Ну раз таке кіно, то вставлю і я своїх 5 копійок.
1)Струя-100грам сухої струї+0,5 40градусної=якщо набрало коньячного кольору, то можна вживати. Якщо темніше. то розводимо до потрібного
2)М"ясо: пробував смажене, тушене, запечене...все їстівне - собакам ніразу не віддавали. До тих пір поки не спробував коптити гарячим способом (навіть дружина їсть, - а це огого показник у моєму випадку). Тепер якщо є, то тільки в коптилку "made in-сам склепав" із 200л бочки.
Рецепт простий: роблю унуверсальну приправу-у банку кладу сіль,перець чорний, духмяний, червоний. паприку, коріандр мелений, імбир сушений мелений(без нього буде інший смак)....перемішую іііі не соромлячись натираю куски з усіх боків, попередньо роблю проколи ножом у м"ясистих місцях.До речі про куски: стегна, лопатки ціляком, передок з ребрами по хребту, ну і що там залишилось. Якщо невеликий можна і цілим. Потім це все діло натирається та нашпиговується часником. Закладаю це все у тару так:стегна-наверх лопатки потім спина, а зверху ребра, щоб найбільші краще промаринувалися. Накриваю харчовою плівкою і в холодне місце на 2 дні. Потім Дістаю - просушую і в коптилюню на 2 години. Смакує Краще гарячим -теплим. Якщо все вийде і ніде не провтикати, то має бути м"яким, соковитим........і ніякої верби, лози та ін. Доречі у такий спосіб готую будь яке м"ясо та птицю. СМАЧНОГО!!!
Ну ось якось так коротко!