Zabar Andrij
Слідопит
я зараз використовую тільки сх 2000СХ 2000, він трошки сильніший за 686.
я зараз використовую тільки сх 2000СХ 2000, він трошки сильніший за 686.
Він випадає з б/у гільз, а займатися дрочевом та коректувати гніздо я не маю бажанняСХ 2000, він трошки сильніший за 686.
дрочево це прибор, на якому збираєш, а нормальний станок зразу коректує капсюльне гніздоВін випадає з б/у гільз, а займатися дрочевом та коректувати гніздо я не маю бажання
Ну замінити "прибор" щоб мати змогу користуватися СХ-2000 замість 686-це і є дрочево.дрочево це прибор, на якому збираєш, а нормальний станок зразу коректує капсюльне гніздо
або засипати і підпалити )))))висновок такий, треба брати весь порох спзк що маєш, засипати в відро, перемішати, і тоді виводити наважку
Буде трожки не добре))))або засипати і підпалити )))))
Яку наважку робили?В мене 27червня2023 димить) (недавно став споряджати так що порівнювати нізчим) ствол грязний після нього...
Думаю що він не підійде під таку вагу куліДоброго дня.
Маю кулю ШШ ( в зборі 39 гр. ), але поки не маю пороху А0, виникає бажання спробувати на СП З-К
Хто має таку практику підскажіть
Процес підбору триває, але як не дивно З-К показав не самий гірший результат на 50 мДумаю що він не підійде під таку вагу кулі
теж цікавоШо та там по порошку,які є новини ще випускають? Надумав взяти про запас,варто чи ні?
Беріть партію за серпень 2024 року, вона хоть і не ідеальна, але краща ніж лютнева та липнева.Шо та там по порошку,які є новини ще випускають? Надумав взяти про запас,варто чи ні?