Порох СП-З-К

Volodia Hirniak

Мисливець
Я не можу зрозуміти, сп-3к він стабільний чи ні і який він вибагливий до наважки?

FUGAS_777

Мисливець
Я не можу зрозуміти, сп-3к він стабільний чи ні і який він вибагливий до наважки?
Він дуже стабільний в межах своєї банки, а от банка від банки може сильно різнитися, партія від партії може різнитися. До наважки не вибагливий, але портібно підбирати "для себе", можна сміливо дозувати мірками.

Varjag229

Снайпер
Схоже, короткий ствол не дає розігнатись жодному пороху з відстріляних.
Звуження циліндр теж швидкості не додає.
Тому, там, де у Вас 370 м/с (М688 х 1,52 г С7/29 г.) - на стволах 710-760 мм з півчоком може бути 390 м/с. ІМХО.
П.С. Роздав свої залишки СПЗК товаришам для мисливських наважок, а собі для тарілок придбав 206 V та С7 UV.
Став частіше влучати.

Останнє редагування:

FUGAS_777

Мисливець
Схоже, короткий ствол не дає розігнатись жодному пороху з відстріляних.
Звуження циліндр теж швидкості не додає.
Тому, там, де у Вас 370 м/с (М688 х 1,52 г С7/29 г.) - на стволах 710-760 мм з півчоком може бути 390 м/с. ІМХО.
Теж такої думки, але зараз підвищу трохи наважку, з часом відстріляю з напіваатомата з циліндром та напівчоком.

Igor_pol

Мисливець
Капсуль... Я так вважаю що 686 дає швидкість на вазі кулі 30+г, а 688 для легких

FUGAS_777

Мисливець

IRBIS_PL

Мисливець
Доброго дня спільнота, хотів запитати про пізніші партії чим партія віл 23 лютого 2023р, хто їх вже випробував та що можете сказати?
З уточненням партій*.

Igor_pol

Мисливець
В мене 27червня2023 димить) (недавно став споряджати так що порівнювати нізчим) ствол грязний після нього...

Зверху