Продление разрешения

okhorly

Слідопит
Знаю ,бачив. І ті люди в останню чергу переймаються про А4 чи "книжечка", не розводять полеміку про перевіряючих , відсутність інтернета і бла бла бла оте все дві останні сторінки.
І не треба тикати , вказувати кому куди їхати. Я без Вас знаю що мені робити. А свій гнів направте в іншому напрямку.
Для початку не треба людей деревяними називати.

karpus

Мисливець
Ні, ви неправі. Витяг з дії, збережений на телефон, має юридичну силу і відкриється без інтернету. Вище писали, зробити це раз, багато місці в телефоні не щаймає. А коли немає інтернету, то вже проблема поліцейського.
я глубоко сомневаюсь, что скриншот с Дии, имеет какую либо юридическую силу, т.к его можно запросто отфотошопить. сама Дия - да. кстати при пересечении границы, биометрический паспорт в Дие не действует. проверено лично в 21 году.

я глубоко сомневаюсь, что скриншот с Дии, имеет какую либо юридическую силу, т.к его можно запросто отфотошопить. сама Дия - да. кстати при пересечении границы, биометрический паспорт в Дие не действует. проверено лично в 21 году.
там кюар код є

karpus

Мисливець
Приезжай из своего Житомира в Херсон или Берислав, посмотри как деревянные живут в домах без окон, крыш, электричества и вообще без всего. А я тебе расскажу, что лучше зимой купить - баллон газа или смарт.
а вас там что привязали в херсоне? какая необходимость сидеть в домах без крыш, окон и электричества??? и не надо сказок, что мы нигде никому не нужны. я лично покатался по украине 8 месяцев. везде помогали и нормально принимали. на олх полно обьявлений где бесплатно дают дома в селе пожить в центральных, северных и западных областях. да, без ремонта и удобств, зато не под обстрелами как долбо...бы вон в авдеевке сидят... без света, газа, воды, связи и т.д зато доооома....

а вас там что привязали в херсоне? какая необходимость сидеть в домах без крыш, окон и электричества??? и не надо сказок, что мы нигде никому не нужны. я лично покатался по украине 8 месяцев. везде помогали и нормально принимали. на олх полно обьявлений где бесплатно дают дома в селе пожить в центральных, северных и восточных областях. да, без ремонта и удобств, зато не под обстрелами как долбо...бы вон в авдеевке сидят... без света, газа, воды, связи и т.д зато доооома....
Україна пишеться з великої літери.Та інші міста.

okhorly

Слідопит
а вас там что привязали в херсоне? какая необходимость сидеть в домах без крыш, окон и электричества??? и не надо сказок, что мы нигде никому не нужны. я лично покатался по украине 8 месяцев. везде помогали и нормально принимали. на олх полно обьявлений где бесплатно дают дома в селе пожить в центральных, северных и западных областях. да, без ремонта и удобств, зато не под обстрелами как долбо...бы вон в авдеевке сидят... без света, газа, воды, связи и т.д зато доооома....
Я бы Вам ответил, да воспитание не позволяет. Покатался он.

karpus

Мисливець
Я бы Вам ответил, да воспитание не позволяет. Покатался он.
а что надо было сидеть и ждать? или молиться на руины как вы там? у нас слава богу пока все целое вот и вернулись. но если что не так, я за стены точно держаться не буду. здоровье дороже ковров и кастрюль...

у вас ее точно нет... иначе вы бы не "тыкали" незнакомым людям... и причем тут повага, если просто клавиша капс лок заедает? не ищите зраду на каждом шагу, мой вам совет.
капс лок заел ВЫ ,и Вы пишется с большой буквы.

karpus

Мисливець
Я считаю вы в корне не правы... Вы выбрали кочевой образ жизни, а другие люди выбрали домашний оседлый...они поэтому и другие, не такие как вы...вы не в праве их осуждать за их взгляды и решения, тем более может быть масса причин чтобы вы уезжали, и такая же масса причин чтобы они оставались...
Меня дома тоже никто не привязывал, с марта по октябрь без света, с марта по ноябрь без газа, с марта по декабрь без централизованного водоснабжения, ну и без связи соответственно...я только и остался с домом и каким то майном, потому что прилет в крышу в 3 часа ночи очень оперативно удалось затушить...поэтому у каждого своя ноша, у меня своя, у него в Херсоне своя, а у вас на просторах рідної неньки УКРАЇНИ -своя...возможно, попозжее, дойдет и до вас...
какой кочевой образ? что за бред вы несете? в апреле 22 уехал, пидоров выгнали с лимана я вернулся. если бы дом не уцелел, не возвращался. не было бы света, газа, воды и связи тоже не возвращался бы. какие взгляды и решения, какая масса причин чтобы остаться? разве что может быть дороже жизни или здоровья? ковры и мебель? или посуда и люстры? что держит людей в авдеевке? я отвечу - 50% там ждуны и 50% умственно больные. жаль что нет закона принудительной эвакуации. мой родственник служил в советской армии во время аварии на чернобыльской аэс. так вот с припяти абсолютно всех переселяли, не взирая на причины , взгляды и образ жизни. особо упоротых лечили пинками... и ради вон тех 900+ человек в авдеевке, ежедневно рискует еще одна группа - медики волонтеры полиция и т.д. просто потому что кто то держится за разбитые стены....

