Target 15-87 Classic 12/76

Mazaj 2018

Слідопит
Добрий день. Всі пишуть про заміну резинового кільця між поршнем і гайкою цівки на Таргет 15-87. Не можу зрозуміти де воно знаходиться. В кого є можливість-киньте фото,буду вдячний.
Це кiльце знаходиться в газовiй камерi перед поршнем уважно подивiться. Воно всавлене в пази камери.
 

Саша1992 иж 54

Мисливець
вчора притбав таргет 1587 з високою планкою, з поршнем нового зразка. На мій пргляд виконано хорошо і лягло мені дуже хорошо. завтра поїду відстріляю, провіру на кучність і різкість і відпишу.
 

Сергийко

Слідопит
"В дереві",тому гайку цівки не перетискайте-стягуйте гайкою під цівкою,щоб не трісло.В пластику затильник приклада більш амортизуючий,але то все можна придбати поокремо.Поршень для навісок 28-36 грам звичайний,хоча може і магнумовський для таких підійде,спробуєте.Додатково обробіть дерево,почистіть усі деталі засобом для чистки зброї,після обробіть маслом для консервації,особливо місця пайок,хвостовик ствола,усм,затвор,трубчатий магазин сзовні і всередині,різьбу всіх чоків,також всередині приклада змастіть гайку(чи болт) кріплення,ну і ,звісно,резинове кільце перед поршнем.Одним слово,мастіть все,що можете,а перед стрільбою протріть.
Вдалих пострілів!
І ще,якщо патрони релоудите самі,то перевіряйте як вони входять-виходять через магазин,щоб не було неперезаряду(неподачі).
 

Сергийко

Слідопит
Доречі,спробуйте відпустити трохи приклад і підставити 10коп монетку зверху і так підзатягнути-перевірете вкладку навскидку,бо таргети не комплектуються проставками,якщо буде зручніше так,то вже щось скулібнічаєте.
 

Саша1992 иж 54

Мисливець
спасибі, під приклад підставляти нічого небуду і так хорошо лягає. яке ви масло викорестовуєте? мені посовітувалиось таке. P80721-164529.jpg
 

Сергийко

Слідопит
Я зараз користуюсь Хадо:
Для Чистки
Для Консервації
Snipex total clear-для стволів.
і ще піною від міді для нарізного
Купляю балони по 500мл
на автобазарах є.
https://xado.ua/oruzhie
 

Саша1992 иж 54

Мисливець
Відстріляв 25 патронів куплених і самозаряжених перезаряджає нормально. Поставив поршень Магнум він болтається, звичайний входить в притик, це так повинно бути?
 

Сергийко

Слідопит
На звичайному стоїть компресійне кільце,на цій моделі їх навіть два,а на магнумі кілець взагалі немає,тільки кільцевидні проточки,тому магнм має бути або массивніший,або має бути менша компресія-тому і легко бовтається,щоб зменшити зайвий тиск.В деяких рушницях(ата венза,мр153,155) стоїть перемикач-скидає зайвий тиск.
 

Сергийко

Слідопит
Зрештою,магнум навіски закордон розразовує під 89й патронник для стрільби стальною дроб'ю.Якщо такими навісками споряджати свинець,то він далеко не литить і дуже розсіюється,бо сильно деформується під час утворення тиску форсування.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Доречі,спробуйте відпустити трохи приклад і підставити 10коп монетку зверху
от що значить "безмежна можливість для тюннінгу та допрацювань":D
пане Сергійку, там пан Вадим "спригнути" з теми надумали - продають ружо!!! бунт серед адептів свідків святого Таргета?:eek::eek:o_O
 
Зверху