Порох СП-З-К

Zabar Andrij

Слідопит
Жара на вулиці спала, прийшли холода і СП-З-К знову "задимів"
да зроби ти наважку пороху як люди кажуть, а не як олені на банці написали, тим більше, що порох деяких партій, насипаний під назвою "спзк" взагалі нічого спільного з ним не мають

FUGAS_777

Мисливець
да зроби ти наважку пороху як люди кажуть, а не як олені на банці написали, тим більше, що порох деяких партій, насипаний під назвою "спзк" взагалі нічого спільного з ним не мають
Про яку наважку іде річ? Я спалив уже більше 20 банок цього пороху, на кулю 30,5г (залита парафіном 31,5г) експерементував з наважками від 1,6г до 1,85г, різниці не замітив.

Zabar Andrij

Слідопит
на кулю 31,3-31,5 спзк із говнопартій треба 1,95-2.05 гр
швидкість 380-390 м/с
сам такою кулею стріляю
такий дим як на відео це наважка не більше 1,7, може навіть менша.
є питання, тобі взагалі не цікаво яка швидкість твоїх збірок?

FUGAS_777

Мисливець
на кулю 31,3-31,5 спзк із говнопартій треба 1,95-2.05 гр
швидкість 380-390 м/с
сам такою кулею стріляю
такий дим як на відео це наважка не більше 1,7, може навіть менша.
є питання, тобі взагалі не цікаво яка швидкість твоїх збірок?
На відео свіжа збірка з наважкою 1,85г. Цим же набоєм стріляв в жару-майже не димів. Хоча найкраще подобалась збірка на 1,67 (яка літом також не диміла) Швидкість дуже цікава, хоча на тренуваннях не кретична, але хрон уже замовлений-їде.

FUGAS_777

Мисливець
Доречі, партія на відео була просто закрита на станку без докатки, хоча раніше всі набої докатував. При докатці порох піджимається, можливо СПЗК таки хочить піджим?

Zabar Andrij

Слідопит
Доречі, партія на відео була просто закрита на станку без докатки, хоча раніше всі набої докатував. При докатці порох піджимається, можливо СПЗК таки хочить піджим?
так, його однозначно треба піджимати
ще він не любить великого амортизатора

maryan_hlunka

Новачок
Коли залишки закінчаться, будемо оберати альтернативу, наприклад Сільвер
Сільвер також робить Шостка. З 2000 казенний завод "Зірка" рвали продажні пси як ганчірку, там страшні борги були і перед працівниками і "чесно нажиті", міняли власників як шкарпетки. З 2021 мали зробити з того заводу державне підприємство і воно мало підпорядковуватись Укроборонпрому. А тут війна, щей свинособоки ракетами кошмарять завод. Дуже щкода якщо завод впаде бо тоді ані мисливці ані військові не будуть мати дешевих набоїв досить що в Луганську просрали патронний завод.

Volodia Hirniak

Мисливець

Igor_pol

Мисливець
По рекомендації продавця сипав + на банці 1.6г на 36г
З цим порохом справи ще не мав, не знаю як його наважити правильно.
Ясно... А серія СП(спзк, СПУ, спк димлять)

І як відчуття від пострілів? Чим стріляли? Що в стволі?

Igor_pol

Мисливець
Ой не знаю.... Я відстрілював спзк диму було купа) Сп не пробував)

FUGAS_777

Мисливець
Хлопці, я вас ввів в оману, на відео був відстріл пороху з партії 27 листопада 2022 р. Порившись трохи в своїй комірці, знайшов 1 банку 27 листопада 2022 р.в., відкриваю а там такий же світлий порох. І зверніть увагу на три відкриті банки, посередині партія 27 листопада 2022, а по бокам 27 лютого 2023, як можна побачити на фото, у партіях 2023 пороху в банці менше, але при цьому вага всіх банок абсолютно одинакова.
Хотів трохи накрутити набоїв, на поросі 2023 року, а так як він "важчий" за 2022 то фіг тепер знає які наважки робити.

Останнє редагування:

Zabar Andrij

Слідопит
Хлопці, я вас ввів в оману, на відео був відстріл пороху з партії 27 листопада 2022 р. Порившись трохи в своїй комірці, знайшов 1 банку 27 листопада 2022 р.в., відкриваю а там такий же світлий порох. І зверніть увагу на три відкриті банки, посередині партія 27 листопада 2022, а по бокам 27 лютого 2023, як можна побачити на фото, у партіях 2023 пороху в банці менше, але при цьому вага всіх банок абсолютно одинакова.
Хотів трохи накрутити набоїв, на поросі 2023 року, а так як він "важчий" за 2022 то фіг тепер знає які наважки робити.
перевпга саме цих партій, це те, що їх можна сипати ложкою, різниці навіть в в пару десяток не відчуєш

FUGAS_777

Мисливець
перевпга саме цих партій, це те, що їх можна сипати ложкою, різниці навіть в в пару десяток не відчуєш
Так як вона липне в станку, то тільки ложкую треба, я сьогодні віддачу не зрозумів що на 1,7г а що на 2,0г-вона одинакова. Буду робити перетест уже на "темнішій" партії 23 року.

Зверху