Шурави
Слідопит
Значить немає.Значить нема у вас зброї. Треба йти до дозвільників і питати що це за дискримінація.
Значить немає.Значить нема у вас зброї. Треба йти до дозвільників і питати що це за дискримінація.
Зброю показувати повинно (там де "моя зброя").Значить немає.
Тоді треба возити з собою книжечку (просрочену) та копію Наказа МВС про продовження всіх дозволів на період военного стану.Може бути. Дійсно прострочені.
а раніше - просто возити з собою книжечкуОто і все.
Коли возив,коли забував.а раніше - просто возити з собою книжечку![]()
![]()
і довідку про те, що я маю всі необхідні довідки!
Ти попав))). Я щойно забрав свої витяги. 2 одиниці зброї - 2 витяги. Так що готуй папку. Таку тверденьку, з зав'язочкамиу мене 7 з батьковою Т-34
все як було раніше))Ти попав))). Я щойно забрав свої витяги. 2 одиниці зброї - 2 витяги. Так що готуй папку. Таку тверденьку, з зав'язочками.
Ні, раніше була одна книжечка. Ми всі є " Свідками ПОКРАЩЕННЯ "все як було раніше))
так все в компіЧотири папірці. У деяких було і є по 100-120 одиниць, ото горе тепер...
То, звичайно, добре, що все в компі, але...так все в компі
це проблема структуриТо, звичайно, добре, що все в компі, але...
Уявляю ситуацію: зустрічають Вас на полюванні "перевіряючі структури", в якомусь місці, де нема інтернету, і що далі?
Це все приведе до того, що оці папірці формату А4 доведеться носити з собою. А щоб не зіпсувались під дощем - заламінувати. А оскільки ламінований папірець не дуже гнеться - то у звичайне портмоне разом з іншими документами не влізе. Отже, будемо на полювання ходити з рушницею в одній руці і папкою формата А4 в іншій.
Повністю з Вами згоден. Але якщо (не дай боже) з електронною базою щось трапиться (згадуємо Київстар, або Монобанк), то це вже будуть наші проблеми.це проблема структури
Які папки, який ламінат.... Ви це ж не серйозно ,правда? Тей папірець можна друкувати на кожен вихід новий . Навіть на кольоровому принтері. А ще можна завантажити витяг в телефон, інтернет не потрібен щоб переглянути файл.То, звичайно, добре, що все в компі, але...
Уявляю ситуацію: зустрічають Вас на полюванні "перевіряючі структури", в якомусь місці, де нема інтернету, і що далі?
Це все приведе до того, що оці папірці формату А4 доведеться носити з собою. А щоб не зіпсувались під дощем - заламінувати. А оскільки ламінований папірець не дуже гнеться - то у звичайне портмоне разом з іншими документами не влізе. Отже, будемо на полювання ходити з рушницею в одній руці і папкою формата А4 в іншій.
Чому не зробити дозвіл у вигляді пластикової картки? По типу банківських карток. Або техпаспорту на авто. Невже це так складно?
Завантажити в телефон можна, якщо телефон дозволить. У многих охотников нет таких телефонов, особенно пожилых в сельской местности. И принтера в селе нет, от слова вообще. Так что папка единственный выход.Які папки, який ламінат.... Ви це ж не серйозно ,правда? Тей папірець можна друкувати на кожен вихід новий . Навіть на кольоровому принтері. А ще можна завантажити витяг в телефон, інтернет не потрібен щоб переглянути файл.
Не шукайте проблем де їх нема. ))
Сьогодні існує набагато гірша загроза , а ніж папірець замість книжечки.
Да нет, это будет Ваша проблема. Не сталкивались Вы с суровой действительностью.це проблема структури
нікуди ми не будемо ходити.будемо на полювання ходити з рушницею в одній руці і папкою формата А4 в іншій.