Тихе полювання

Volodia Hirniak

Мисливець

kef

Зброяр
Це є дуже смачний гриб.особливо смажений з цибулею та салом. /або з додаванням сметани чи масла для додаткового тушкування/.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Це є дуже смачний гриб.особливо смажений з цибулею та салом. /або з додаванням сметани чи масла для додаткового тушкування/.
Саме так, і попередньо не відварювати. А ще як з почеревеною.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
сосновий, бо є ще й ялиновий. маю від себе сосновий ліс за 200 м, але минулого року поїв смажених рижиків, і чи то так співпало чи то який його х... зна, але мав таку "с..естричку", що цілу ніч нудно не було...
 

kef

Зброяр
Хотів би я побачити як ти з драбиною по лісі ходиш . :D
 

kef

Зброяр
Пенсіонери. Таких сушити та перемолоти на дрібно майже як борошно. До багатьох страв буде люксова добавка і як підлива до картоплі.мяса.капусти і.т.д.
 

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
Так, рижики. Ну дуже смачні гриби.
Рижики-гриби першої категорії
Я,відверто,перший раз їх попробував в Канаді,бо на рідній Буковині,мені ніхто не підказав,що це є їстівний гриб,та ще й такий смачний
Якраз зараз теж починається на них сезон
 

Степанович 2

Снайпер
Ніколи на такі гриби не звертав увагу та і взагалі щось їх і не примічав у нас та і тут ніхто ніколи про них не писав.
Після цього поста на вчорашній пробної валазки пару штук побачив, правда якось окремо їх готовити немає з чого.
 

Вкладення

Останнє редагування:
Зверху