Trigal

Снайпер
Які папки, який ламінат.... Ви це ж не серйозно ,правда? Тей папірець можна друкувати на кожен вихід новий . Навіть на кольоровому принтері. А ще можна завантажити витяг в телефон, інтернет не потрібен щоб переглянути файл.
Не шукайте проблем де їх нема. ))
Сьогодні існує набагато гірша загроза , а ніж папірець замість книжечки.
Ще й як серйозно, нажаль. Ви абсолютно праві: цей папірець можна друкувати скільки завгодно, тому що це дійсно не документ, а папірець. Він має хоч якусь вагу лише тому, що десь там, на якомусь жорсткому диску якогось компа, зберігається база даних. Невдалий "прильот", чи хакерська атака - і Ваш папірець дійсно стає папірцем у повному сенсі цього слова. Документ (такий як водійське посвідчення, техпаспорт, ID-картка та інші) тому і має значення, що сам по собі має кілька ступенів захисту. Так само як гроші. Маєте готівку - маєте гроші, маєте рахунок в банку - не маєте грошей, а лише зобов'язання банку, що він Вам щось винен. Зникла база даних - зникли гроші. А готівка в любому випадку працює. Так само, як паспорт, посвідчення водія, техпаспорт... І саме під час війни, коли можна очікувати будь-чого і будь-коли, покладатися на якісь електронні бази даних - це така собі справа....

ПС. Знайомий отримав поранення. Рука серйозно пошкоджена, хребет, контузій кілька, ще багато чого... Комісували його. Під час виписки з госпіталю на руки віддали копії документів (історію хвороби, постанову комісії, ще щось), а оригінали, мовляв, повинні лишатися в госпіталі. Через кілька місяців намагався оформити інвалідність та отримати фінансову допомогу - затребували оригінали документів, бо копії не годяться. Звернувся в госпіталь, а йому сказали, що оригінали зникли. Тепер має замість здоров'я купу папірців (накшталт наших "дозволів"), які без оригіналів взагалі нічого не варті. Як то кажуть "картина маслом".

Останнє редагування:

VS1975

Снайпер
Ще й як серйозно, нажаль. Ви абсолютно праві: цей папірець можна друкувати скільки завгодно, тому що це дійсно не документ, а папірець. Він має хоч якусь вагу лише тому, що десь там, на якомусь жорсткому диску якогось компа, зберігається база даних. Невдалий "прильот", чи хакерська атака - і Ваш папірець дійсно стає папірцем у повному сенсі цього слова. Документ (такий як водійське посвідчення, техпаспорт, ID-картка та інші) тому і має значення, що сам по собі має кілька ступенів захисту. Так само як гроші. Маєте готівку - маєте гроші, маєте рахунок в банку - не маєте грошей, а лише зобов'язання банку, що він Вам щось винен. Зникла база даних - зникли гроші. А готівка в любому випадку працює. Так само, як паспорт, посвідчення водія, техпаспорт... І саме під час війни, коли можна очікувати будь-чого і будь-коли, покладатися на якісь електронні бази даних - це така собі справа....

ПС. Знайомий отримав поранення. Рука серйозно пошкоджена, хребет, контузій кілька, ще багато чого... Комісували його. Під час виписки з госпіталю на руки віддали копії документів (історію хвороби, постанову комісії, ще щось), а оригінали, мовляв, повинні лишатися в госпіталі. Через кілька місяців намагався оформити інвалідність та отримати фінансову допомогу - затребували оригінали документів, бо копії не годяться. Звернувся в госпіталь, а йому сказали, що оригінали зникли. Тепер має замість здоров'я купу папірців (накшталт наших "дозволів"), які без оригіналів взагалі нічого не варті. Як то кажуть "картина маслом".
Так і є. Ксерокс у поміч, як тут і писалося.

okhorly

Слідопит
какой кочевой образ? что за бред вы несете? в апреле 22 уехал, пидоров выгнали с лимана я вернулся. если бы дом не уцелел, не возвращался. не было бы света, газа, воды и связи тоже не возвращался бы. какие взгляды и решения, какая масса причин чтобы остаться? разве что может быть дороже жизни или здоровья? ковры и мебель? или посуда и люстры? что держит людей в авдеевке? я отвечу - 50% там ждуны и 50% умственно больные. жаль что нет закона принудительной эвакуации. мой родственник служил в советской армии во время аварии на чернобыльской аэс. так вот с припяти абсолютно всех переселяли, не взирая на причины , взгляды и образ жизни. особо упоротых лечили пинками... и ради вон тех 900+ человек в авдеевке, ежедневно рискует еще одна группа - медики волонтеры полиция и т.д. просто потому что кто то держится за разбитые стены....
Та да, мы тут за руины держится. А еще работаем - лечим людей, ремонтируем энерго и теплосети, охраняем порядок, привозим и продаем продукты. А ЗСУ еще и воюют за эти разбитые стены. Хотя, кому я это рассказываю.

Зверху