Кількість патронів на качку.

kef

Зброяр
Спорядив в 16 калібрі 20 штук саморобних патронів.10-штук розкідних №-7.,порох Тахо 1,6 гр. на 27 гр. шроту. ,та 10-штук латунних №-7.,капсуль центробій,порох Крук 1,8 гр.на 27 гр.,шроту.Побачу який буде результат на полюванні .
 

ТАР

Снайпер
Снарядил 55 штук 6-ки на два дня. Половина в контейнере. Но почему-то думаю что будет мало. Каждый год так делаю и каждый год больше половины привожу домой :)
 

kef

Зброяр
Думаю що з часом, кількість патронів стане не головним чинником полювання ,а перейде в якість (точність)стрільби.,і кількість затрачених патронів для здобуття трофею скоротится.,хотя тяга до"саморобу" напевно не пропаде ніколи.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
А я решил подобрать ( подчистить) остатки патронов с прошлых охот, а то копятся годами...
Патроны "ассорти": от... и до... ( в разумных, естественно, пределах).
Провел полную их инвентаризацию, переписал все на отдельный лист бумаги, чтобы не путаться и не повторяться. Исходя из старых запасов, потребностей и запросов несколько, без усердия, "освежил" их новой партией: в основном Д20 1,53 на дисперсант 32 гр №6. Покрутил руках и №7, но приберег ее для отдельных охот на будущее.
( под заряды 24 и 28 гр у меня нет соответствующего пороха, увы). Да и не снайпер я!:rolleyes:
 

kef

Зброяр
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Як каже лікар: ,це у Вас вже вікове,не виліковна мисливська"хвороба"..........:D.
 

kef

Зброяр
Полювати буду з рушницею: старим"німцем",для того і придбав у нашого форумчанина "КОПАТИЧА" латунні гільзи к.16,за які йому дякую.Так як хочу зробити ще декілька патронів з димним порохом по старому класичному рецепті.......Про можливі прогари від центробою навколо бойків ,непереживаю-так як завжди беру із собою шматок промасляної ганчірки в поліетиленовому пакеті.
-Вдалих Вам усім пострілів та приємного відпочинку.
 

Вкладення

kef

Зброяр
І що,хто скільки штук патронів випалив із своєї рушниці.Я -нуль,тільки провів качку стволами рушниці.
 

сергей1975

Слідопит
І що,хто скільки штук патронів випалив із своєї рушниці.Я -нуль,тільки провів качку стволами рушниці.
В суботу утром 2 патрона, мимо. На вечерку не ходил, в воскресенье работал.
На этих выходных посмотрим...
 
  • Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
Ще років 10-15 назад можливо і гатив би з двох труб.,а зараз щось почало стримувати......та і шкода щось їх дурних ще хлопунців.Люблю осінню зажирівшу качку.Коли смалиш її-то шкіра жовта в клітинку як бджолина "вущина".Ото саме те.А зараз може бути як їжак в пір"ї......:D....Тому і патронів не робив багато....
 
Зверху