Еще бы описание приготовления,ну если не трудно.Ех! Полюбляю і я водоплаваючих! Переглянути вкладення 288104
Еще бы описание приготовления,ну если не трудно.Ех! Полюбляю і я водоплаваючих! Переглянути вкладення 288104
Може ресторан пора відкривати???Доброго дня кулинары!!!Вот вчера решил приготовить такое блюдо (Картошка тушеная со свиной грудинкой).Для приготовления этого блюда нам понадобится: 1.Грудинка свиная со шкуркой 800гр. 2.Картофель молодой 8шт,размер больше среднего. 3.Морковка 2шт больших. 4.Помидоры 2шт больших. 5.Лук 2шт больших. 6.Чеснок 3 зубка. 7.Петрушка 1 пучок. 8.Масло растительное 100гр. 9.Сахар 2 чайных ложка. 10.Соль,перец,кориандр по вкусу.Как мы готовим это блюдо...Нарезаем свиную грудинку крупными кусочками и обжариваем в чугунке на растительном масле до золотистой корочки.Затем крупно режем морковку, лук и добавляем к мясу,прожариваем около 10 минут.После этого режим картошку на четыре части,помидоры дольками и выкладываем в чугунок,солим,приправляем наше блюдо специями по вкусу и добавляем сахар.Тушим на медленном огне около сорока минут.В самом конце очень мелко рубим чеснок и ложем в картошку,держим на газу еще в течении пяти минут.Да воды в это блюдо не добавляем ни грамма,все тушится в собственном соку.Наше блюдо готово,выкладываем его на тарелку и обильно посыпаем петрушкой.Приятного Вам аппетита!!! Переглянути вкладення 289567 Переглянути вкладення 289568 Переглянути вкладення 289569
Не я только для близких и родных!!!Може ресторан пора відкривати???
Назва вже готова ,, для близьких та родичів,,!) так гляди через пів року поплавського переплюнеш)Не я только для близких и родных!!!
Так он сам не готовит же...А это уже совсем другая история.Назва вже готова ,, для близьких та родичів,,!) так гляди через пів року поплавського переплюнеш)
Маєш талант до кулінарії а ресторана ні, краще не хату роби а ресторацію!!!!!Так он сам не готовит же...А это уже совсем другая история.
Та какой там талант...Так стряпня домашняя.Маєш талант до кулінарії а ресторана ні, краще не хату роби а ресторацію!!!!!
Діма це вже занадто скромно, а про ресторан подумай))))Та какой там талант...Так стряпня домашняя.
Спасибо Андрюха!!!Діма це вже занадто скромно, а про ресторан подумай))))
От того мужчини готують краще жінок, бо ми це робимо в задоволення і з любовюБыло бы время я готовил бы на много чаще,люблю я этот процесс.
Висилайте Дімі інгрідієнти а він приготує без заохочення, а Ви почерпнете для себе корисну інформацію)Було б непогано на форумі ввести заохочення, за( майстер-клас ) з приготування блюд.Чесно скажу ,що для себе відкрив багато цікавого і корисного,дещо взяв на "озброєння".,і з успіхом використовую.
Поросятко бажано невеличке, щоб я зміг його відвести до Толі Петренка, в його вертело є)І все.....,тоді краще нехай буде так,я підгодую поросят,і відправлю на Вашу адресу "інгредієнти",а Ви покажете у даній темі свій майстер -клас з приготування .....Все ж таки до Вас не так далеко,можна і "попасом" порося привести .
Толі Петренка, в його вертело є)