Ягдтер'єри

Ols

Новачок
Добрый день.
Вот и пришло нежданно время выбора будущего друга и помощника для охоты.
После долгих мук выбора, определился - ягд.
Но, автоматически возник вопрос - у кого?:confused:
Перелопатив инет нашел заводчика в Кировограде -Демьяненко, вроде хвалят?
Кто что может сказать за его собак ? или посоветуете у кого лучше взять щенка:)
Буду рад помощи ;)
Выберите и ценовую категорию?

Дунай

Мисливець
У Анатолія Івановича
Кропивницький
Буде цікаво пишіть , дам номер і розповім про свій досвід!

вовцюгака

Мисливець
А щодо теми,щоб ягдтерєр використовувався на фазана,лиса(тільки в очереті),на того самого русака і на качву-подача з води?Порода дійсно цікава,але не мав би бажання пускати собаку до нори.

Varjag229

Снайпер
Беріть від великих кобеля і суки, найбільшого у меті. Переростку важче залізти в нору. Але, рано чи пізно він туди піде, особливо, якщо притравиться по лису на поверхні. Може для Ваших полювань краще епаньол-бретон або вахтельхунд?

вовцюгака

Мисливець
Ще одне хочу додати.(я також бувший заводчик ягдів) Хочеш мати серцевий напад,заведи норну.;)
Так в тому і питання- щоб не полювати на норах. Собачка травмується,гине і т.д.Сама порода класна,але дійсно,вона не для кожного.

Ну як це можливо? Порода яка виводились для полювання на норах і не пускати в нору. Я думаю як би Ви цього не хотіли але він сам туди полізе скоріш за все. Так його можна навчити полювати і по деякому перу але у крові в нього "звірі". Доречі мій гарно подає і голуба і качку, підіймає накрило якщо не сильно густий камиш.

Varjag229

Снайпер
З досвіду власника цуценяти від моєї суки. Власник використовував принципово по кабану, козулі, зайцю, качці, голубу та фазану. Все рівно у 1,5 -2 роки пес спершу "притравився" по борсуку в кукурудзі. Потім - по борсуку в норі й лисиці в норі. Так що, робочі якості - не блохи. Не виведеш. П.П.С. Знаю й "позитивний" досвід, коли відбили бажання у ягда від нори електрошоком.

B N N

Новачок
Беріть від великих кобеля і суки, найбільшого у меті. Переростку важче залізти в нору. Але, рано чи пізно він туди піде, особливо, якщо притравиться по лису на поверхні. Може для Ваших полювань краще епаньол-бретон або вахтельхунд?
Ні хочу тільки Ягдта ...В мене був Фокс - тоже нічого ...

Fazer

Мисливець
Який фокс?
Які враження,як по азарту в роботі, по чому та т.і.

вовцюгака

Мисливець
Був ЖШФ .Батько Марс (Стінкового) 7-ми кратний польовий чемпіон України на той момент,мати привезли з Чехії (воногь ,а не собака),господар казав,що бабка цуциня по матері була чемпіонкою Європи.Пес був вязкий,до звіра злоба колосальна.Притравлювали по лису(в клітці) ЖШФ,та ГШФ,так мале в 5-6 місяців аж клітку гризло...Добре працював і по русаку.Дуже життєрадісний,любив пірнати.Пес загинув.Є мінуси,як для мене,це-триммінг ,та більше збирав будяка,плоскухи,череди та інш. на себе ніж ГШФ та ягдтер"єр. Не подавав дичину,як не займався з ним,але він все одно постійно її тріпав.

Fazer

Мисливець
Фокстерьер - ганяв все , що могло бігати . загубився на полюванні - є думка , що вкрали . Хватка мертва - ємоцій море ...

Фокс був жорсткошерстний чи ГШ ?

Зверху