НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

І ще, один момент! Щоб тут хто не писав, полювання буде відкрите як мінімум в багатьох областях! І це правильно!!! Система повинна працювати "в білу", а не так як зараз "по темному". Платити податки! Забезпечувати біобезпеку! Давати можливість усім мисливцям ЗАКОННО реалізовувати своє конституційне права спеціального використання природних ресурсів.
Обмеження повинні бути і будуть, всі це добре розуміють. Але забороняти, це "загнати ситуацію в кут" і знищити галузь!!!

old hunter

Снайпер
бронь є в енергетиків, ДСНС, лікарів, аграріїв, чи це не потрібно?
Я про це і кажу.
Вони теж хочуть вийти на природу, полювати в вихідні дні.
А не пиво жерти і орати вечорами по кафе.

mulyavchik

Снайпер
І ще, один момент! Щоб тут хто не писав, полювання буде відкрите як мінімум в багатьох областях! І це правильно!!! Система повинна працювати "в білу", а не так як зараз "по темному". Платити податки! Забезпечувати біобезпеку! Давати можливість усім мисливцям ЗАКОННО реалізовувати своє конституційне права спеціального використання природних ресурсів.
Обмеження повинні бути і будуть, всі це добре розуміють. Але забороняти, це "загнати ситуацію в кут" і знищити галузь!!!
Підтримую Васильович, 100процентно.

Охотник77

Снайпер
Мені це не відомо...Я не є власником мисливського господарства, де дозволене полювання.
Те що світ перевернувся з ніг на голову це зрозуміло) а от полювати раді розвагі під час війни це в ніякі ворота і на мою.думку жоден поважаючий себе мисливець на таке не піде.імхо

Mechanik

Снайпер
І що багато мисливців зібралося йти на полювання)?
Все буде залежати від рішень обласних військових адміністрацій ОВА
По Тернопільській області, офіційної інформації від ОВА, немає.
Одні чиновники - За, інші чиновники - Проти.
Думаю що, полювання в області не відкриють, до завершення війни.

Те що світ перевернувся з ніг на голову це зрозуміло) а от полювати раді розвагі під час війни це в ніякі ворота і на мою.думку жоден поважаючий себе мисливець на таке не піде.імхо
Поважаю Вашу думку. А ким Ви працюєте? Перпрошую.

Мисливське господарство - це галузь народного господарства! Писали в книжках ще часів СРСР. Полювання повинно бути! Система повинна працювати. угіддя треба охороняти. Проводити біотехнічні заходи, в тому числі підгодівлю. Платити заробітну плату людям, що працюють в системі, податки, плату за користування угіддями ДЛФ також ніхто не відміняв! Скажіть будь ласка Ви будете без оплати працювати? Я особисто, ні!
А ще тисячі людей та їх родин у суміжних галузях від науки до дичерозведення!!! Ім за які гроші жити? Тому я і запитав про роботу...
А біобезпека!!! СКАЗ, АЧС ітд...
Ми втратили тисячі голів кабана минулого і цього року, а могли б заробити грошей, підтримати ЗСУ продовольством і не тільки!
І ще один момент. Я особисто спілкуввся неодноразово з військовими мисливцями, жоден не був проти відкриття полювання, там де це можливо і в рамках Закону.
Пи.С. від себе особисто. Я до кінця війни на полювання не поїду! Хоча мав і в тому році і зараз таку можливість.
Відкриття полювання підтримую. Нам треба вести господарство і думати про майбутнє. І не забувати про людей і їх родини, що працюють в системі мисливського господарства та суміжних галузях. ДОТАЦІЙ ВІД ДЕРЖАВИ ДЛЯ ГАЛУЗІ НЕ БУДЕ!!! Ми кажемо про велику вартість полювання, високі внески ітд. Але ніхто не хоче йти працювати на мінімалку єгерем!!!

Так,питання про роботу,на що вона впливає в даній темі?
Просто впливає! Ви отримуєте фахову освіту мисливствознавця. Працюєте в системі понад 25 років. Будуєте власний бізнес. Формуєте колектив і не "губите" його під час війни. Платите податки, заробітну плату, оренду офісу...і не тільки...головне добре робите свою справу! Маєте за десять років близько 300 виконаних проектів...І повірте за час війни ми провели упорядкування не для одного десятка господарств, спроектували найбільший гірський вольєр в Україні, були співорганізаторами міжнародної конференції з дичерозведення...
А це гроші які витрачають мисливські господарста! І вони їх повинні заробляти...
Я не хочу і не буду "розганяти" колектив та закривати підприємство!
Держава чи хтось інший не буде годувати мою родину та родини мого колективу!
Навіть по цій простій причині, я за відкриття полювання!

Зверху