Турецькі вертикалки. Що краще?

stomatolog

Новачок
Щодо ваги - це питання індивідуальне.
Я не взяв би собі 12к рушницю з вагою легше, ніж 3200 грам.
Бо мені важливий комфортний постріл.
Кожному своє.
Я не слабкий ніби, маю stoeger 2000, той має вагу 3400 з ременем, день виходити не проблема, і теж думаю що залегка рушниця буде не комфортною, а 3.200 якраз, що не скажеш про оптіма, бачив чоловік виставляв на продаж бо має проблеми з хребтом а вагу назвав 3.800(може то з патронами, ременем і патронтаж на прикладі)!
 

CheshireCat

Мисливець
Так, здається, вони тільки в Києві і є.

Але ціна не гуманна - дорожче за Ata Arms.
Брати за таку ціну - це вже треба бути фанатом.
Додати ще трохи - і можна породистого італійця з рук знайти.
 

ATIS

Снайпер
В двох знайомих є Хуглу, то скажу що дуже гарно зроблена, акуратно.
 

Bekas7

Мисливець
Привіт.... Я маю Хуглу 104А 12к... якість зборки СУПЕР... Підгонка, вріз дерева з металом і т.д... бій чудесний... але покриття стволів не зрозуміле... а так зброя на свої гроші супер...
 

tyrist 1945

Тигр
покриття стволів не зрозуміле.
Для их изготовления берут цельные заготовки из немецкой стали 42 CrMo (4140), которую используют также многие немецкие оружейные бренды. Обработка производится высокоточным фрезерованием. В размерах и допусках канала ствола и патронника соблюдены все требования GIP. А значит, для стрельбы можно применять патроны иностранного производства. Отделка металлических частей также соответствует мировым стандартам: слой твердого хрома, которым покрыты патронник и канал ствола, имеют толщину 18 микрон, а на внешней стороне используется темный (реже белый) хром толщиной 20 микрон.
 

Bekas7

Мисливець
Так... але певно скоро буду продавати... І причини не в зброї... просто хочу нарізну....Хуглу можу рекомендувати як хороша зброя....
 

Sem30

Новачок
Маю хуглу 12 / 76 76 ствол ,зовнішнє покриття дерева і ствола не дуже практичне ,але бій та прикладистість супер. Стріляю п чок -- циліндр.
 

hurts

Новачок
купив нещодавно Коре мені подобається. Засвою ціну хороша якість. Все добре підігнано. Механізм дуже простий , а як відомо чим простіше тим надійніше.
Бій хороший кучність також. Коре кращий варіант за б у ИЖ27 та ТОЗ 34.
 

Sem30

Новачок
Маю іж27 16к перших випусків .Порівняно із хуглу в руках як весело.
 

Trigal

Снайпер
Тоже Хуглу нравится. Не нравится только то, что они все однокурковые.
 

Призрак 153

Слідопит
..брав у руки новенький =хатсан=вертикалку в пластику,....було таке враження наче в руки взяв два звязаних лома))))важка піпець,це не одне моє враження про =хатсан=,бо молодшим теж він заважкий.,про яку там уже зручність може бути мова,а пройтися з нею по мокрій ріллі,чи по сніжку то((((( ....хто топтав такі простори той мене зрозуміє.... то та і ціни на них уже менше за 15000тис...проти вертикалки =таргет=небо і земл,але там свої вади знайшли, у нижньому стволі =наплив хрому=це все результати огляду вибору рушниці для товариша...оце таке перше враження про турецькі вертикалки..
 

hliborob

Новачок
А хіба Хуглу ще завозяться в Україну? Якщо можна дістати то також віддав би їй першість.
В магазині перещупав весь арсенал вертикалок Хатсан,а їх є в нас аж п'ять штук, то скажу що на перший погляд сподобалися, як для дешевого турка то досить пристойні. Лягали гарно всі, сподобалась особливо одна з широкою планкою і в пластику, дуже гарно лягала і мала хороший баланс. А от як будуть вони стріляти і який матимуть ресурс то це загадка.
В Кіровограді є магазин де Хуглу торгують,причому дуже активно і вибір великий
 

father

Новачок
користуюсь хуглу 104А 12к. вже 7 років. по якості бою- задоволений, але покриття стволів не якісне, на другий рік посвітліло місцями. дерево- якесь м'яке, лак облазе. але то все не критично. брав в києві в бастіоні. на вітрину виклади декілька рушниць, в якості експерименту переставляв стволи між ними, ставали без проблем. тобто якість виготовлення висока. на той час коштувало 6500 грн. точ маю декілька радянських рушниць, але в основному полюю з ним. якось комфортніше.
 
Зверху