Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

LissNik

Слідопит
AndriyJaremko;178889 сказав(ла):
LissNik писал:
Так обращайтесь.....((((((((((Всё пацаны хватит,общайтесь,мозгуйте...мне некогда честно хернёй страдать.

Удачі не забудьте рускій флаг з балкону забрать а то дощ піде намоче!
ОН у меня дома,балкона нет,и не только Русский.удачи ребята.И не забудте повесить красно-черный...он благородней"КРОВЬ НА ЗЕМЛЕ"!
 

Юра 28

Мисливець
А ви ліснік мені писали ти кто вобще,Я українець а ви походу маленький проросійський москалик.Вибачайте.
 

ulven

Мисливець
Не праві ви, LissNik, не праві... Хоча, чого дивувати? Більше 2-х десятиліть дерибану, допущеного Кравчуками-яйкуновичами, в тому числі і нищення армії, таки наклали свій слід на Вашу свідомість. А постійна інформаційна блокада і закидон "нужних" матеріалів у ЗМІ - також зробили свою справу. От скажіть, будь-ласка, а Ви на власні очі (не по телику і не в компі...) бачили, як бендерівець лупцює когось з ваших земляків, чи може негра у вас в дворі на березі розпинав? І ще прошу дати чесну відповідь - от ви спілкуєтесь російською, а вас гнобили за цю мову (ну там: в школі, на службі, в побуті)? Тільки відверто. А ще: ви також думаєте що вілли-котеджі яйкуновича і пшоньки з клименком із алмазними ручками та золотими булками - то лише америкоська екранізація? Може, це ті гроші, які мали б на армію піти? Чи може це той кредит, який путінстан нам виділив? До речі: а ми точно їм бабло винні (ваш пост №853)? Як на мене, ці гроші винні ті, хто їх по власних рахунках розпихав. От ви бачили чи може чули, куди ці бабоси ділися?
От відверто, як бачите, я не західняк і не бендерівець. Я з Вінниччини. Нікого не бив і не вбивав, в самооборонах різних не був і не є. Маю друзів і родичів і у Вас, в Сумах, і в Луганську, в Сімферополі і у Львові, в Росії та Білорусії. Серед них і євреї, і росіяни, і чеченець, і татари. Чесно, через мовне чи національне питання жодного конфлікту не було! А тут на-тобі: кучка заводіл підбурили всіх і вся, і кожен вже іншого за горлянку хоче взяти... То може це все лише у нашій голові? Навіть, білоруси краще володіють інформацією про реальний стан справ в нашій державі ніж Ви (судячи з Ваших постів). Алім мені пише: "мы с тобой друзья и братья, но мне сказали - так лучше...". Хто сказав? Що краще? Для кого?
Дам відповідь на одне із Ваших запитань: я хоч і не фашист, не бендера, але, якщо до того часу на території України будуть путіновські війська - і я також аплодуватиму ООНівським чи НАТОвським. Якщо путлер зі своїми служаками забереться з моєї батьківщини - не жалітиму картечі для інтервентів будь-якої іншої народності та національності.
Отож, щоб не забивати ефір лишньою інфою, прошу просто чесно дати відповідь на поставлені мною питання. Здається, нічого образливого для Вас в них немає. Бо от не можу зрозуміти, чи Ви справді так заагітовані інформацією, чи просто (ну таке склалось враження із вашої переписки) боїтесь виступити проти, із ваших слів, набагато потужнішої армії.
Буду вдячний за відповідь
 

Liquidator

Новачок
Оце надзвичайно актуально. а фото нічого більш як цитата з прямого ефиру. всі ж бачили ?
 

Вкладення

фарт

Новачок
завтра крым на референдум, 80 % за РОССИЮ, можно поблогодорить некоторым деятелям политики украины, что нам дома лучьше. СПОСИБО.
 

ulven

Мисливець
Для фарт: через 4,5 роки поспілкуємось - спробуєш тоді похвалитись. Домовились?
 

Юра 28

Мисливець
фарт;179067 сказав(ла):
завтра крым на референдум, 80 % за РОССИЮ, можно поблогодорить некоторым деятелям политики украины, что нам дома лучьше. СПОСИБО.
Не крим 80% а проросійські сили це за вас зробили,А завтра свій бюлетень заберіть до дому напамять потому покажете внукам,правнукам,який дідо був герой)))))))))))).Боровся і поборов бандерівщину.)))))))І життєвого фарту ВАМ фарт.
ПС А це для вас так почитайте
http://www.epravda.com.ua/news/2014/03/15/427917/
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Цікаве пояснення прочитав у нас на форумі в темі "Крим" "Референдум", кримчанин пояснює бажання приєднатись до Росії тим що буде відкрите весняне полювання.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
По темі Криму, Росії скажу одне "Хто не памятає свого минулого приречений повторювати його" Так Крим відірвуть це вже дурному ясно! Але Крим існувати без материка не може (і що би там пропросійські екстримісти не говорили) тому Путін відірве щей Запорізьку Херсонську Миколаївську А щоб ще до "Придністровя" доторкнутись Хапане і Одеську! Тому щоб не повторювати помилок Війска треба туди вводити НЕГАЙНО!

І бентежить мене чи розуміє це нинішня безхребетна влада!!!
 

ulven

Мисливець
Юра 28;179074 сказав(ла):
завтра свій бюлетень заберіть до дому напамять потому покажете внукам,правнукам,який дідо був герой)
А в них після оловяних і уранових руд на копальнях москаляндії ще будуть діти. Та ви, певно, ще більший оптиміст, ніж самі бажаючі в союз-імперію путінляндії ;-)
 
Статус
Закрита.
Зверху