Полювання на перепела

кудасов

Новачок
Добряча у вас норма! А їх же потім ще й скубти... Колись в молоді роки збив кілька штук буквально залитих жиром-ох і намучився з ними-шкірка тоненька, постійно рветься, перо все жирне, липне до тушки. Саме це утримувало потім від пострілу, хоча на полях інколи і піднімав їх багато восени. Чи, може, є який "секретний " спосіб їх скубти?
 

Volanat

Мисливець
... А їх же потім ще й скубти... шкірка тоненька, постійно рветься, .... Чи, може, є який "секретний " спосіб їх скубти?
Если дома - как есть, в пере, бросаю в морозилку и после промерзания шкура снимается вместе с пером, а весь жирок остается на тушке (жена чистит перепелов только так), ну а если на природе - то не спеша, по направлению роста пера и не захватывая помногу.
Все у Вас получится, не лишайте себя удовольствия, птичка очень вкусная - в курином племени у нее в этом конкурентов нет.
 

Fonex

Снайпер

Daniil P.

Мисливець
Здравствуйте. Стреляю не очень. Можно успешно добывать перепела патроном 32 грамма с депрессантом и дробью №7 с сужения 1.0 мм?
 

sergo 771

Снайпер
Здравствуйте. Стреляю не очень. Можно успешно добывать перепела патроном 32 грамма с депрессантом и дробью №7 с сужения 1.0 мм?
Будете разочарованы - ножки и перышки будет в ягдташе.Для такого сужения - нужны спецзарядные патроны для перепела.
 

Ярош

Мисливець
А тепер серйозно: сьогодні нарешті вперше в цьому сезоні вирвався на перепела зі своїм спаніелем, погода жах - суша, роси нуль, штиль. Поле - амброзія по пояс, та все ж за годинку, не дивлячись на кашель і чхання рудого, трішки добули. Рахунок відкрито. Ура.
IMG_20210818_065638.jpg
 
Зверху