Наказ по області вже підписаний. Це все, що встиг вияснити.
А вы из какой области??у нас уже подняли. 380 сезонка и 80 разовая.
Ті карти були дуже старими і також не якісними, по них не можливо було орієнтуватись. Просто дивно, чому ніде немає цих карт. Єдина яку мені вдалось знайти - це карта Тиврівського УТМР тут - http://tivrovrada.gov.ua/tovaristvo-mislivciv-i-ribalok/mapa-mislivskih-ugid/ Вона дійсно нова, бо я її порівнював з картою яку мені видали в Тиврівському УТМР, але навіть вона відсканована а не просто закинута, їх же не олівцем малюють, це на компютері робиться, отже має бути електронна версія, не можу зрозуміти в чому проблема... . Більше карт я ніяких і ніде не знаходив, таке враження, що це державна теємниця, яку тільки можна купити за 10грнРаніше ці карти були на сайті УТМР в розділі МИСЛИВСЬКІ ГОСПОДАРСТВА. Але зараз контент не відкривається
Поділіться будь ласка, було б добре створити тему в яку можна було б скидати карти, по роках і по районах, щоб мисливці самі їх могли сортувати, хочаб так, якщо в УМР важають, що це таємниця. У Вас карта цього року ? яким способом добули ?могу поделиться картой Винницкого района