Степанович 2
Снайпер
Видно хромає робота ветслужби - профілактичні роботи, в першу чергу.
Сказав вже росте не арифметичній, а в геометричній прогресії....
Все спишуть на війну...Видно хромає робота ветслужби - профілактичні роботи, в першу чергу.
Я ніколи не чекаю ветеринарну службу і сам вакциную своїх двох собак та кота, який живе у дворі. Вакцина Біокан R. Ціна однієї дози - 45 грн. Тим більше, що у цьому році ще не проводили щеплення ті, хто має це робити.З того звіту - 90 проц розносчики домашні тварини. У собак і котів є власники. Одного флакона вистачить на сто прививок чи більше ( не пам'ятаю, помню що були на 100 доз і можливо і більші флакони). У нас на "сєпарському сході " не було проблемою організувати вакцинацію і пройти по дворам проколоти тварин (звісно до 2022 року), а в інших областях так зробити неможливо? Залишилося визначити крайнього і виї...
Ну де дії по факту)?
всьо. нараду зібрали, протокол засідання є. все. нащо більше, хто що більше робитиме? нічого!!! перевірено на багатьох фактах і по сказу і по АЧС (у нас були правда колись ці заходи по АЧС - свиней за безцінь скупили, повирізали геть молочних поросят, а потім виявилось,що чуми не було.)
- оголосити неблагополучним пунктом щодо сказу тварин село Крехаїв та визначити загрозливу зону в радіусі п'яти кілометрів з селом Євмлинка Остерської громади та угіддями мисливського господарства "Лісове";
- ввести карантинні обмеження в неблагополучному пункті та загрозливій зоні.
Так бухе мабуть
Так і є! А нащо ото дальше пи$діти тоді)) чи і тутвсьо. нараду зібрали, протокол засідання є. все. нащо більше, хто що більше робитиме?
наші лисогони ніби за 2 місяці замордували 3 лиси. а один петельщик, ще й дебільчик (я вже описував цей випадок), ще місяць тому зловив в межах села 6 шт. і нараду не проводилиТак і є
Артур, поміняй пластінку, бо вже по п'ятому кругу пішов, про одне і тежнаші лисогони ніби за 2 місяці замордували 3 лиси. а один петельщик, ще й дебільчик (я вже описував цей випадок), ще місяць тому зловив в межах села 6 шт. і нараду не проводили![]()
![]()
.
поки результати видно по Франківщині, ті що Ігор показує. і то в межах області то краплина в морі. все це
У мене виникло просте запитання - а яка єгерська служба: лісівників, УТМР, приватних мисливських господарств, Березнянської громади відстрілювала тих лисів?. Працівники єгерської служби відстрелили трьох лисиць