затримка з відкриттям плювання на пернатих у 2013 році

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Hanter28;139478 сказав(ла):
Яковлев В.А., Ви "ближе к телу", можливо чули про наміри мужновладців на рахунок підвищення пожежонебезпеки. Будуть знову переносити в цьому році чи вже збилися з цієї теми?
Чутки різні, але це, поки що, - чутки.
Сподіваємося на краще!
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Кульбида М.И.,видимо перестраховываясь, "наворожил" во всеуслышание информацию о повышениеи на следующей неделе температуры по Украине на 5-8 градусов, что приближается к 5 уровню пожарной опасности-и соответственно,к мораторию на открытие охоты.Остается только ждать решения правительства по этому поводу. Срок-понедельник-среда. Области ждут решения " Уряду".
 

dikajapulja100

Новачок
Я як відчував що у нас в Черкаській області до останнього дня при любій погоді будуть задницями по стільцях ялозити . Жнива давно скінчились,всі майже поля здисковані,що мисливці можуть запалити?
Коли припиниться цей безлад? Як вся ця та і інша невизначеність у нашій державі вже дістала. ВСІХ ХТО ВІДКРИВСЯ ВІТАЮ !!!!!
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Якби всі любили полювання, то такого безладу не було б. Полювання відкривалося б в один день по всій Україні. На це відкриття, де я полював з однієї сторони озера зелена кукурудза, з двох сторін очерет, а з четвертої здисковане поле. Пройшовся по знайомим, то бачив, що всі приїхали з газовими горілками та триногами і паяльними лампами. Ніхто вогнищ не розводив.
Бажаю всім колегам швидкого відкриття полювання.
 

Hanter28

Мисливець
У нас в колективі є мисливець, який має 46 років мисливського стажу. Каже, що за його пам'яті жодного разу мисливці не зробили пожежі чи підпалу, а навпаки, часто гасять суху траву чи стерню підпалену фермерами і іншими любителями за допомогою вогню "навести порядок"
 

polkovnik

Мисливець
для всеобщего обозрения приказ по Сумской области...
 

Вкладення

dikajapulja100

Новачок
polkovnik;140811 сказав(ла):
для всеобщего обозрения приказ по Сумской области...
Хоч за когось можна порадіти із числа "БУЙНО МОМІШАНИХ". ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ МИСЛИВЦІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Наказ є а це значить що вже дудки його відмінять. Всім ні пуху ні пера. Проте поважайте один одного не зарадиж м"яса на полювання йдете.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Шановні колеги! Якщо Вінниччина і Харківщина відкрилися то відкриються і інші області України. Хочу Вам тільки побажати ні пуху ні пера!
З пов.
 

Геньо

Мисливець
Закарпаття відкрилось частинами (03.08.2013 о 18:00 год)!!!Питаю мисливців з іншого району чому не полювали,а вони кажуть, що голова райУТМР заборонив полювати,бо йому був дзвінок "зверху" щодо пожежної небезпеки,а я кажу що тепер "дзвінки зверху" мають бути документально підтверджені (наказ,рішення і тд.),так що вас "кинули" і кинув сам голова райУТМР!Цікаво на яких підставах,адже є наказ про відкриття!!!
 

markiv-bogdan

Мисливець
Івано-Франківська обл. Рогатинський р-н.відкриття 10.08.20130 В 16:00.Відстрілка вже на руках.Ціна сезонки для членів УТМР 150грн.
 

Vasil_Romtsiv

Мисливець
Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства доводить до відома і виконання підпорядкованими підприємствами та користувачами мисливських угідь розпорядження Голови Львівської обласної державної адміністрації від 5 серпня 2013 року за № 489/0/5-13 - про зміщення на 17 серпня 2013 року відкриття полювання на пернату дичину.

УКРАЇНА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
від “5” серпня 2013 року № 489/0/5-13
м. Львів
Про зміщення на 17 серпня 2013 року відкриття
полювання на пернату дичину на території
Львівської області у зв’язку з високим
рівнем пожежної небезпеки
На виконання пункту 24 протоколу наради від 9 липня 2013 року, що відбулась під головуванням Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. у смт. Лівадія м. Ялти Автономної Республіки Крим, та з метою дотримання вимог чинного законодавства України:
1. Львівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Тирчик А.Б.), Державній екологічній інспекції у Львівській області (Штикало Д.І.), користувачам мисливських угідь області вжити заходів і змістити відкриття полювання на пернату дичину на 17 серпня 2013 року.
2. Львівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Державній екологічній інспекції у Львівській області, Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області (Рудяк О.В.) організовувати та здійснювати рейдові патрулювання з виявлення та притягнення до відповідальності порушників правил полювання.
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Василенко С.В.

Голова В.В. ШЕМЧУК
 

Vasil_Romtsiv

Мисливець
У Львівській обл. завжди як не улюдей, народ відстрілки побрав на 10 а в них ббббббббббб-ььььььь, озера знову горять от сссссссссс.
 
Зверху