Бастурма.....Кишки своими блюдами вымотали
Она родимая!!!Бастурма.....
Бомба!!!Мясо говядины ,( лутше вирезка) без жил и жира , засыпаем обильно солью на три дня , потом вымачиваем часа 3 и ставим под гнет , я держу под гнетом дня 2 .3 , дали поведшую на сушку ( кухня обычной квартиры ) потом обмазываю специями , и до готовности 2 недели
Бастурма.....
Парни ... я не писатель , если нужен совет 0679030275 розкажу всеОна родимая!!!
Так сложного вааще ничего, мои только доели....Бомба!!!
Нагнали Вы парни мне аппетита....Буду пробовать делать.Так сложного вааще ничего, мои только доели....
Воха он мне делает нервы ...... настоящего у нас нету
Ну для себя любимого , повешу медаль ..... это блюдо ели ... Андрей , Юра , Виталий , Николаевич (отец Андрея ) и дядь Валера ( Витали отец ) все были в ........... восторге , мля еще и кацапчик был .... ну совсем за кента забылДа , еще есть хашлома
ну щоб довго на дуркувати. рецептів шашлика перепробував купу - а саме маринадів - на оцті, на мінералці, в майонезі, в томаті, в вині, в пиві, в кефірі. нічого не зачіпило взагалі. а от по своєму - сам їм і других запрошую, ще ніхто не казав, шо не пішло.Завтра будем делиться рецептами шашлыка
Так в тім то і справа що не всі взмозі роздобути отої заморської олії від якої дух перехоплює от і маринують майонезами і мінералкою))ну щоб довго на дуркувати. рецептів шашлика перепробував купу - а саме маринадів - на оцті, на мінералці, в майонезі, в томаті, в вині, в пиві, в кефірі. нічого не зачіпило взагалі. а от по своєму - сам їм і других запрошую, ще ніхто не казав, шо не пішло.
Свиняче м"ясо (клубова частина - кострець, яблучко), ріжемо крупними шматками (я шкварки не їм), де лишня плівка - зрізаємо. далі багато цибулі кільцями, розминаю руками для соку, приправа "До шашлику" ТМ "Приправка" (червона пачка), оливкова олія екстравьорджин (у мене з Італії), сіль, і пара столових ложок оцту 9%. і все вимішую руками, пробую, якшо треба досолюю та додаю приправи та знову вимішую, поки кожен шматочок не стане вкритий олією. оцет додаємо перед олією, бо олія не дасть промаринуватись. притрамбував, та на кілька годин в холодильник, краще на добу, то ще кілька разів вимішую. далі по класиці, смажиться не довше 25-30 хв. фото просто де є шашлики за вказаною рецептурою.
Переглянути вкладення 237200 Переглянути вкладення 237201 Переглянути вкладення 237202
та то взагалі не питання - заведіть тещу в Італії, і тої олії буде, шо можна свиням вуха мастити, щоб мушка не гризла!Так в тім то і справа що не всі взмозі роздобути отої заморської олії від якої дух перехоплює
Тв Ви ж казали, що давно "читацький квиток" викинули