Гарний песяк Вам мій собака - вид ззаду? вчора було 11 років, докторськими сосисками годував.
ПиСи: нас пиндюлей не наваляють за флуд?
Гарний песяк Вам мій собака - вид ззаду? вчора було 11 років, докторськими сосисками годував.
ПиСи: нас пиндюлей не наваляють за флуд?
Блин еще два месяца ждатьв четверг 06.08.2015!
езжайте в те места которые хорошо знаете. самый лучший вариантБлин еще два месяца ждать, а куда хоть ехать?
Хочется новых знакомств, мест.езжайте в те места которые хорошо знаете. самый лучший вариант![]()
не ждать, а готовитьсяеще два месяца ждать![]()
время на раздумье еще есть. готовьтесьХочется новых знакомств, мест.
а можно к Вам на охоту приехать ???Вовче,земляче,буде й в нас полювання з 8 08 15.Принайми так говорили мени винницьки що бул в нас на позаминулому тижни.Все пидписано крим екологив бо ихний царь в отпуску
Мабуть новий спіннінг вибирає після того як йому охорона його на ставку поламала за те що ловив в недозволеному місцікрим екологив бо ихний царь в отпуску
Щойно заради цікавості телефонував до УТМР, сказали, що ще навіть президія не збиралася для обговорення ставок і строків, ніби мають зібратися з перших чисел липня. А відкриття полювання дійсно заплановано на 08.08., через тиждень після киян. До речі, в цю пятницю Зубар В. буде в обл. УООРі видавати "матроски" в "обмін" на квитанції.Я про наказ на полювання!
звонил председателю уоор. у нас на 1.08. открытие. Полтавская область.Щойно заради цікавості телефонував до УТМР, сказали, що ще навіть президія не збиралася для обговорення ставок і строків, ніби мають зібратися з перших чисел липня. А відкриття полювання дійсно заплановано на 08.08., через тиждень після киян. До речі, в цю пятницю Зубар В. буде в обл. УООРі видавати "матроски" в "обмін" на квитанції.
Не знаю чи правда, але кажуть що на цьому фоні його інсульт схопив. Вчора було керівництво з УТМР.Поки тиша. Завтра буду питати в голови УТМР.