Трохи підберезовиків, білих та сироїжок
Трохи легше стало на душі...)))) Виявляється що не один я безсонними ночами ворочаюсь та розмахую руками,- в пошуках.... Напевно всі ми чули від старших прикмету- якщо дуже багато влітку грибів,- то бути війні. Вже не згадаю літо 2013 а от в 2021 році на Чернігівщині возили возами(без перебільшення) З огляду на прикмету та на активні дії ЗСУ,тішить надія що кінець війні та Перемога не за горами.Цей рік є першим за усі роки мого збирання грибів , що має майже нульові результати їхнього росту.
Зміни в кліматичних умовах що до пори року дають взнаки і то досить серйозні.
нам би возів 10 таких печеричок, то гляди і прикмета збудетьсяТак, є така прикмета ... ще б здійснення нам її.
Наші печериці у асфальт закатали. Але суть у іншому. Я маю на увазі гриби та природу. Бо ліси та посадки зараз /там/ дають зовсім інший 'урожай' .нам би возів 10 таких печеричок, то гляди і прикмета збудеться
Переглянути вкладення 843631
Це є дуже смачний гриб.особливо смажений з цибулею та салом. /або з додаванням сметани чи масла для додаткового тушкування/.
Не перший раз - справимсяБідний пес, власнику багато мороки))
Саме так, і попередньо не відварювати. А ще як з почеревеною.Це є дуже смачний гриб.особливо смажений з цибулею та салом. /або з додаванням сметани чи масла для додаткового тушкування/.
Что это за грибы?
Рижики.Что это за грибы?
сосновий, бо є ще й ялиновий. маю від себе сосновий ліс за 200 м, але минулого року поїв смажених рижиків, і чи то так співпало чи то який його х... зна, але мав таку "с..естричку", що цілу ніч нудно не було...Рижики.
Что это за грибы?
Так, рижики. Ну дуже смачні гриби.Рижики.
Займають перше місце /грибного хіт параду /.Так, рижики. Ну дуже смачні гриби.