Мисливське господарство - це галузь народного господарства! Писали в книжках ще часів СРСР. Полювання повинно бути! Система повинна працювати. угіддя треба охороняти. Проводити біотехнічні заходи, в тому числі підгодівлю. Платити заробітну плату людям, що працюють в системі, податки, плату за користування угіддями ДЛФ також ніхто не відміняв! Скажіть будь ласка Ви будете без оплати працювати? Я особисто, ні!
А ще тисячі людей та їх родин у суміжних галузях від науки до дичерозведення!!! Ім за які гроші жити? Тому я і запитав про роботу...
А біобезпека!!! СКАЗ, АЧС ітд...
Ми втратили тисячі голів кабана минулого і цього року, а могли б заробити грошей, підтримати ЗСУ продовольством і не тільки!
І ще один момент. Я особисто спілкуввся неодноразово з військовими мисливцями, жоден не був проти відкриття полювання, там де це можливо і в рамках Закону.
Пи.С. від себе особисто. Я до кінця війни на полювання не поїду! Хоча мав і в тому році і зараз таку можливість.
Відкриття полювання підтримую. Нам треба вести господарство і думати про майбутнє. І не забувати про людей і їх родини, що працюють в системі мисливського господарства та суміжних галузях. ДОТАЦІЙ ВІД ДЕРЖАВИ ДЛЯ ГАЛУЗІ НЕ БУДЕ!!! Ми кажемо про велику вартість полювання, високі внески ітд. Але ніхто не хоче йти працювати на мінімалку єгерем!!!