old hunter
Снайпер
Я про це і кажу.бронь є в енергетиків, ДСНС, лікарів, аграріїв, чи це не потрібно?
Вони теж хочуть вийти на природу, полювати в вихідні дні.
А не пиво жерти і орати вечорами по кафе.
Я про це і кажу.бронь є в енергетиків, ДСНС, лікарів, аграріїв, чи це не потрібно?
не зрозумів спочаткуЯ про це і кажу.
Вони теж хочуть вийти на природу, полювати в вихідні дні.
А не пиво жерти і орати вечорами по кафе.
В мене бронь,і я працюю 24/7.А яка держслужба в Україні робить 24/7, чи ті в кого бронь?
Підтримую Васильович, 100процентно.І ще, один момент! Щоб тут хто не писав, полювання буде відкрите як мінімум в багатьох областях! І це правильно!!! Система повинна працювати "в білу", а не так як зараз "по темному". Платити податки! Забезпечувати біобезпеку! Давати можливість усім мисливцям ЗАКОННО реалізовувати своє конституційне права спеціального використання природних ресурсів.
Обмеження повинні бути і будуть, всі це добре розуміють. Але забороняти, це "загнати ситуацію в кут" і знищити галузь!!!
Так деякі законно полюють вже з тих вихідних...І що багато мисливців зібралося йти на полювання)?
Та це зрозуміло,і як багато "мисливців" полює)?Так деякі законно полюють вже з тих вихідних
Мені це не відомо...Я не є власником мисливського господарства, де дозволене полювання.Та це зрозуміло,і як багато "мисливців" полює)?
Чому слово "мисливців" у лапках? Переппршую, не зрозумів...Та це зрозуміло,і як багато "мисливців" полює)?
Те що світ перевернувся з ніг на голову це зрозуміло) а от полювати раді розвагі під час війни це в ніякі ворота і на мою.думку жоден поважаючий себе мисливець на таке не піде.імхоМені це не відомо...Я не є власником мисливського господарства, де дозволене полювання.
Все буде залежати від рішень обласних військових адміністрацій ОВАІ що багато мисливців зібралося йти на полювання)?
Рішення це одне а явка мисливців на полювання це інше про що я і запитавВсе буде залежати від рішень обласних військових адміністрацій ОВА
Поважаю Вашу думку. А ким Ви працюєте? Перпрошую.Те що світ перевернувся з ніг на голову це зрозуміло) а от полювати раді розвагі під час війни це в ніякі ворота і на мою.думку жоден поважаючий себе мисливець на таке не піде.імхо
Самий що не на є простий робітник) це щось змінює?А ким Ви працюєте?
А що я смішного написав?Поважаю Вашу думку. А ким Ви працюєте? Перпрошую.
Так,питання про роботу,на що вона впливає в даній темі?А що я смішного написав
Просто впливає! Ви отримуєте фахову освіту мисливствознавця. Працюєте в системі понад 25 років. Будуєте власний бізнес. Формуєте колектив і не "губите" його під час війни. Платите податки, заробітну плату, оренду офісу...і не тільки...головне добре робите свою справу! Маєте за десять років близько 300 виконаних проектів...І повірте за час війни ми провели упорядкування не для одного десятка господарств, спроектували найбільший гірський вольєр в Україні, були співорганізаторами міжнародної конференції з дичерозведення...Так,питання про роботу,на що вона впливає в даній темі?