Zabar Andrij
Мисливець
на спзк треба тільки швидкий капсюль, незалежно від наважкиКапсуль... Я так вважаю що 686 дає швидкість на вазі кулі 30+г, а 688 для легких
на спзк треба тільки швидкий капсюль, незалежно від наважкиКапсуль... Я так вважаю що 686 дає швидкість на вазі кулі 30+г, а 688 для легких
Я тестив на точність на двох капсулях 686 та 688 різниці не було, та і важче зараз знайти 688 ніж 686на спзк треба тільки швидкий капсюль, незалежно від наважки
СХ 2000, він трошки сильніший за 686.Я тестив на точність на двох капсулях 686 та 688 різниці не було, та і важче зараз знайти 688 ніж 686
я зараз використовую тільки сх 2000СХ 2000, він трошки сильніший за 686.
Він випадає з б/у гільз, а займатися дрочевом та коректувати гніздо я не маю бажанняСХ 2000, він трошки сильніший за 686.
дрочево це прибор, на якому збираєш, а нормальний станок зразу коректує капсюльне гніздоВін випадає з б/у гільз, а займатися дрочевом та коректувати гніздо я не маю бажання
Ну замінити "прибор" щоб мати змогу користуватися СХ-2000 замість 686-це і є дрочево.дрочево це прибор, на якому збираєш, а нормальний станок зразу коректує капсюльне гніздо
або засипати і підпалити )))))висновок такий, треба брати весь порох спзк що маєш, засипати в відро, перемішати, і тоді виводити наважку
Буде трожки не добре))))або засипати і підпалити )))))
Яку наважку робили?В мене 27червня2023 димить) (недавно став споряджати так що порівнювати нізчим) ствол грязний після нього...