлопці на кухню та розбавлю свою кацапо-хохло-татарську кров грузинським коньячком (у жінки день народження ,а її баба з Білорусіїї ) а діти наші УКРАЇНЦІ !!!!!І якщо Каганець чи хто інший скаже що це не так -потушу !!!!!
 
Зверху