Порох СП-З-К

FUGAS_777

Мисливець

IRBIS_PL

Мисливець
Доброго дня спільнота, хотів запитати про пізніші партії чим партія віл 23 лютого 2023р, хто їх вже випробував та що можете сказати?
З уточненням партій*.

Igor_pol

Мисливець
В мене 27червня2023 димить) (недавно став споряджати так що порівнювати нізчим) ствол грязний після нього...

IRBIS_PL

Мисливець
Доброго дня.
Маю кулю ШШ ( в зборі 39 гр. ), але поки не маю пороху А0, виникає бажання спробувати на СП З-К
Хто має таку практику підскажіть

FUGAS_777

Мисливець
Доброго дня.
Маю кулю ШШ ( в зборі 39 гр. ), але поки не маю пороху А0, виникає бажання спробувати на СП З-К
Хто має таку практику підскажіть
Думаю що він не підійде під таку вагу кулі

FUGAS_777

Мисливець
І так, після багатьох експерементів з цим порохом, на різних партіях, можу відповідально заявити, що:
-Партії 2021 р-Хороші партії пороху, але при спорядженіі дуже воняли розчинником, що аж різало очі, ствол дуже брудний, але легко чиститься (темний колір з великом вмістом графітки)
-Партії 2022-не горять, не просипаються, димлять, бруднять ствол,"залипає" при дозуванні мірками, потребують більшої наважки. (зеленкуватий колір)
-Партія 23 лютого 2023р -це найкраща партія для даного пороху: не димить, чудово горить, прекрасно дозується мірками, ствол відносно чистий. (сірий колір, з ідеальним вмістом графітки)
-Партії червень 2023р-не пробував, але на вигляд схожі по кольору 2022 р.
Під кожну партію потрібно підбирати свою наважку.

Zabar Andrij

Слідопит
дивно, маю дві партії 2021 року, обидві мають приємний легкий запах, наважки абсолютно однакові
серпень, грудень 21
партії 22, 23 лайно

лисиця2

Слідопит
Шо та там по порошку,які є новини ще випускають? Надумав взяти про запас,варто чи ні?

FUGAS_777

Мисливець
Зверху