А как вы предлагаете выйти с этой ситуации?Не закони , а їх виконання! Чому водій авто з країн колишнього СРСР за кордоном веде себе "тихіше трави" по всіх "параметрах" , а вдома "море по коліно" хоча закони є також достатньо суворі, але їх виконання .... бажає бути кращим. А от ви, бачу, закликаєте знову йти в колгосп. Так, чимало з нас вийшли з колгоспів, та от колгоспи на жаль, з багатьох ніяк не вийдуть...
Я на копыто пока не охотился, но в планах есть, так и у нас за каждый кг мяса добытого зверя нужно платить плюс лицензияТак в європі мисливці і не полюють за мясом забрати можна тільки трофей а за решту якщо хтось хоче забрати треба платити за кожен кг але уявіть собі якщо за 2 3 загона падає з 25 штук кабана ще до цього 5 6 кіз що з цим робити ? Тому створені спеціальні магазини в лістнитсвах для подальшої реалізації.В Україні ліси пусті вибете все
Тому що закони ще з ссср і ніхто їх не хоче міняти
Не знаю.А как вы предлагаете выйти с этой ситуации?
Ліцензія коштує не так і багато. Послуги та кілограми м'яса тягнуть добряче. Але є чимало "колгоспників" які ні за що не хочуть платити! Ні копійки! Промовляючи з екранів телевізорів про рівність всіх перед Законом. Я думаю мене зрозуміли хто то такі.Я на копыто пока не охотился, но в планах есть, так и у нас за каждый кг мяса добытого зверя нужно платить плюс лицензия
лицензия 3600гр на кабанчика и 70грн за кг мяса. эти цифры разные в регионахЛіцензія коштує не так і багато. Послуги та кілограми м'яса тягнуть добряче.
В Украине, за Одесскую область сейчас говорю. Это не в уор угодьях, в уор угодьях у нас леса нет, и копыто тоже. В лесхозе. Да и в других угодьях нашей большой станы есть ценники в интернети на охоту на копыто, всё очень подробно расписаноВнас це де?
В профильном законе для Вас всё написано. Нужно только немного почитать..Так в європі мисливці і не полюють за мясом забрати можна тільки трофей а за решту якщо хтось хоче забрати треба платити за кожен кг але уявіть собі якщо за 2 3 загона падає з 25 штук кабана ще до цього 5 6 кіз що з цим робити ? Тому створені спеціальні магазини в лістнитсвах для подальшої реалізації.В Україні ліси пусті вибете все
Тому що закони ще з ссср і ніхто їх не хоче міняти
В першу чергу - всім виконувати діючі закони.Потрібно брати угіддя і господарювати так це час ,кошти і багато роботи а як ви хотіли надієтесь на те що звір сам розведеться ну і звичайно міняти закони
Я так понимаю Вы имеете ввиду с УТМРских земель, сделать ЧОХ. И там заниматься разведением зверя,и менять там законы.Потрібно брати угіддя і господарювати так це час ,кошти і багато роботи а як ви хотіли надієтесь на те що звір сам розведеться ну і звичайно міняти закони
При ежемесячной зарплате?Ну це дорого в європі мисливці в колективі платять внески десь в районі 500€ щорічно
Ну тогда и зарплаты тоже нужно европейские, а то условия европейские, а зарплаты Украинские. Непорядок выходит!Ну це дорого в європі мисливці в колективі платять внески десь в районі 500€ щорічно ,плюс вишки солонці кормушки або купляють або роблять самі і не залежно хто ти хірург чи суддя а ще платтять збитки фермерам за це що полюють не платять але забрати можуть роги ікла за все решта треба платити .В лісах є лісова поліція плюс камери на кожному кроці
Так это и сейчас всё делается!!! Просто Вы сказали или?Причому тут запрали купити пару тон зерна солі сіна це великі затрати на колектив чи зробити віників
внески десь в районі 500€ щорічно
Так і є.Шановний Gogi . Більшість коллективних угіддь які належали коллективам УТМР, тов. Динамо, Товариству військових мисливців, Мінлісгоспу давно передані чи віддані в приватну власність. Ви про це ніколи чули? Але і в 25-30 % (а можливо й більше) тих приватних угідь, господарств справи не є зеєр гуд... Запитання до Вас, як Ви думаєте чому?
Не зрозуміло, що за клон .... ТОВ " УТМР " ?https://myslyvets.com.ua/pid-chas-polyuvannya-pobili-yegerya/
Вот и частные угодия.