Mykola STARyy
Снайпер
Як на деруни.А оболочка как дыруны,или как на лежни?
Як на деруни.А оболочка как дыруны,или как на лежни?
Класс!!!Я бы сейчас и зайчика твоего покушал...Да и что греха таить еще и к зайчику чего нибудь покрепче....Зайчатина тушкована .....Мясо зайця вимочане.Нарубане шматками.Мариноване в дамашньому вині. чуть олії .спеції сіль.перець.часник.листок лавровий.цибуля.вода...М,ясо маринувалося з вечора до ранку....Помішувалося час від часу...
Тушкувалося з морквою .цибулею.спеціями.сметано та смальцем у швидковарці....так звана ерзац -тушока....
Після готовності мясо відділено від костей та складено в банки .Після чого залито рідиною в якій тушккувалося...І в холодне місце для тимчасого зберегіння...Але тривалий час збергти не вдається-швидко використовується за призначенням
Фото..... Переглянути вкладення 323919 Переглянути вкладення 323920 Переглянути вкладення 323921
Блин Степан я на роботе сейчас,а слюни уже по клаве текут от твоего предложения.Ну я тогда на кухню еще раз схожу,у меня там в холодильнике......Броблем немає.Дорога не далека....Значить наступний заєць -твій.... .Приготувати вмієм,вживаєм в міру...що ще потрібно....
Я имел в виду не размер ,а вкусный вид...Ну, конечно шпроты не маленькие.